- Konu Sahibi Pinarbartu
- #38.381
kızlar bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çorba yapmam lazım hamurlu yeşil mercimek çorbası çok severim ama çok kalorili![]()
kolay gelsinkızlar bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi![]()
benimde çıkmam lazım kızlar öpüyorum hepinizi![]()
sağol canım benim...anam doğum günün kutlu olsun tatlım nice uzun senelere inşallah sevdiklerinle tatlım
eşinin hediyeside çok güzel bende çok beğeniyorum o alyansları güle güle kullan tatlım![]()
bakalım yarın yazalım ne aldıklarını hehehe....sağol canım bende iyiyimeminim ki çok hoş hediyeler almışlardır
![]()
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
ne güzel güle güle kullan canım
sağol canım darısı başına seninde kocan sana alsın inşallah....
kızlar ben geldim çok hastayım ya halsizim ateşim var boğazım acıyo.noluyo bana yaz günü.
bu arada yediklerimi de yazıyım
sahurda 1 kase kflakes
iftarda yarım içli pide
slm kızlar...evin düzenini oturtmaya çalışıyoruz o yüzden yeme düzenimde alt üst oldu.daha akşam yemeğide yemedim.yemeğimi yişyip gelirim birazdan
haklısın cnm ama ben geç olmuştum o yüzden doktora gitmiştim olmadan önce nie olmorum die bir sorun yok yumurtalıkların yeni gelişio demişti.sonra oldum ama cok düzensizdi.3 4 ayda bir oluyodum düşün.yılda 2 3 kere hastalanıodm o da damla damla azcık.şimdi 1-2 hafta gecikme normal gelio bana.belki zamanla o da düzelir diye düşünüyorum.
kendimi çok kötü hissediyorum 2 gündür duygusalım.bgn de kötü bir rüya gördüm.2 gündür üzgünüm bgn sinirliyim.duygularım cok garipleşti 1,2 haftaya hastalancam benim böyle erken başlıyo belirtiler kilo almam da ondan sanırım.tüm belirtileri var kendi yok.zaten düzensiz.gerçi daha günü gelmedi ama belirtiler çok kötü oluyo bende.şişkinlik var 2 gündür göğüs ağrısı![]()
Herkes yemekte galibaa. Afiyet olsun canlarben de menümü yazıyımm
sahur
domates,salatalık ve zeytinn. Kızlar ben zeytini çok yerim bi zararı olur mu kii
iftar; 1 tabak mercimek çorbası, 2 tane dolma
selam kızlar bende gruplara katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor?