Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

mesajı aldım teşekkür ederim. sanırım benim desteğe ve azme daha çok ihtiyacım var. size katılmak ve sizinle zayıflamak istiyorum. kendimi tanıtayım.

ben 34 yaşındayım. bir telekominikasyon çağrı merkezinde supervisor olarak çalışıyorum anlayacağınız günün 8 saati oturarak çalışıyorum. bundan 10 gün önce bir arkadaşımın önerisi üzerine uzun zamandır yaşadığım bazı şeyleri anlatmak ve test yaptırmak amacıyla endokrin doktoruna gittim. kendimi bildim bileli şişmandım ama son zamanalrda halsizlik sürekli uyku hali cilt rengimde sararma, tırnak kırılmaları, saç dökülmeleri. ağlama krizleri, acaip huysuzluklar. vs vs vs bir sürü şey yaşıyordum. zor bir 10 ay geçirmiştim bunların nedeninin psikolojik oldugunu sandım önceleri ama giderek artınca tavsiyeyi dinledim. neyse uzatmayayım

doktor muayene sırasında tansiyonumun çok yüksek oldugunu, ayrıca boğazımda çok fazla nodul oldugunu haşimoto olabileceğimi ama emin olmak için bazı testler yapmam gerektiğini söyledi. test sonucları artık elimde ve pazartesi doktora götüreceğim. ancak testlerin sonuclarının ve ultrasonografi sonuclarıma göre haşimoto hastasıyım. ve bu genetik hastalık çok uzun zamandır benimle. şişmanlık nedenim sadece bu olmasa da zayıflaammın önünde bir engel olabileceği açık. ayrıca fizyologi uzmanına da gittim. o da metabolizmamın %88 çalıştıgını söyledi. bana spor önerdi ve nasıl yapmam gerektiğini vs anlattı. diyetisyene gittim ne yemem gerektigini falan söyledi. velhasıl kelam 10 gündür diyetteyim. ve bu sabah tartıldıgımda 100 gram aldıgımı gördüm.

şekeri, işlenmemiş şekeri, yağlı herşeyi, her tür beyaz unlu ürünü, pirinci, makarnayı, abur cuburu, alkolü, gazlı içecekleri herşeyi kestim. hergün doktorun önerdigi şekilde spor yaptım. ve sonuc şimdilik bu. çok canım sıkkın bugün. bütün gün uyudum üzüntümden. en azından yarım kilo vermek isterdim. öyle işte...

ben de düşündüm ki size katılırsam bu bana iyi gelebilir. ama ne yapmam geektiğini ve hangi gün tartıldıgımızı vs i bana anlatırsanız çok sevirinim

teşekkürler

canım öncelikle çok geçmiş olsun hastalığının adını ilk defa duydum ama inşallah atlatırsın...şimdi şöyle birşey var bazen yemek yememek bizi zayıflatmaz sadece metabolizmayı zayıflatır metabolizma zayıflamasıda kilo almamıza hatta bir çok hastalığa sebep olur...yaşın da kilo vermen de zor bir etken çünkü yaş ileledikçe kilo vermekte zorlaşıyor...hemen pes etme kilo vermek için vücudun o tempoya alışması lazım üstelik vücudun ödem de toplamış olabilir sürekli oturduğunu yazmışsın bu da sebep olabilir adetine az kaldıysa o da sebep olabilir.kaptanımızla görüşürsün o evet derse biz sana elimiz den gelen desteği yaparız...

belki niyetin bu değildir ama alay eder gibi söylemişsin ben böyle hissettim lütfen dikkat edelim sözlerimize

hayır bende seninle aynı fikirdeyim aslcığım kesinlikle kendi çapında ve kendi kapasitesi dahilinde eğlenmeye çalışıyor arkadaş...sanırım yapacak başka işi olmayan zavallılardan kendisi..

ayşeciğim face sana msj attım bir baksana :)) 50 kilo omakla ilgili hehehe
baktım cnm cok iyi duruyosun hakkaten..bencede 50 yap hedefi :)

mesajı aldım teşekkür ederim. sanırım benim desteğe ve azme daha çok ihtiyacım var. size katılmak ve sizinle zayıflamak istiyorum. kendimi tanıtayım.

ben 34 yaşındayım. bir telekominikasyon çağrı merkezinde supervisor olarak çalışıyorum anlayacağınız günün 8 saati oturarak çalışıyorum. bundan 10 gün önce bir arkadaşımın önerisi üzerine uzun zamandır yaşadığım bazı şeyleri anlatmak ve test yaptırmak amacıyla endokrin doktoruna gittim. kendimi bildim bileli şişmandım ama son zamanalrda halsizlik sürekli uyku hali cilt rengimde sararma, tırnak kırılmaları, saç dökülmeleri. ağlama krizleri, acaip huysuzluklar. vs vs vs bir sürü şey yaşıyordum. zor bir 10 ay geçirmiştim bunların nedeninin psikolojik oldugunu sandım önceleri ama giderek artınca tavsiyeyi dinledim. neyse uzatmayayım

doktor muayene sırasında tansiyonumun çok yüksek oldugunu, ayrıca boğazımda çok fazla nodul oldugunu haşimoto olabileceğimi ama emin olmak için bazı testler yapmam gerektiğini söyledi. test sonucları artık elimde ve pazartesi doktora götüreceğim. ancak testlerin sonuclarının ve ultrasonografi sonuclarıma göre haşimoto hastasıyım. ve bu genetik hastalık çok uzun zamandır benimle. şişmanlık nedenim sadece bu olmasa da zayıflaammın önünde bir engel olabileceği açık. ayrıca fizyologi uzmanına da gittim. o da metabolizmamın %88 çalıştıgını söyledi. bana spor önerdi ve nasıl yapmam gerektiğini vs anlattı. diyetisyene gittim ne yemem gerektigini falan söyledi. velhasıl kelam 10 gündür diyetteyim. ve bu sabah tartıldıgımda 100 gram aldıgımı gördüm.

şekeri, işlenmemiş şekeri, yağlı herşeyi, her tür beyaz unlu ürünü, pirinci, makarnayı, abur cuburu, alkolü, gazlı içecekleri herşeyi kestim. hergün doktorun önerdigi şekilde spor yaptım. ve sonuc şimdilik bu. çok canım sıkkın bugün. bütün gün uyudum üzüntümden. en azından yarım kilo vermek isterdim. öyle işte...

ben de düşündüm ki size katılırsam bu bana iyi gelebilir. ama ne yapmam geektiğini ve hangi gün tartıldıgımızı vs i bana anlatırsanız çok sevirinim

teşekkürler
hoşgeldin umarım devam edersin burda
neyse aslıcığım ben çıkıyorum...bgn herkes izinli heralde baksana kimse yok :)hadi iyi geceler :54::54::54:
bende cıkıyorum hoşçakalınn iyi geceler

hoşgeldin canım aramıza
öncelikle geçmiş olsun pazartesi doktora gittiğinde bu hastalığın için tedaviye başlıyacak ve kilo vermenin önündeki engel kalkmaya başlayacak inş
moralini bozmak yok stres kilo vermnein düşmanı çünkü

biz hergün menümüzü yazıyoruz böylelikle yaptığımız yanlışlıkları görüyoruz
her cuma öğle 12 ye kadar tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz
hergün 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var amaç paylaşım artsın
yeni üyeyi 1 hafta denem süresine alıyoruz bir hafta boyunca katılımından ve kararlılığından emin olunca takıma alıyoruz canım

ben aslı takım kaptanıyım öğretmenim sivasta görev yapıyorum

tekrardan hoşgeldin aramıza canım inş berabarce hedefimize ulaşacağız
şuanki kilon nedir birde hedefini söylersen sevinirim

Merhaba Aslı ben de Oya:) şu an 124 kiloyum. benim doktorumla birlikte belirlediğim ilk kilo hedefim 99 ve tarih de 15 haziran 2012. şimdi ben her gün 7 defa mesaj yazacağım:) ve hergün yediklerimi ve yaptığım sporu yazacağım. 1 hafta sonrada asil uye olacağım öyle mi:) tamam buna sevindim.

her cuma da kilomu yazacagım. o zaman bir yerde bunları tutuyorsan beni 124 olarak kaydet kaptanım:)

kızlar ben geldim pc bgn ulaştı elime hemen kk ya gircektim ama şifremi yanlış grdim sürekli sonradan şifremi deil de kullanıcı adımdaki 87 yi girmeyi unuttugumu farkettim:D
özledim sizleri baya oldu pc bozuktu.ben de hemen alamadım iyi bişey almak istiyodum.perş akşam netten sipariş verdim bgn de elime geçti.ben takımdan uzakta olunca iyice boşladım hesap vercek kimse olmadığı için:((( ama kendime ara verdim sayıyorum ve yarından itibaren diyetime sıkıca sarılcam:))
ee ben yokken noldu buralarda kimler var kimler yok

selamlar,

ben de bu yarışmalara katılmak istiyorum. beni de alır mısınız?

inşallah canım aslıyla (kaptanımız) görüşürsün..bizim yüregimiz<de bedenimiz gibi kocaman neden kabul etmeyelim sen kurallara uyduktan sonra..

kızlar ben rahatsızım..bugun izinli yazar mısınız beniii
geçmiş olsun canımmmm

güzeldi canım bol yemeli içmeli :))) valla bi sürü şey yedim içtim ama sporumu yapacam birazdan akşam yemeğide yemiycem yarında telafi yapar dengelerim artık napıyım..uydum bgn şeytana :)))
oh oh yaramasın canım..

sabah
yarım pide :53::53::53:
yarım sucuklu yumurta omleti :26::26:
1 kk kadaar tahin helvası
1 dilim beyaz peynir
2 adet yeşil zeytin 2 fincan şekersiz çay
ara yok
öğlen
yarım tabak kısır :17::17:
2 dilim patatesli börek:30::30::30:
yarım dilim de peynirli börek
sayamadığım kadar çok bardak şekersiz çay
akşam yok

birazdan da sporumu yapacam kızlar
pek bi börekli olmuş genelde kalori olarak toplamı iyi ama saglıklı degil hamur işli..eh haftasonu kaçamagı diyelim

menüm
kahvaltı
1 yumurta
1dilim ekmek

öğle
5 y.kaşıgı irmik tatlısı

ikindi
4 kaşık havuçlu salata
3 kaşık biberli salata
2 dilim börek
yarım halka tatlı

akşam
yok
costum farkındayım

40 dak eliptik
10 dak egzersiz

börek 2 dilim olmamış sanki umarım dilimler küçüktür..

bu arada boyum 1.72 evli değilim. ve çocugum yok.
merhaba canım tanışırız..hoş geldin........

Merhaba Aslı ben de Oya:) şu an 124 kiloyum. benim doktorumla birlikte belirlediğim ilk kilo hedefim 99 ve tarih de 15 haziran 2012. şimdi ben her gün 7 defa mesaj yazacağım:) ve hergün yediklerimi ve yaptığım sporu yazacağım. 1 hafta sonrada asil uye olacağım öyle mi:) tamam buna sevindim.

her cuma da kilomu yazacagım. o zaman bir yerde bunları tutuyorsan beni 124 olarak kaydet kaptanım:)

merhaba canım ben emoş,hemşireyim.11/11/2011çıklgınlıgı yapıp diyete girdim ..
bu takımda daha önceki senelerdede kilo vermiştim.ama enson 995 olmuştum 120 kilodan.
geçen yıllar 5-10 almamı sagladı..en son geçen kışa 103 ile girdim.kışın 1 ay sigara bırakmam 108 olmama sebep verdi.geri başladım aldıgım kilolar kaldı.haziran ayında tekrar bıraktım ve 118 çıkmıştım.ramazan bayramından sonra kendi kendime biraz biraz kısarak 2 ayda 2 kilo verdim .artık nasıl kıstıysam..
116 ile takıma katıldım

sürprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:D:D
hoş geldin..

kızlar ben geldim pc bgn ulaştı elime hemen kk ya gircektim ama şifremi yanlış grdim sürekli sonradan şifremi deil de kullanıcı adımdaki 87 yi girmeyi unuttugumu farkettim:D
özledim sizleri baya oldu pc bozuktu.ben de hemen alamadım iyi bişey almak istiyodum.perş akşam netten sipariş verdim bgn de elime geçti.ben takımdan uzakta olunca iyice boşladım hesap vercek kimse olmadığı için:((( ama kendime ara verdim sayıyorum ve yarından itibaren diyetime sıkıca sarılcam:))
evet aslı bahsetmişti geleceginden.

menümü yazıyorum kızlar
sabah sirkeli su+form çayı

10:00:
1 yumurtanın beyazı ve 2 dilim sucuk ile yapılmış omlet
1 kk peynir
5 adet etiform

13:00
3 çatal spagetti makaran
2 bardak ayran

16:00
1 bardak ayran
1 kase lahana,havuçlu acı biberli çorba

18:00
1 kase aynı çorba
1 porsiyon haşlama tavuk
marul yapragı (sade)

19:00
1 galeta
1 kk peynir(çocuklar acıkmış bende dayanamadım

Son düzenleme:

hoşgeldin canım yeni pc nin hayırlı uğurlu olsun

merhaba canım ben emoş,hemşireyim.11/11/2011çıklgınlıgı yapıp diyete girdim ..
bu takımda daha önceki senelerdede kilo vermiştim.ama enson 995 olmuştum 120 kilodan.
geçen yıllar 5-10 almamı sagladı..en son geçen kışa 103 ile girdim.kışın 1 ay sigara bırakmam 108 olmama sebep verdi.geri başladım aldıgım kilolar kaldı.haziran ayında tekrar bıraktım ve 118 çıkmıştım.ramazan bayramından sonra kendi kendime biraz biraz kısarak 2 ayda 2 kilo verdim .artık nasıl kıstıysam..
116 ile takıma katıldım

merhaba emoş. ben kendimi gerçekten çaresiz hissediyorum sanırım. kendime acımıyorum ama 10 gündür kasıy
orum doktorun dediği gibi besleniyorum ve kilo veremedim hiç. bir de spor konusunda kendimi motive edemiyorum. evde koşu bandı da var üstelik. eve ya geç geliyorum ya da yorgun oluyorum. yorgunlugun bir nedeni de sanırım haşimoto.

ama aranızda giderek daha iyi olacagım. doktorun hedefi benim ayda 4 kilo vermem ve bunun için haftanın 5 günü 40 dk spor yapmalıyım. bakalım.

tamam canım sana bütün kurallarıda yazayım

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma &#8216; 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım&#8217; yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.

ben de bugün ki yediklerimi yazayım

saat 11:30 2 dilim uno denge light ekmek, 1 kk beyaz peynir 1 zeytin

saat 15:30 1 arap hurması 5 badem 2 ceviz içi yanında büyük bir fincan 5 i bir yerde çayı

sonra yattım uyudum 2 saat:(

akşam 18:00 büyük bir kase az yağlı bol limonlu yeşil salata, 2 haşlanmış tavuk pirzola 3 yemek kaşığı yogurt

saat 22:00 2 bardak şekersiz çay

sanırım daha fazla su tüketmeliyim bugün sadece yarım litre içtim ve hiç spor yapmadım

merhaba emoş. ben kendimi gerçekten çaresiz hissediyorum sanırım. kendime acımıyorum ama 10 gündür kasıy
orum doktorun dediği gibi besleniyorum ve kilo veremedim hiç. bir de spor konusunda kendimi motive edemiyorum. evde koşu bandı da var üstelik. eve ya geç geliyorum ya da yorgun oluyorum. yorgunlugun bir nedeni de sanırım haşimoto.

ama aranızda giderek daha iyi olacagım. doktorun hedefi benim ayda 4 kilo vermem ve bunun için haftanın 5 günü 40 dk spor yapmalıyım. bakalım.

canım spor olayı şöyle bir başlasan gerisi geliyor şuan bende hiç yapmıyorum kendimi yorgun hissediyorum ama daha öceki senelerderdeki tecrübelerimden üzerindeki hamlığı atınca spor seni yormuyo aksine daha dinç oluyorsun

bide bu hastalığını ben yeni duydum nasıl bir hastalık hormonlarla ilgili filan mı

canım sen rahatsızlıgından dolayı farklı kilo vereceksin..başlarda benim vücudum diyete girdigimi anlayamıyo.ben hafta da3 kilo falan veriyorum.sonra bi farkettimi zorlanıyorum.o zamanda yiyecekleri daha kısıp hareketi arttıracagım.
ama sen baştan zorlanırsın.senin vücut akıllı vermek istemiyo yağları..
ama bak görceksin .bi çözüldümü,vermeye bi başladın mı tak tak gidecek kilolar..
hiç moralini bozma ve burdan hiç ayrılma .
ne yersen 1 ısırımcık bile olsa defter tut mutlaka cebinde dursun hemen yaz..yazacagım diye hem az yiyorsun.hemde ne kadar yedigini görünce daha dikkatli davranıyosun..
sakın moral bozmak yok.
hepimiz aynı durumdayız.kilolarımız farklı olsada.......

Back
X