- Konu Sahibi Pinarbartu
- #58.021
ayy sporr ayşede yap dedi yaaaaa ben bir yapamıyorum püfsssssss((
ben bgn itibariyle başlaıyorum yeniden yaa platesi yapınca ne güzel göbeğim dümdüz oluyor bırakınca fırlıyor yine...sıkıcam kendimi yine off
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sporr ayşede yap dedi yaaaaa ben bir yapamıyorum püfsssssss((
süpersin canım sütlü tatlıdan bişi olmaz bi porsiyon ama tatlı yersen yemek yeme sakın :)) ben de bgnü kapattım yazayım menümü :)
bitti canım nasılsın bitanem dün yoktun sanki
ben bgn itibariyle başlaıyorum yeniden yaa platesi yapınca ne güzel göbeğim dümdüz oluyor bırakınca fırlıyor yine...sıkıcam kendimi yine off
bgnü kapattım çünkü bol karbonhidratlı bir gün oldu
sabah 1 poğaça
ara yok öğlen 1 adet gül böreği
1 adet patatesli poğaça
1 kk kadar kakaolu tahin helvası
4 fincan çay şekersizçok içmişim
akşam yani şimdi yedim 4 çatal yoğurtlu ıspanak
1 kepçe tavuk çorbası
ek olarak 3 bardak yeşil çay içecem işte bu kadar
bgn sporumuda yapıcam yediklerimi yakmam lazım
slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim
bugün 3. dersteyken dışardan sesler geldi öğrenciler dışarıya çıkıyo acele ile
öğrencilerim zil mi çaldı dedi bende yok dedim heralde bir sınıf dışarıya çıkıyor diye düşündüm
sonra kapı çaldı 8. sınıflardan bir öğrenci öğretmenim deprem oldu dedi
hemen dışarı çıktık ama biz hiç hissetmedik üst katlar daha çok hissetmiş böyle bişey atlattık
ay ay geçmiş olsun aslıcımmmmmmmmm Allah korusun yaaaaa((((
selaaammm kzılar hastaneden az önce geldim...akşam misafirim var sanırım giremem bir daha...izinli sayabilir misiniz beni:))çok öptümmmm
kızlar şimdi yatmaya gidiyorum biraz uyusam kendime gelcem sanki![]()
slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim
öğrencilerim zil mi çaldı dedi bende yok dedim heralde bir sınıf dışarıya çıkıyor diye düşündüm
hemen dışarı çıktık ama biz hiç hissetmedik üst katlar daha çok hissetmiş böyle bişey atlattık
sabah 1 poğaça
1 adet patatesli poğaça
1 kepçe tavuk çorbası
ya bugun de kimsecikler uğramıyor foruma yaaaaaaaaaaaaaaa kociş gelince kızı aşıya götğrcezzz.offff yazık yaaa iğneleri yicekkk..umarım çok huysuzlanmaz çok huysuz olursa akşama giremeyebilirim kızlarr..görüşürüzzzz
emoş bu haftaaa 103 olacaksın bak görrrrr
çok hoşşşşekerlerr benmenümüde yazayım bugünü kapttım
sabah
yarımdan az poğaça
öğlen
yarım kase tarhana
5-6 çatal pastırmalı yumurta
4 yk portakallı kereviz
2 yk yoğurt
akşam yemeyeceğim ama gezmye gideceğim sütlü tatlı ikram olursa ondan yerim enfazlaa diğerleri geri çevireceğim
aslında spor yapsan bu menü çok ta kötü bi menü değil ben de çok fena saldım ilkoşum bu hafta ne olacak bilmiyorum aslı çekecek bizim kulakları:18::18::18::18:
:)))) ben kirletirim arkadaşDD çok taaa severek kirletiyorum yawsssss
![]()
canımcımm yaaa inş. tekrar istediğin kilona ulaşacaksın bak görrrr çok azimlisin bir çok kadın doğum kilolarındna kurtulmak için çaba bile göstermiyor sizleirn maşallahı varrr çıtır anne olacaksınn kısa zamandaaaa
ay valla bencedeeee..ama napiyim çook seviyorum havuç portakal suyunu=):)))) yani üç beş porsiyonnn meyve demek buD
valla yaptırdık aşımızı benim de içim cızladıııoy oyy şimdiden kolay gele sizeee benim bile içim cızladıı(
oh ohhh bencede sadece sütlü tatlı yeeeşekerlerr benmenümüde yazayım bugünü kapttım
sabah
yarımdan az poğaça
öğlen
yarım kase tarhana
4 yk portakallı kereviz
2 yk yoğurt
akşam yemeyeceğim ama gezmye gideceğim sütlü tatlı ikram olursa ondan yerim enfazlaa diğerleri geri çevireceğim
aynen canım bende 36 ya geri döneceğimmmm..şu an 38 falanımdır heralde...sen kotu kaç bedeb giyiyorsun özgişşbanane 36 olcam işte :)))
aynen o da fındığa sütt=))))))))))çok hoş canım menün en son yediğinde fındığına süt olsun artık :)))
ay inşallahhhhtabi canım çok çok iyi bi haber hemde zamanlada yumuşar şekerim zamklığı gider inşallah :)))
ilk aşıda hiç sesi çıkmadıı..ikincide kıyameti koparttı ama sustu hemen sonra dışarı çıktık gezdik sesi çıkmadı..eve gelince mızıldandı biraz.şimdi de uyudu bakalım uyanınca ne olacak=)anaaammm:18::18::18:kıyamam yavruma benimki gözümün içine bakarak ağlıyordu allahtan yaşına kadar başka yok :)))
öğlene kadar yediklerin biraz hamur işi olmuşş..ama gündüz yakmışsındır onları yaaaa.bi de spor yaparsan süper olucakkkbgnü kapattım çünkü bol karbonhidratlı bir gün oldu
sabah 1 poğaça
1 adet patatesli poğaça
1 kepçe tavuk çorbası
anammm allah korusun yaaaaaaaslm kızlar nasılsınız
ben iyiyim
ne dedi doktor fatmaaaaaselaaammm kzılar hastaneden az önce geldim...akşam misafirim var sanırım giremem bir daha...izinli sayabilir misiniz beni:))çok öptümmmm
kahvaltı:
1 ısımcık bükme
2 tane kraker
1 tane tutku bisküvi
1 tane kabak köftesi
ara 5 adet beyaz lahan yapragı çig hali ile..
ögle
1 tabak bamya yemegii
ara:
2 dilim havuçlu kek
akşam:
1 kase yogurt
içne 20 adet küçük acı biber
evet buraya kadar iyi gibi
işte koptugum an:
1/2 dilim ekmek
4 çatal spagetti
kahvaltı:
1 ısımcık bükme
2 tane kraker
1 tane tutku bisküvi
1 tane kabak köftesi
ara 5 adet beyaz lahan yapragı çig hali ile..
ögle
1 tabak bamya yemegii
ara:
2 dilim havuçlu kek
akşam:
1 kase yogurt
içne 20 adet küçük acı biber
evet buraya kadar iyi gibi
işte koptugum an:
1/2 dilim ekmek
4 çatal spagetti
bende kirlletirim ama yarım ekmeğe kirletirim heheh
ay ağzından bal damlıyor heheh.
ay valla bencedeeee..ama napiyim çook seviyorum havuç portakal suyunu=)
valla yaptırdık aşımızı benim de içim cızladııı
oh ohhh bencede sadece sütlü tatlı yeee
aynen canım bende 36 ya geri döneceğimmmm..şu an 38 falanımdır heralde...sen kotu kaç bedeb giyiyorsun özgişş
aynen o da fındığa sütt=))))))))))
ay inşallahhhh
ilk aşıda hiç sesi çıkmadıı..ikincide kıyameti koparttı ama sustu hemen sonra dışarı çıktık gezdik sesi çıkmadı..eve gelince mızıldandı biraz.şimdi de uyudu bakalım uyanınca ne olacak=)
öğlene kadar yediklerin biraz hamur işi olmuşş..ama gündüz yakmışsındır onları yaaaa.bi de spor yaparsan süper olucakkk
tanrım 50 li kiloları ne zaman göriciiiiiiiimmmmmmmmmm..bi 59.9 olsammmm daha da hırslanıcam yaaaaaaaaaaaaaaa..bu hafta 60.5 olsam haftaya görürü müyüm kiiiiiiiiiiiiii
ya bu arada gecenin 12sindekoca bardak havuç portakal suyu içtim koçiş sıktıı..anammm çok kalorili midir aceppp..7 8 havuç 3 portakal
bu hafta benden hayır yok kızlar...
spor yok adet öncesi ödemim...
zaten baştan olumsuz başladımya düşünce olarak.
ondan herhalde..
neyse bu hafta böyle olsun bakalım dinlenme..ama 1 kilo bile gidermi bilmiyom..
neyse böyle düşünmek istemiyom yoksa motivasyonum bozuluvercek..
zaten baştaki hedefim yılbaşında 105 olmaktı ya..
kendimi toplayayımda haftaya 103 olayım artık bilemiyom gerçi ama kendimi sanki bunhafta veremeyecekmişim gibi geliyo bakak görek demi.....:26::26::26:
bencede ya butun gece ayaktaydın..iyi uykular bende etrafi topliyim kahvemi içtikten sonra maşallah ahıra dönmüş ev dün gece...
kızlaaaarrrrrrr süper bişi olduuuuu..eski kotlarım olduu tabi eskisi gibi değil ama en azından düğme kapandıııııı:) zamkk gibi ama düğmenin kapanması bile bişey di miii
:)))) ben kirletirim arkadaşDD çok taaa severek kirletiyorum yawsssss
![]()
ben de aynı düşünceler içerisindeyim reglime daha var ama haftaya başlamam çok kötüydü ne spor yaptım bu hafta ne de yuediklerim tatmin edici çok kaçamak yaparak başladım haftaya artık diğer haftadan itibaren yeni bir motiveyle haftaya başlarım napam:)))
ne bilim sıkıldım...azcık bunu kullanıyım da sonra defnoşun bi resmini koyarım sana :)))
şekerlerr benmenümüde yazayım bugünü kapttım
sabah
yarımdan az poğaça
öğlen
yarım kase tarhana
4 yk portakallı kereviz
2 yk yoğurt
aslında spor yapsan bu menü çok ta kötü bi menü değil ben de çok fena saldım ilkoşum bu hafta ne olacak bilmiyorum aslı çekecek bizim kulakları:18::18::18::18:
tartı günü gelince biz epişmanlık çöküyorr gazlanıyoruz yaws((
bende netten leslie indirdim ayşee site ismi vermiştiii hoşuma gitti akşam eve gidince yapacğaım
sabah 1 poğaça
1 adet patatesli poğaça
1 kepçe tavuk çorbası
selaaammm kzılar hastaneden az önce geldim...akşam misafirim var sanırım giremem bir daha...izinli sayabilir misiniz beni:))çok öptümmmm
aa geçmiş olsun canım hiç yv de bakmadım ay dünyadan haberim yok ya..
ay bu hafta bittik yaaaa..
sondan 1. olcaz sanki![]()
bende kirlletirim ama yarım ekmeğe kirletirim heheh
anammm allah korusun yaaaaaaa