Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün gece ne oldu ki misafir mi vardı

çok güzel moralini bozup kaçamak yapmasan canım dahada rahat olacak

bak bak nasıl kötü örnek oluyor ya

yaw haftası filan yok şu andan itibaren başlıyon alla alla :20:

:)))))) ayy aslıcığım valla hiç isteğim yok yaa :43::43::43:ama yine de 400 gr vermişim :)))) bgn dayanamadım bi bakıyım dediydim :))

ateşimiz çıkmadan ben fitil verdim neolur ne olmaz diye aslıcım...ama huysuzluk etmeye başlamıştı zaten.şimdi uyuyo bilemedim acaba gece uykusuna mı geçti hiç alışık değilim bu saatte uyumasınaaaaaaaa..ayy umarım gece uykusudur..eğer öyleyse uyku muz düzene girer belki azıcıkkkkk.2 saaattir uyuyor.normalde uyumaz bu kadar yarım saatte uyanırrr...

kız dilini ısır :nazar::nazar::nazar:bana varya herkes derdiki iki saate uyandır emzir yoksa kan şekeri düşer derlerdi ben hiç ellemezdim ne şekeri düştü ne de başka bişi oldu gündüz sıkılırdım kendim uyandırırdım oynaşıyım diye ama gece hiç ellemezdim düzeni bozulmasın diye :))sen de elleme uyusun aşılardan ötürü antikorlar karşı atağa geçiyor vücudu fazladan çalışıyor diye uyuyorlar benimki aşı yapıldımı sürekli uyur :52::52::52:

ailem barrışmamı istiyo öyle karışıkki

benim annem yanıma gelecek eşim ona slm vermiycek yüzüne bakmıycak ayrılmam için elinden geleni yapar heralde saygısızlığa hiç tahamülü yoktur bizimkilerin...onca şeye rağmen hala barıştırmaya çaılışmalarına şaşırdım :44::44:neyse canım sen bilecen yine de en iyisini hakkında hayırlısı

selamm kızlarr..güne pek de ekyifli başlamadım.....bizimkinin iş sorunu herşeyimizi etkilemeye başladı.smmm sınavlarını verdi ama bi türlü sevemedi şu muhasebeyi..kpss düşünüyo ama o zamana kadar da bi iş alzım getirisi olması açısından..sanırsam net üzerinden iş ilanlarına bakmak da düzeltmedi oalyı..dün gece oturduk her önümüze gelen işe başvurduk...destek konusunu çok mu abarttım acaba...bu kadar yanında olduğumu bilmesi bana ii hissettiriyo aa bazen de tek başına karar almasımı lazım die düşünüyorum sabahtan beri?bi de 2 gün arka arkaya m,saf,r,m vardı geçen hafta da 2 gün artık ev hamur işi vs şeylerle doldu taştı bu hafta:((sanırım bende de hayır yok bu hafta..bi de şu sistit denen olay vücutta su topluyo rahat wcye gidememekten..aldım gibi geliyo ama biliyorum ya:(((siz de ne var ne yok?

selamm kızlarr..güne pek de ekyifli başlamadım.....bizimkinin iş sorunu herşeyimizi etkilemeye başladı.smmm sınavlarını verdi ama bi türlü sevemedi şu muhasebeyi..kpss düşünüyo ama o zamana kadar da bi iş alzım getirisi olması açısından..sanırsam net üzerinden iş ilanlarına bakmak da düzeltmedi oalyı..dün gece oturduk her önümüze gelen işe başvurduk...destek konusunu çok mu abarttım acaba...bu kadar yanında olduğumu bilmesi bana ii hissettiriyo aa bazen de tek başına karar almasımı lazım die düşünüyorum sabahtan beri?bi de 2 gün arka arkaya m,saf,r,m vardı geçen hafta da 2 gün artık ev hamur işi vs şeylerle doldu taştı bu hafta:((sanırım bende de hayır yok bu hafta..bi de şu sistit denen olay vücutta su topluyo rahat wcye gidememekten..aldım gibi geliyo ama biliyorum ya:(((siz de ne var ne yok?
fatmam merhabaaa günaydın canımm
bende smmm yim daha önce konusu geçtimi bilemiyorummm, ben ymm ile bilirkte çalışıyorum denetim yapıyorumm ne yalan söyleyim muhasebeden bende çok haz almıyorum kayıt kürek işlerini sevmiyorum ama denetimi çok seviyorum çok zevkli eşine tavsite ederim mesleğimizzzzz açısından çok güzle gleişmelere varrrrrr, smmm lere denetim yetkisi verildi türmob bağımsız denetçi,tfrs, ttk eğitimlerine başlayacakk iki gün önce oadalaraa bildirdi başvurularvarrr 26 aralık-8 ocaka rasındaninternetttn, kpsss yi boşversinn çok tatlı paralar kazanma dönemineee girdik, her şirketin bir bağımsız denetçisi olma mecburiyeti geldi:DDDDD
hehe

kızlaaaarrrrrrr süper bişi olduuuuu..eski kotlarım olduu tabi eskisi gibi değil ama en azından düğme kapandıııııı:) zamkk gibi ama düğmenin kapanması bile bişey di miii
:46::46::46:süper bi duygudur kesin...yaa ALlahımm bizee dee nasip ett yaaaa....aynı hızla devam şeker....
sağol canım ya ama dedim ya ben hissetmedim bile çocuklarda hissetmedi biri gelip demese haberimiz olmazdı hatta ebn çıktım dışarı arkadaşa tatbikat mı diye sordum :52::52::52::52:

aslı kuşum geçmiş olsun.....neyse ki büyük çalı bişey dil herhal...duymadık bizde haberlerde çünkü...

bende kirlletirim ama yarım ekmeğe kirletirim heheh

ay ağzından bal damlıyor heheh.

ay valla bencedeeee..ama napiyim çook seviyorum havuç portakal suyunu=)

valla yaptırdık aşımızı benim de içim cızladııı:(

oh ohhh bencede sadece sütlü tatlı yeee

aynen canım bende 36 ya geri döneceğimmmm..şu an 38 falanımdır heralde...sen kotu kaç bedeb giyiyorsun özgişş

aynen o da fındığa sütt=))))))))))

ay inşallahhhh

ilk aşıda hiç sesi çıkmadıı..ikincide kıyameti koparttı ama sustu hemen sonra dışarı çıktık gezdik sesi çıkmadı..eve gelince mızıldandı biraz.şimdi de uyudu bakalım uyanınca ne olacak=)

öğlene kadar yediklerin biraz hamur işi olmuşş..ama gündüz yakmışsındır onları yaaaa.bi de spor yaparsan süper olucakkk

anammm allah korusun yaaaaaaa

ne dedi doktor fatmaaaaa

cidden kopmuşsun emoşşş bana mı benziyorsun ne hehehhe...

canımcım dün tahlil sonuçlarını aldıktan sonra gittim ama ameliyata girmiş..ha çıktı bekleyin gitmeyin falan dedi hemşire...bekle bekle doktor fala yok ben de elticike gösterdim o da sisstit dedi ama onun aanı dil..o yüzden bugün bi daha gitcem bakalım ne dicek?

fatmam merhabaaa günaydın canımm
bende smmm yim daha önce konusu geçtimi bilemiyorummm, ben ymm ile bilirkte çalışıyorum denetim yapıyorumm ne yalan söyleyim muhasebeden bende çok haz almıyorum kayıt kürek işlerini sevmiyorum ama denetimi çok seviyorum çok zevkli eşine tavsite ederim mesleğimizzzzz açısından çok güzle gleişmelere varrrrrr, smmm lere denetim yetkisi verildi türmob bağımsız denetçi,tfrs, ttk eğitimlerine başlayacakk iki gün önce oadalaraa bildirdi başvurularvarrr 26 aralık-8 ocaka rasındaninternetttn, kpsss yi boşversinn çok tatlı paralar kazanma dönemineee girdik, her şirketin bir bağımsız denetçisi olma mecburiyeti geldi:DDDDD
hehe

yaa cnaım denetim işinden haberi var ama ona bile yaklaşmıyor anlamadım nede?bi de tutturmuş ortak olcakmış bi ablamız var burda..onun ofisi ayrı..gelsin bizim ofise ortak olsun burada onunla beraber çalışalım dio...ama sorun şu ki:1-biraz fazla konuşuyı.eşim işi bitince çıkcak dışarı gezcek,ben de iş yapmak yerine onu dinlemek zorunda kalcam..ve de özel bana ait bi düzen var ofisimde o yerle bir olcek..2 çocuğu var,kayınpederi var falan onlar da arada uğruyolar ofise...ben de açıkcası bu rahatımı durup dururken bozmak istemiyorum...
2-bunlar bi araya geldiklerinde farketmeden hep kendi mesleklerinden konuşuyolar ve ben de dinlemek zorunda kalıyorum ve çok bunalıyorum açıkcası...
yoksa kişilik olarak vs güvenim tam ve kefil olabileceğim biri abla....
bahsettim şimdi senin söledikelrinden..bakarız dedi yarım ağız:((neyse artık ben de çok zorlamıycam

yaa cnaım denetim işinden haberi var ama ona bile yaklaşmıyor anlamadım nede?bi de tutturmuş ortak olcakmış bi ablamız var burda..onun ofisi ayrı..gelsin bizim ofise ortak olsun burada onunla beraber çalışalım dio...ama sorun şu ki:1-biraz fazla konuşuyı.eşim işi bitince çıkcak dışarı gezcek,ben de iş yapmak yerine onu dinlemek zorunda kalcam..ve de özel bana ait bi düzen var ofisimde o yerle bir olcek..2 çocuğu var,kayınpederi var falan onlar da arada uğruyolar ofise...ben de açıkcası bu rahatımı durup dururken bozmak istemiyorum...
2-bunlar bi araya geldiklerinde farketmeden hep kendi mesleklerinden konuşuyolar ve ben de dinlemek zorunda kalıyorum ve çok bunalıyorum açıkcası...
yoksa kişilik olarak vs güvenim tam ve kefil olabileceğim biri abla....
bahsettim şimdi senin söledikelrinden..bakarız dedi yarım ağız:((neyse artık ben de çok zorlamıycam

hımsss anlaıdm canımmmmm,tabi siz durumunuzu daha iyi bilirisnizzz şöylede birşey var artık smmm ler ortaklaşma yoluna gidecek bu kanunlaa beraber, meslektaşlar alt yapılarını oluştuymayabaşladı ortkalşama işine yarayabilirr sana sıkıntı olacakmış gibi görünüyor ama ofisi büyütürsenizzzzz sende rahat edersinnn br süre katlanılaiblir, istanbul smmm odasının videoları varrr onları bin dinlesin eşinn fikri çok değişecektirrrr,
mesleğin içde bulundu süreçle ililgi bilgiler veriyorrr gaza geliyor insan.
ayrıcaaaa bugn bir mail geldi ISMMMO baksın eşin istanbuldaaaydınız sanırım, seminere katılsınnnn yakınsaaaa

ay canım maşallah sanaa ne güzel bir enerjiii bu böyleeeeeee
inş.güzel geçmiştirr akşamınnnnn

ayy sorma sezonun son misafirleriydi hakkaten yoruldum yaf..ama bi önceki gün çok ikram arttı..onlarla bi daha uğraşmıyım die de çağırdım açıkcası ve de evi üstten bi süpürdüm nasılsa dağılacak diee..yanlız anladım ki çocuklu bayanların hepsini bi arada davet etmemek gerekiyomuş:)))4 çocuk baya bi savaş alanına döndü..bi de sana hazır bulmuşken bişey danışımmm hatta bütün kzıalra..ya ben çocukların klozeti kullanmalarını istemiyorum ve klozeti iptal etmek istiyorum...ne yapabilirim sizce?dünkü banyonun halini anlatmak istemiyorum hakikaten:27::27::27:

ayy sorma sezonun son misafirleriydi hakkaten yoruldum yaf..ama bi önceki gün çok ikram arttı..onlarla bi daha uğraşmıyım die de çağırdım açıkcası ve de evi üstten bi süpürdüm nasılsa dağılacak diee..yanlız anladım ki çocuklu bayanların hepsini bi arada davet etmemek gerekiyomuş:)))4 çocuk baya bi savaş alanına döndü..bi de sana hazır bulmuşken bişey danışımmm hatta bütün kzıalra..ya ben çocukların klozeti kullanmalarını istemiyorum ve klozeti iptal etmek istiyorum...ne yapabilirim sizce?dünkü banyonun halini anlatmak istemiyorum hakikaten:27::27::27:

:)))))gçemiş olsun canımmm:)) 4 çocuk oy oyyy yaramaz bbıdıklarrr eminim savaş alanına döndürmüşlerdir:))) bizim çok çocuklu arkadşaımız yok o yüzden çok sıkınıtımız olmuyor öyleee,
bencee misafir gelinceee banyoyu kullandırma sifon bozuk dee geri tepiyor de klozeti kullanmıyoruz de:DDDDD normal wc yolunu gösteerr şekerrrr

Back
X