Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu yüzden takıma yeni üye alımı zor valla gelip katılabilir miyim diyorlar son vııııınnnnnnnnn :10:

alla alla niye kaçıyorlar ki ne zayıflamak istiyorlarsa katlanacaklar yani tüm kurallara öle katlınılmıycak bi kural da yok bence...o gelenler aslında gerçek anlamda zayıflamak istemiyolar da şanslarını denemek için geliyolar buraya kurallarıda görünce dediğin gibi vıınnn kaçıyorlar....

kahvaltı:
5 adet etiform
1kk peynir

ögle:
çeyrek kokoreç(aslında yarımdı ama içleri köşeye sıkıştırdım yedim

akşam
1 porsiyon ıspanak (yogurtlu)

ara:
3 etiform
2 galeta
1 kk peynir

gece:
elma

canım menün güzel de çok geceye kaymış san ki nöbettemisin yine..oyy ne zor yaa gece uykusuz kalamam heralde ben

midem acayip bozuk ya üşüttüm ya da hamileyim...

canım öle hamile kalınca hemen miğde bulanmayor merak etme en az hamileliğinin 3. haftasından sonra başlıyor....hem hamile kalman mümkün mü valla bu krizin içine bi bebek getirirsen yazık edersin bebeişine özge demişti dersin

hakan göndermiş
bilgisayarın giriş ekranında da doğum günümü kutlamışş..
çok karışığım aslımm

biraz daha dene bakalım ama tavrın kesin olsun salihacığım şartlarını koy tatlım ben de insanım bunları şunları yaşamak istiyorum de...ama zayıflamadan bebiş yok tamam mı valla sonra zor toplarsın bak

kızlar ben bgn bir daha giremiyebilirim şimdi babamların yanına gidecem kahvaltıya ordanda çıkıp gezecez akşama da yemeğe orda kalacaz...
ama 7 msj hakkımı doldurdum bgnlük işlem tamam :))))))

:
canım ilkin pc siparişi vermiş netten en geç pazartesiye gelir dedi o zaman geri dönecek
serpil 3 ocağa kadar izin istemişti bende tamam demiştim
bu tarihlere kadar bekleyecem bu tarihlerden sonra bakacaz

demek senin için hayat güzel canım ne güzel
valla ben artık güzel bişeyler bekliyorum hayattan

tamam canım dönsünler aramızaaaaaa biranönceeeeeee:)))

benim için hayattt nasıl güzel çok şükür kötü desem nankörlük yapmış olurum, ama sıkıntım var elbet mücadelelerim var elbet tatlımmm kimse inan dört dörtlük değil,

Back
X