- Konu Sahibi Pinarbartu
- #37.721

SABAHA çok dinç başladım kızlarrrr çünki dün saat 10:30 da bi uyudum gece 3'te kalktım sonra 4'de yattım 8'de kalktımm yat kalk oldu ama olsun yınede uyudumm yahuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günayyydıııınnnnn babamdayım şuan pc çoookkkk ağır saat 3 den sora girerim artıkııınnn
aslı gözde naber kuzular ben geldiiiiim
![]()
bu günkü menümü yazıyorum
sabah 1 dilim peynir 4 zeytin
1 dilim ekmek
öğle yarım tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
akşam 3 kaşık pilav 3 hurma
hala daha kilo veremezsem yuh bana
![]()
8 ağustos mesaj sayım bildirisi
aynalar--------> 58
gözdee07------> 22
emidaf---------> 26
fatta83--------> 23
elifus----------> 9 :87:
aysen_34------> 10 :81:
prenses88-----> 13
pinkcat87------> 6
nazco----------> 11 :79:
eylulums-------> izinli :92:
selinay---------> izinli :92:
irras_----------> izinli :92:
sabah bi uyandım damat adayından msjlarr akşam ve gece msj atmışsonra sabah uyandım çıktım yine msj attı günaydın die merak etmiş ama yorgun olduğumu hatırlamış uyuya kaldığımı düşünmüş flan filann
:78::78::78: onun etkısınde kalarak kötü bi rüya görmüşş yazıkkk gııı günahh
derss çalışş dioo ama nasııı çalışıyım yaa off kızlar hakkatten eger derslerimden birini bile veremezsem sınıfta kalıcamm ama yokk yaa bugün kesin başlıyorum hazır gözlerim açıkkenn
![]()
kızlarr yaa şimid hani benim bu damat adayı var ya haniii bence ona bi takma isim koyalımm nedersiniz mesela okşann felann
ne bilimmm ahmet felan diyelimm nedersiniz damat adayı demekten daha iyidir bence
veee ben çıkıyorum kızlar kimsecikler yok zatiiiiders çalışmaya başlimmm gelen olursa hemen bana tel. msj atsın olar mıııı
![]()
slm kızlar başsağlığı dileyenlere teşekkürler,nasılsınız...
slm canım iyiyim ben sen nasılsın
bende iyi olamay çalışıyorum çocukların hastalığı bide bu olay toparlanmaya çalışıyorum....
amin canım,allah mekanını cennet etsin canım
çocuklar nasıl oldu iyileşmediler mi daha
amin canım,
büyük iyileştide küçük daha iyileşemedi canım...
ayy canım kusura bakma görmemişim
ellerine sağlık canım ilkincim cezada yazdıkların bu 7 mesaj kuralında sayımıyor canım unutmuş olduğunu düşünüyorum o yüzden ceza yok sana. herkes bunu aklında tutsun kızlar
hımm süpermiş ne güzel
canım niye takma isim takalım adı yok mu bu çocuğun![]()
a.s canım benim nasıl oldun çocuklar nasıl oldu .slm kızlar başsağlığı dileyenlere teşekkürler,nasılsınız...
ne bilimm kaptenn iyice deşifre oldum yaa onun için heralde takma isim olsun didimmm![]()