Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay iyi yapmışın kı kalp kazanmışsın.kötülükten küslükten bişi olmaz..
öylee canımm kalp kırmak en son istediğim şeyy kırıldımmmm ama tek laf etmedim sadece konuşmadım soğuk davrandımmmm çünkü konuşsaydım hakaeten kötü sözler söyleyebilrdimmm, ben çok cıvıl cıvıl kıpırım kayınvalidmele kayıınpedeirmleee konuşmayıncaaa muhatap olmayıncaa farketmiş:DDD ay içim rahatladııı

öylee canımm kalp kırmak en son istediğim şeyy kırıldımmmm ama tek laf etmedim sadece konuşmadım soğuk davrandımmmm çünkü konuşsaydım hakaeten kötü sözler söyleyebilrdimmm, ben çok cıvıl cıvıl kıpırım kayınvalidmele kayıınpedeirmleee konuşmayıncaaa muhatap olmayıncaa farketmiş:DDD ay içim rahatladııı

hareketlerine önem veriyolar ne güzel allah muhabbetinizi bozmasın

kıyamam sana yaaaaaaa

ama bişiler yapmak lazım canım halk eğitim falan yokmu çok güzel kursları oluyorrr ebru,müzik,karakalem,çini boyama vs.. onlara katılabilrsin ayy çok ii gelir bak

yok canım malesef olsada gidemezdim ilçeye araba yok yaşadığım beldeden

kimkii valla bilmiyorummm sazan gibim atladım hahaha:)) ama aslıcımm yazık bak kendini bizden görmğüş :)) al barii hehe
:)) bencee girelimm hehee dur bakalım sen evde kalmış görmemişssinn yawss onlar hakaten kendileirni kaldırıp atsınlar biryerledennnn beyazatlı prens biryerlede bekliyorduur canımm karamasar olmayalım lütfen :))

al demedi ki alayım :27::27::27:

hareketlerine önem veriyolar ne güzel allah muhabbetinizi bozmasın
ay evet saolsunnnlarrrrr öenmsiyorlarr,, ay amin allah kimsenin ağzının tadını bozmasınn canım Allah herkeis evindee mutlu huzurlu yapsınnn anne babalardaaa büyük gibi olsunlar yıkıcı değil yapıcı olsunla rinş.
yok canım malesef olsada gidemezdim ilçeye araba yok yaşadığım beldeden

al demedi ki alayım :27::27::27:
hay Allah orası nemyiş öyle kuş uçmaz kervan geçmez biryerr öylee herşeyden yoksunsunuzz pehh:((
aslı orada güzel birikim ypaılır:DDDDD hiçbirşey yok para harcamak için hehe

bu arada al demediyseee alma ozaman:D

ay evet saolsunnnlarrrrr öenmsiyorlarr,, ay amin allah kimsenin ağzının tadını bozmasınn canım Allah herkeis evindee mutlu huzurlu yapsınnn anne babalardaaa büyük gibi olsunlar yıkıcı değil yapıcı olsunla rinş.

hay Allah orası nemyiş öyle kuş uçmaz kervan geçmez biryerr öylee herşeyden yoksunsunuzz pehh:((
aslı orada güzel birikim ypaılır:DDDDD hiçbirşey yok para harcamak için hehe

bu arada al demediyseee alma ozaman:D

birikim değilde borç ödüyorum rahatlıkla canım şehirde olsam yapamazdım

ayyy kızlarrrr bugünn bir fena yedim anlatamam amaa öylee bir karıştırdımkii şimdi wc den çıkamıyorum::17::17::17::17::17::17:
topma kalorim 3000 den fazlaaaa bugün:17::17::17::17: resmen 3 günlük yemek yedim yaaaaa:DD
ne yediklerimi yazmayacağım aaa yoksa gözlerrr:53::53: böyle olur

amin amin
5 yıl oldu 7 yıllık çekmiştik ..ay bitse 1 yılda ara borçları ancak kapanır kendimize geliriz bizde
ayy biterr inş. canımmmm çoğu bitmiş azı kalmışşşşş darısıda ona inş.

bizimde ev borcumuzz 9 yıllıktı 3 yılın altına düştükk nasıl geçti anlamadıkk inan, eşiminn borcunuda bitridik o arada,benim arabamın borcuda 24 ten 16 ya düştü ayy zaman çabuk geçiyorr Allahhh güç kuvvet ödeme kolaylığı versin inş.

ayyy kızlarrrr bugünn bir fena yedim anlatamam amaa öylee bir karıştırdımkii şimdi wc den çıkamıyorum::17::17::17::17::17::17:
topma kalorim 3000 den fazlaaaa bugün:17::17::17::17: resmen 3 günlük yemek yedim yaaaaa:DD

benim kalori ihtiyacımda 2600-2700 kalori
ben 1500 alıp haftada 1 vermem lazım

ayy biterr inş. canımmmm çoğu bitmiş azı kalmışşşşş darısıda ona inş.

bizimde ev borcumuzz 9 yıllıktı 3 yılın altına düştükk nasıl geçti anlamadıkk inan, eşiminn borcunuda bitridik o arada,benim arabamın borcuda 24 ten 16 ya düştü ayy zaman çabuk geçiyorr Allahhh güç kuvvet ödeme kolaylığı versin inş.

evet evet ödenmedik borç olmazmış allah izin verince..

ne yedin kız :26::26::26:

biter inşaallah ..saglıkla ..
hatırlıyorum evi aldıgın zamanları.yine bu sayfalarda yazmıştın kocaman

evleniyorummmmmmmmmmmmm
diye :=)

evet canım sizde sevinmiştiniz koca buldu bu kiz diye :27::27::27:

biter inş. kuzucummm allah kolaylık versinnnnnn

amin canım sağol

Back
X