Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

emziriyorum canım ama ben süt konusunda hiç sıkıntı çekmedim maşşallah sebil gibi :)))) ilk başlarda çok yiyiordum işte sütüme gitsin sütüm olsun diye zaten olan süt 10 katına çıkmıştı artık :)))aslında süt bahaneydi hehehe off ne bulursam yiyordum..özledim :))) canım biz ek gıdalara başladığımız için çok fazla emmiyor artık günde 5 kere filan anca emiyor o bekletince de sütlerim birikiyor iyice gecede 4 kere filan kalkıyor emmek için eskiden 2 saate bir uyanıyordum...şimdi azaldı allahtan ayy darısı başına canım

ya benimki gece uykusuna geçince 6 saat uyanmıyorrr.bende ellemiyorum..önemli olan gece uykusuna geçmemeiz bi onu normal bi saatte başarabilsek sorunumuz kalmayacakkkk..çocuk uyumaya direndiği için artık bayılıyo uykusuzluktan sonrada kalkamıyo deli kızzzzz

yok canım zayıflayana kadar alma kot ben taytlarla filan idare ediyorum şimdilik eski kotlarımın hiçbirisi olmuyor hamilelik öncesinden 38 beden olan kotlarıma girebiliyorum ama kasıyolar hedefim 36 olup 1 yıl önceki kotlarıma girmek bakalım onun içinde 55 in altına düşmem lazım benim anca giriyorlar totodan:)))

benimkilerde geçiyor bacağımdam totoya da giriyor ama önü 1 kariş açık hahahaha.bacaklar zamk gibi zatennnn robokop gibi hahahahahahha..yürümek imkensız labut gibi devrilirim hehhehe

yaaa sorma çok fena bide benimki zor bi bebek olunca daha da kötü oluyor. üniden mezun olalı 4. senem bu...3 sene hep çaliştim atanamasam da=((((((bu sene de nasılsa kadrolu değilim evde 1 sene bebeğe bakayım dedim...bi de yakın akrabam yok burda..yani bebeği bırakabilecek güvendiğim kimsee o yüzden bari seneye çalişmaya başlayayım dedim..ama çok zor gezmeye çalişmayı seven ben dört duvar arasına tıkıldım kaldım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım=((ikincim için bi dershane mi ayarlasam diyorum sadece hafta sonları için babası bakar hem daha da büyümüş olacak bebiş..ay bilmiyorum ama bende kafayı yemek üzereyim....1 hafta iyiysem 1 hafta kötüyümmm.kendimi çok gereksiz bulyorum bazenn..evde oturmak bana göre değil hiççç değilllllll

ayy seini çok iyi anlıyorum ben de evde hiç duramam hiç ev hanımı olamıycam diye düşünürüm bazen :)))ben hamileliğimin son haftasına kadar gezdim defnede dooğduktan sonra 20 sini zor çıkarttım yaa 27 günlükken biz gezmeye baladık..işte benim burda eşim dostum arkadaşım çok ailem de burda annem hariç herkes burda ben de onun rahatlığı var gidecek kapım muhakkak olur.....doğum izninden çıktığımda 2 ay sonra başlamıştım ben kıvranmaya çok zor valla canım ama güveneceğin biri yoksa kimseye bırakamazsın bebikini sen bekliyeceksin artık3 yaşına filan gelince kreşe bırakabilirsin ancak....

ayy seini çok iyi anlıyorum ben de evde hiç duramam hiç ev hanımı olamıycam diye düşünürüm bazen :)))ben hamileliğimin son haftasına kadar gezdim defnede dooğduktan sonra 20 sini zor çıkarttım yaa 27 günlükken biz gezmeye baladık..işte benim burda eşim dostum arkadaşım çok ailem de burda annem hariç herkes burda ben de onun rahatlığı var gidecek kapım muhakkak olur.....doğum izninden çıktığımda 2 ay sonra başlamıştım ben kıvranmaya çok zor valla canım ama güveneceğin biri yoksa kimseye bırakamazsın bebikini sen bekliyeceksin artık3 yaşına filan gelince kreşe bırakabilirsin ancak....

ya bende öyleydim canım yaa ben 20 sini beklemedim attım kendimi dişari..bebeği de öyle 40 mız çıkmadan dışardaydık ama yetmiyor bu işte çalişmayınca farklı oluyorr..ya benim kimsem yok burda bırakabileceğim....anamm 3 yaşına kadar oturamam ben evde var daha küçükleri de alan kreşler artık öyle bi yere bırakıcam ya da bakıcı falan tutcam seneye eve güvenlikkamerası anca öyle=)))))))))

ya benimki gece uykusuna geçince 6 saat uyanmıyorrr.bende ellemiyorum..önemli olan gece uykusuna geçmemeiz bi onu normal bi saatte başarabilsek sorunumuz kalmayacakkkk..çocuk uyumaya direndiği için artık bayılıyo uykusuzluktan sonrada kalkamıyo deli kızzzzz

hahahahaa yerim ben onu napıcan yaşına gelene kadar sabredecen artık :)))))))

kahvaltımı edeyim de spor yapmaya başliyim bugun o kadar indirdim senin dediğin siteden platesleri bi başlayamadım birazdan başlicammmmmmmmmmm

ya bende öyleydim canım yaa ben 20 sini beklemedim attım kendimi dişari..bebeği de öyle 40 mız çıkmadan dışardaydık ama yetmiyor bu işte çalişmayınca farklı oluyorr..ya benim kimsem yok burda bırakabileceğim....anamm 3 yaşına kadar oturamam ben evde var daha küçükleri de alan kreşler artık öyle bi yere bırakıcam ya da bakıcı falan tutcam seneye eve güvenlikkamerası anca öyle=)))))))))

bakıcıya bırak o zman canım o daha güvenli sanrım seneye başla ozaman canım işe evde oturmak insanı mahvediyor yaa kendini aciz yetersizz hissediyorsun çalışınca insana gelen özgüven çok başak gerçekten

yaaa sorma çok fena bide benimki zor bi bebek olunca daha da kötü oluyor. üniden mezun olalı 4. senem bu...3 sene hep çaliştim atanamasam da=((((((bu sene de nasılsa kadrolu değilim evde 1 sene bebeğe bakayım dedim...bi de yakın akrabam yok burda..yani bebeği bırakabilecek güvendiğim kimsee o yüzden bari seneye çalişmaya başlayayım dedim..ama çok zor gezmeye çalişmayı seven ben dört duvar arasına tıkıldım kaldım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım=((ikinci dönem için bi dershane mi ayarlasam diyorum sadece hafta sonları için babası bakar hem daha da büyümüş olacak bebiş..ay bilmiyorum ama bende kafayı yemek üzereyim....1 hafta iyiysem 1 hafta kötüyümmm.kendimi çok gereksiz bulyorum bazenn..evde oturmak bana göre değil hiççç değilllllll

ay canım ya zor bi durum 1 seneliğine her şeye gözünü kapatıp aillerinden birini yanına getirip sadece ders çalışacaksın kpss yi biliyosun nankör ve cok ayrıntılı...Allah cokkk kolaylık versin..

ay canım ya zor bi durum 1 seneliğine her şeye gözünü kapatıp aillerinden birini yanına getirip sadece ders çalışacaksın kpss yi biliyosun nankör ve cok ayrıntılı...Allah cokkk kolaylık versin..

ay yok aileleyle yaşayamam ben 1 sne bileeeeee..özel hayat bişey kalmazzzz..artık bakıcam bi çaresine daha başlamadım kpssye kendimde o gücü görmüyorum bıktım çünkü en yğksek 82 yapabildim 3 kere girdim tarih özürlüyüm bennnnnnnnnnn

ki ki :1: bizim murat diye bi şarkıcı var şarkının adı xxl fil diyeti.. Kız ilkos bi dinle.. Adam elindeki ekmeğiyle beni temsil ediyo:) :)
salihacımmmm alemsinnn inankii :))))

yaaa sorma çok fena bide benimki zor bi bebek olunca daha da kötü oluyor. üniden mezun olalı 4. senem bu...3 sene hep çaliştim atanamasam da=((((((bu sene de nasılsa kadrolu değilim evde 1 sene bebeğe bakayım dedim...bi de yakın akrabam yok burda..yani bebeği bırakabilecek güvendiğim kimsee o yüzden bari seneye çalişmaya başlayayım dedim..ama çok zor gezmeye çalişmayı seven ben dört duvar arasına tıkıldım kaldım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım=((ikinci dönem için bi dershane mi ayarlasam diyorum sadece hafta sonları için babası bakar hem daha da büyümüş olacak bebiş..ay bilmiyorum ama bende kafayı yemek üzereyim....1 hafta iyiysem 1 hafta kötüyümmm.kendimi çok gereksiz bulyorum bazenn..evde oturmak bana göre değil hiççç değilllllll
hazalcımmmmmmm kıyamam sanaaa sanırım doğum sonrası sendrom bu olsa gerekk şöylee gün falan edinsen arkadaşlarınla biraraya gelsenn belli günlerdee,
evden çıkmaya çalış birazcıkk yoksa çok bunalırsın fıstkkkk

cezamı çektim sanırsammm

sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
1 tatlı kaşiği bal

1 bardak süt

ara
1 armut

öğlen
1 kase çorba
1 tane ekler miniklerden