- Konu Sahibi Pinarbartu
- #57.921
ay ver ben yerim onuuuuuuucanım arkadaşım var ama bebekle nasıl gideyim hergün birine=((((((((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ver ben yerim onuuuuuuucanım arkadaşım var ama bebekle nasıl gideyim hergün birine=((((((((
geldiler bebeim hemde nasılgelmek :)))))))))))salihacım geldi mi annenler???????????
ya inanan var inanmayan var ama çok muska yaptırıyor kaynanam yazdan beri 4 tane bozdurdukcanım yaa o mantıkla olacak bi iş dil boşanma..sonuçta onlara uyup kararından dönersen onlar tekrar memlekete gittiğinde yine yanlız kalıcaksın...canım çok ama çok ii düşünmen gereken bi süreçtesin..yanlız başına ayağa kalkman gerekecek bir .çok noktada..buna hazırlıklı olman lazım..diğer türlü de yanlız başına mücadele etmen gerekecek..çünklü ailen uzakta ve en fazla otobüse atlar 2 gün sonra senin yanına varırlar...yani her durumda yanlızsın..ona göre iice düşünüp hareket etmek belki daha ii..bir de şu yönü var bu kadar olumsuz laflar düündün kouştun eşin hakkında hatta biz de burda olumsuz yorumlar yaptık..böle bi insnaın koynuna tekrar girebilecekmisin hiç birşey olmamış gibi?kusura bakma açık ve net yazdım ama benim bu konudaki fikrim bu...Allah yardımcın olsun.... ha haa haaa süpersin yaa ekmeksizlikten nöbet geçrimiş bu hatun:)))
ben ben ben ben ben ben benkız bırakcak kimse yok kiii onun bakıcısı benim hehehehehheh![]()
tsk canım iyidilekleriniz için muck:)))))))))canım doğum günün kutlu olsun biz kutlarız bu gününü...ALlah sana huzurlu ve rahat hissedebileceğin bir yol yaratsın şu süreçte....
vicdanıvarmışda ağlamış.. yaşları itibariylede çabukalınganlık gösterebiliyorlar bizim kadar dayanuklı değiller..en kısa zaman da tatlıya bağlarsınız inşşşkızlar nasılsınız benim şu an moralim sıfır oldu resmen kayınvalidemi aradım ağlıyordu...sabah ben bi salaklık yaptım kadına bişey söledim hala ağlıyor ayy özürdileye dileye bi hal kaldım nasıl yaptım ben böle bi salaklığı yaa kendime çok kızgınım..aslında yapmazdım da ben de gaza geldim bi an eltimin dolduruşuna geldim... şöle özetliyim katınvalidemin kendi annesi bunları dolandırdı kendi öz kızını düşünün..annemin küçük kız kardeşinin eşiyle yani annesi eniştesi ve kızkardeşi bunların yerlerini sattırıp kayınbabama da bi senet imzalttırıp paraları alıp ortadan kaybolmuşlar annemin evine ipotek geldi bunlar yüzünden ve evi satıldı kadın ortada kaldı sonra benim eşim abisiyle birlikte ev aldılar annesine sokakta kalmasınlar kiraya çıkmasınlar diye...ama kayınvalidem üzüntüden hastalandı günlerce evde yatıı serumlarla yaşadı annesi gelip görmedi beni unuttular diye intaharbile etti bu kadın... ve bunca yıldan sonra annesi ortaya çıktı oda atamadı annesi sonuçta ama ben bu sabah salak gibi ağzıma ne gelirse saydırdım defolsun gitsin dedim benden uzak dursun dedim ne çabuk unuttunuz yapılanları dedim bana ne oluyorsa yaa başka bi olay daha var asıl kayınvalidemi üzen ama uzatmıycam...biraz daha karışık durum ama sonuç sölememem gereken bişeyi söledim kadın hala ağlıyor kötüde olsa annesi yaa o kadar pişmanım ki içim içimi yiyor yarın olsa da gidip gönlünü alsam diye bekliyorum(((
hemen yazıyorum canımcımmşimdi seni düşünüyordum valla nerde bu kız diye yap bakalım geçmişini sonrada bize son gelişmeleri aktarırsın canım...
dün abim bana saat 8 de ankaraya ineceklerini söylemişti... bende sabah 7.30 da uyandım annemler aradılar biz geldik dediler.. meğer 6 da gelmişler... 1.5 saat parkta beklemişlerhakanın kahvaltısını hazırladım.. ona birşey demeden çıktım... eve 3 dakika bi mesafede bekliyordu annemler... ben çıkarken balkondan baktı.. benn hiç bakmadan gittim.. annemleri aldım dönerken başka yoldan getireyim dedim ama yine hakanla karşılaştık:))) abimle slmlaştı... tabi annemle konuşmuyo.. biz eve geldik kahvltı hazırladım annemde abimde sadece çay içti.. akşam geldi abim.. hakan odaya girip abime slm verdi... abim dışarı çıktı.. 5 dk sonra hakanda dışarı çıktı.. şimdi abim eve geldi hakan hala dışarda...
dün abim bana saat 8 de ankaraya ineceklerini söylemişti... bende sabah 7.30 da uyandım annemler aradılar biz geldik dediler.. meğer 6 da gelmişler... 1.5 saat parkta beklemişlerhakanın kahvaltısını hazırladım.. ona birşey demeden çıktım... eve 3 dakika bi mesafede bekliyordu annemler... ben çıkarken balkondan baktı.. benn hiç bakmadan gittim.. annemleri aldım dönerken başka yoldan getireyim dedim ama yine hakanla karşılaştık:))) abimle slmlaştı... tabi annemle konuşmuyo.. biz eve geldik kahvltı hazırladım annemde abimde sadece çay içti.. akşam geldi abim.. hakan odaya girip abime slm verdi... abim dışarı çıktı.. 5 dk sonra hakanda dışarı çıktı.. şimdi abim eve geldi hakan hala dışarda...
yaa ben yatmaya gidiyorum gözlerim çok ağırlaştılar..iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi
kızlar nasılsınız benim şu an moralim sıfır oldu resmen kayınvalidemi aradım ağlıyordu...sabah ben bi salaklık yaptım kadına bişey söledim hala ağlıyor ayy özürdileye dileye bi hal kaldım nasıl yaptım ben böle bi salaklığı yaa kendime çok kızgınım..aslında yapmazdım da ben de gaza geldim bi an eltimin dolduruşuna geldim...
şöle özetliyim katınvalidemin kendi annesi bunları dolandırdı kendi öz kızını düşünün..annemin küçük kız kardeşinin eşiyle yani annesi eniştesi ve kızkardeşi bunların yerlerini sattırıp kayınbabama da bi senet imzalttırıp paraları alıp ortadan kaybolmuşlar annemin evine ipotek geldi bunlar yüzünden ve evi satıldı kadın ortada kaldı sonra benim eşim abisiyle birlikte ev aldılar annesine sokakta kalmasınlar kiraya çıkmasınlar diye...ama kayınvalidem üzüntüden hastalandı günlerce evde yatıı serumlarla yaşadı annesi gelip görmedi beni unuttular diye intaharbile etti bu kadın...
ve bunca yıldan sonra annesi ortaya çıktı oda atamadı annesi sonuçta ama ben bu sabah salak gibi ağzıma ne gelirse saydırdım defolsun gitsin dedim benden uzak dursun dedim ne çabuk unuttunuz yapılanları dedim bana ne oluyorsa yaa başka bi olay daha var asıl kayınvalidemi üzen ama uzatmıycam...biraz daha karışık durum ama sonuç sölememem gereken bişeyi söledim kadın hala ağlıyor kötüde olsa annesi yaa o kadar pişmanım ki içim içimi yiyor yarın olsa da gidip gönlünü alsam diye bekliyorum(((
iyi geceler canım
ben defneyi istiyorum![]()
yok yok bu daha iyi defnoşa nazar deycek..![]()
canım burda mısın ben yatcam sana iyi nöbetler canım![]()
kızlarr menümü yazayımmm üfss uzun uzadıya bir menübana azcık yüklenin lütfennn
sabah
minicik bir ayçe poğaçasıı
öğlen
yarım kase tarhana çorbası
yanında 1 dilim kekepli ekmek
3 yk sebzeli bulgur pilavı
4 yk zeytinyağlı kerevizz
ara
1 elma
akşamçok kötüü ofs ofs
7-8 köfte (1 porsiyon=150-200 gr)