- Konu Sahibi Pinarbartu
- #56.761
oyy geçmiş olsun kuzum,bizde napalım oğluşun dersleri yazılıları uğraşıp duruyorum 4. sınıf ne kadar zormuş yaa...
gittikçe daha da zorlaşacak canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy geçmiş olsun kuzum,bizde napalım oğluşun dersleri yazılıları uğraşıp duruyorum 4. sınıf ne kadar zormuş yaa...
kendisi memur paraya çok şükür ihtiyacımız yok..
nedense bit pazarından giyiniyo benide götürdü bi kaç kez şok oldum...
pazar toplandıktan sonra gidip atıkların arasından seçip meyve sebze getiriyo
daha 1 yıl önce bambaşka bi hayat yaşıyordum..
benim babamda memurdu
kendine elbise almayıerteler bize her zaman yeni elbiseler alırdı..
ve bizde spottan alışveriş yapmak bile yasaktı.. annem mğazadan başka bi yerden alışveriş yapmazdı..
babam manavdan değil marketten alırdı yiyecekleri
hakanı kötülemek için demiyorum
gittikçe daha da zorlaşacak canım
yandık o zaman canım....
annesi 3 kere yaptırdı 3 kere bozdurduk kurtulamıyoruz şimdi arıyorum babamgil evde yoklar büyük ihtimal kaynanamgile gitmistirlersonradan mı değişti canım büyü filan olmasın bu kadarda olmaz ki yapılanlar mantıklı değil çünkü
annesi 3 kere yaptırdı 3 kere bozdurduk kurtulamıyoruz şimdi arıyorum babamgil evde yoklar büyük ihtimal kaynanamgile gitmistirler
Canım babam kalp hastası ona birşey olursa naparim. Abim delirmis gibi sürekli mesaj çekiyo.. Allahım sonunu hayır etsin
hakan a birşey söylemedim..
annemlerle konuştum..
iki hafta canımın istediği gibi yaşıcam bu evde
sonra abim gelecek
bu da gidecek bu evden
biz abimle bu evde yaşıcaz uzun zaman
kendisi memur paraya çok şükür ihtiyacımız yok..
nedense bit pazarından giyiniyo benide götürdü bi kaç kez şok oldum...
pazar toplandıktan sonra gidip atıkların arasından seçip meyve sebze getiriyo
daha 1 yıl önce bambaşka bi hayat yaşıyordum..
benim babamda memurdu
kendine elbise almayıerteler bize her zaman yeni elbiseler alırdı..
ve bizde spottan alışveriş yapmak bile yasaktı.. annem mğazadan başka bi yerden alışveriş yapmazdı..
babam manavdan değil marketten alırdı yiyecekleri
hakanı kötülemek için demiyorum
14. TAKIM 235. Etap
aynalar ( 90,8 / / / % )
emidaf ( 67,0 / / / % )
fiyona_07 ( 62,8 / / / %)
mihracee ( 59,7 / / / %)
melekaysee ( 64,8 / / / %)
faTTa83 ( 70,8 / / / %)
1.73 ( 108,0 / / / % )
hazos87 ( 62,5 / / / %)
pisiq ( 73,8 / / / %)
elifezgi ( 68,5 ) 233. Etapta izne ayrılmıştı kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
nazco ( 74,3 ) 229. Etapta izne ayrılmıştı. Kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %
bıktım cimriliginden keşke fakir ama gururlu olsaydı :)alla alla niye öyle ki çok ilginç=(çok cimri heralde
değmez yüzüğünü bile çıkarmıs 34 yaşında küçük çocuktan farkı yokama onunla da konuşmalısın bence(((((((
niye burda konuşuruz canım ne gerek var ama başka insanların da görüşlerini alacam diyorsan bilemem..canım bak sana bişi anlatacam ama beni güzelce dinle..hatta burdaki kızlar da bilir o dönemimi..ben eşimle ayrılacaktım buraya ilk başladığım dönemde kızlarla da paylaşmıştım burda..ciddi ciddi ailemle konuştum her şeyi bitiricektim çünkü eşimin ciddi sinir problemleri var dı.her zaman olmuyordu ama sinirlendiğinde gözü bişi görmüyor kendine ve eşyalara zarar vermeye başlıyordu bana hiç saldırmamıştı ama en son tartışmamızda benim de üstüme yürüdü evdeki lcd televizyonumuzu kırdı vitrinimi kırdı.ben de bunun üstüne babmı aradım gelsin evin halini görsün diye babam da topla neyin var neyin yoksa gidiyoruz dedi bebeğim daha 3 ayllıktı saliha durumumu sen düşün artık.bende o gidicek dedim çocuğumun düzenini şimdi bozamam baba dedim ve babam eşimi aradı gel konuşaolım dedi eşim gelmedi 2 hafta eve gelmedi gelmek istedi ama babamdan korkusuna gelemedi :))) kendi aileside almamış eve arabada ya da arkadaşlarının evinde yatmış kalkmış 2 hafta..şimdi bu kadar olayın üstüne ben eşimi affettim neden mi sana şöle açıklıyayım eşimin beni sevdiğinden sonuna kadar eminim benim gözümmün içine bakar her zaman..ama bu evlilik muhakkak kavga olacak sadece benim ki sinirini kontrol edemiyordu ben barıştım çünkü birlikte psikoloğa gitmeye söz verdi ve biz 1 ay haftada 2 kere gittik hatta bazen yanlız bile gitti eşim..demek istediğim bu sadece senin psikolağa gitmenle olacak iş değil bir tek sende mi ki sorun sadece sen gidiyorsun ikinizin birlikte gitmesi lazım bazı şeylerin düzelmesi için...bir de ben eşime bir şans verdim çünkü bana olan sevgisine sonsuz inanıyorum..eşini en iyi sen tanırsın sen de böle düşünüorsan ayrılmadan önce bu teklifi bi yap ona ben evliliğimizi düzeltmek istiyorum sen de istiyorsan birlikte psikolğa gidelim de istemiyorsa çaba sarf etmiyorsa evliliğiniz iiçin artık sen bilirsin gerisini canım....
bizim sorunumuz yok ailesi bırakmıyo.. annesi çok kişiliksiz onu konuşmak bile istemiyorum.. burada yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum aslında.. konu okadar uzun ve detaylıki en iyisi konu açmak
artık ok yaydan çıktı..kesinlikle katılıyorum Salihacıgım daha önce de dedim sana sen gideceksin ama eşinin ailesi bir şeyler dedi diye sana anormal davranması normal değil..birde bir yola cıkarken sakin ol iyi düşün verdiğin sözleri tut..yani ayrılmak genelde kadın tehdidi oluyor ve ayrılınmıyor..erkek sıkılıp bunu bir kere söyleyip şak diye ayrılıyor..Allah yardımcın olsun mantığını kaybetme.her şeyi uzun vadede düşün..