Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydınnn cnaımcccımmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydınnn fıstıkkkkkkkkkkkkkkk yetişemedim amaa:)))

afiyet olsun canımmmmmmmmm çok güzellll

günaydınnnnn fıstıkımmmmmmmmmmmmmmm

hazal gözüm korktuuuuu kızzzz:))) tırsıyorum yawssss bebişler anneye benzermiş ay ben çok huysuzmuşum bebekken hiç uyumazmışım:DDDDD amanın amanınnn benimkie öyle olrusaaaa tırstımm iinş. bebişin yaşamı düzene girer annesi

:DDDDD güzel bir hedeffff özgecimmmm benimde kadife siyah bir elbisem vardııişyerime getiridm terziye verip biraz açtırayım diyordummmşimdii ona girimeyemi çalışssamki:)))

özgecimm sen konuş yaz bol bol hazal korkuttu beni:D send emoral verdin hehe

daralt hayatım ama yeni kot almaaaaaa zayıflama sürecindesinn canımcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

maşallah defnoşumaaa yeirm ben onuuu benimdeee bir bebişim olsun defne gibi olsun:DDDDD akıllı bıdık olsunnn

ay hazalcımmm bir zahmet antalyaya kadar gidip özgeye sürtünnnnnn:))) belki düzleirsinizz:))

yok seniii ikisindede esss geçmiş ayşemm demekki paylaşımın azzz:D cezayamı kaldın yoksaa kuzucummmmmm

özgee 36 beden çok ama çok zayıf değilmiii yawruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

senin boyundaki biri için çok ama bana ideal oluyor canım ben senin gibi boylu poslu değilim kız ufacık tefeciğim :)))

canımcım telde konuştuk merak etme beni kuşummm.
bu arada site sinir etti beni..1,5 saattir anca 15 sayfayı bitirebildim..acayip ağır...

ayrıyeten dünkü menüm:
dün niyetliydim
iftarda:5 yemek kaşığı taze fasulye,1 dilim ekmek,2bardak ayran
yemekten 2 saat sonra 3 yemek kaşığı pilav,6 parça kuş başı haşlanmış et,bol salata
gece yarım ayva,yarım elma

evet canım benim konustuk ve rahatadım en azından ıyı olduğunu duydum rabbim sana acil şifalar versin inş. :16::16::16::16:

dünkü menüm
sabah 4 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir kk kadar
1 çay kaşığı bal
ara yok
öğlen yoğurtlu avokadolu salata
2 bardak yeşil çay
akşam 2 kurabiye 1 müffin hepside küçük küçüktü(arkadaşım yapmış getirdi:)))
2 fincan çay ara 1 adet greyfurt

gayet güzel canımmm

ya benim işlem tamam değilmi

ayy canım ya ..
Naptım bennnn :17::17::17::17::17::17::17:
Offffffff.dalgınlıkla olmuş ccanım aa nasıl olmuş ya tektek bakmıştım aslında sen yazmışın biliyom kusura kalma canımmmmmmmmmm
:54::54::54::54::54::54::54::54:

Kızlar merhaba hepinize.
Ben biraz yabancı kaldım sohbetlere kusura kalmayın.
Fatoşum hasta olmuşun geçmiş olsun kuşum..

emoşş naberrr görüşemiyoruz hiçç denk düşmüyoruzzz :43::43::43::43::43:
Haydinn bekliyortuzzzz seniii canımm kolay gelsin :10::10::10::10:

merhaba canım öyle oluyo bu sıralar görüşemiyoz

merhaba merhaba merhaba :3::3::3::3:

sana da merhaba merhaba merhaba :))

merhaba kızlarr

wallaaa iş çıkışı dişçiye gidicem canımm gerginim o yuzden korkuda var panikte:47::47::47::47::47::47::47:

canım geçmiş olsunnnnnnn:94:

Back
X