- Konu Sahibi Pinarbartu
- #57.141
kızlar ben şimdilik kaçıyorum ütü yapıcam=(((((((((böğğğ nefret ediyorum ütüdenbide küçük hanımkiler pırtık pırtık bi sürü pehhhh.görüşürüzzzzzzzz
kolay gelsin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben şimdilik kaçıyorum ütü yapıcam=(((((((((böğğğ nefret ediyorum ütüdenbide küçük hanımkiler pırtık pırtık bi sürü pehhhh.görüşürüzzzzzzzz
kolay gelsin muck muckkızlar ben şimdilik kaçıyorum ütü yapıcam=(((((((((böğğğ nefret ediyorum ütüdenbide küçük hanımkiler pırtık pırtık bi sürü pehhhh.görüşürüzzzzzzzz
aspiratör bankası =)))))))))
bende bebis hayalleri kuruyordum :) :) çok istiyordum varya minicik ellerini tutmak ayaklarını öpmek.. Neyse önümüzdeki maçlara bakicaz
tatlım burda uç bişiden söz ediliyor..yani tabiki kocamız sevgilmiz için çevre için süslenecegiz kilommuza dikkat edecez vs ama bunu ilke edinmek sorun olancanım c vitamini olarak evde yeşil elma, portakal ve mandalina var onlarda ekşi yediğim zaman midem çok kötü oluyor zarar veriyor
bizi bu hale sokan çevremizdeki insanlar kendimiz gibi olunca tepki görüyoruz
mesela hepimiz burda ilk önce kendi istediğimiz için sağlığımız için burdayız evet ama hiç mi çevremizdekilerin bizi rahatsız edici davranışlarının etkisi yok
hadi inş
inşallah inşallah..ay çok komik yaa daha mutlu günlerde olur inşallah canımmmm
fena değil cnm menün bence iimenümm
sabah
2 dilim ekmek ama bugun beyaz ekmek yedim=(
1 kk peynir
1 dilim kaşar
1 tane zeytin
omlet
1 tatlı kaşığı çokokrem
1 çay kaşiği reçel
öğle
1 muz
akşam
4 kaşık ıspanak yemeği
1 kaşık yoğurt
4 kaşık makarna
ilerleyen saatlerde meyve yicem çünkü akşam yemeğini erken yedik yazarım onu da=)
lahananin içine soğan patates bulgur atıp sulu yemek yapsaydın çok güzel oluyor
valla bende şüpheleniyorum gün gibi yawwww.mercimek köfteleri kısırlar falan=) emoş itiraf et günde misin=))))))))
aayyy ben size küstüm kimse avatarıma bişey demedi![]()
çook dogruya bişi dicem zaten önemli olan 7 mesaj atmak değil mi hepimiz zaten 7 de kat kat fazla yazıyoruz..7 tne yazmış mı diye bakılsa gerisisayılmasa daha mantıklı bence...ne gerek var ki 23 yok 45 falan bi önemi yok bence...cidden sayanın çok zamanı alır 7 tane yazılmış mı ona bakalım gerisine bakmayalım olur mu aslıııııııııııııııııııııııııııııııııı
oylamaya sunalım bu öneriyi canım
evet kızlar 7 mesaj yazan üyenin diğer mesajları sayılmasın diye bir önerimiz var ne dersiniz herkes fikrini söylesin
ama bu öneri kabul edilip paylaşım azalırsa eski sisteme geri dönerim haberiniz olsun![]()
bak canım sen önündeki maçlara=) ya ciden öyle güzel oluyor ki altını her değiştirişimde çoraplarını çıkarıp ayaklarını mıncıklayıp öpüyorummm minnacık çok şirin=)
ben kabul ediyorummmmmmmmoylamaya sunalım bu öneriyi canım
evet kızlar 7 mesaj yazan üyenin diğer mesajları sayılmasın diye bir önerimiz var ne dersiniz herkes fikrini söylesin
ama bu öneri kabul edilip paylaşım azalırsa eski sisteme geri dönerim haberiniz olsun![]()
oyyy yerimmmmkızlar ben şimdilik kaçıyorum ütü yapıcam=(((((((((böğğğ nefret ediyorum ütüdenbide küçük hanımkiler pırtık pırtık bi sürü pehhhh.görüşürüzzzzzzzz
kızlar sayım yapıp geliyorum
yok be çok degilmis
menümm
sabah
2 dilim ekmek ama bugun beyaz ekmek yedim=(
1 kk peynir
1 dilim kaşar
1 tane zeytin
omlet
1 tatlı kaşığı çokokrem
1 çay kaşiği reçel
öğle
1 muz
akşam
4 kaşık ıspanak yemeği
1 kaşık yoğurt
4 kaşık makarna
ilerleyen saatlerde meyve yicem çünkü akşam yemeğini erken yedik yazarım onu da=)
kovayı değiştirdim yeni yaktım sobayı kestane pişirecem akşam yemeğim
isteyen var mı![]()
kovayı değiştirdim yeni yaktım sobayı kestane pişirecem akşam yemeğim
isteyen var mı![]()
menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 t.k çikolata
öğle
4 tane rulo tatlı bişi(sigara buyuklugunde)
ikindi
2 ayva tatlısı ama kalorısi yok meyve gibi
akşam
4-5 adet çiğköfte
1 lavaş
yeşillik
birazdan spor yapcam
Acaba kendimi sıksamda yılbaşında 100 olsammı diyorum gaza gelip.
Bitürlü karar veremedim ya yoksa yavaş yavaş gitsemmi diyom..
Sanki başarabilirim gibi geliyo ama spor yapamayacak gibi geliyom.
Ay çok kararsızım ya
ne dersiniz kızlar bu haftaki hedefimi size bırakıyorumyılbaşında 100 olmak için bu hafta 103 olabilirmiyim acaba
bence abartma canım biraz yavaşla
Acaba kendimi sıksamda yılbaşında 100 olsammı diyorum gaza gelip.
Bitürlü karar veremedim ya yoksa yavaş yavaş gitsemmi diyom..
Sanki başarabilirim gibi geliyo ama spor yapamayacak gibi geliyom.
Ay çok kararsızım ya
ne dersiniz kızlar bu haftaki hedefimi size bırakıyorumyılbaşında 100 olmak için bu hafta 103 olabilirmiyim acaba