Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün buzdolabının kapagını açtım
lahana
3 havuç
3 domates
kırmızı biber
acı biber
karnıbahar
düdüklüye koydum üstüne su
oh pişti robotttan çektim...
begendim valla.ama soganla sarmısak koymayı unutmuşum.tuz bilerek koymadım ama çok acı olmuş..bi daha biraz daha acısız ve soganlı sarmısaklı yapcam..

bugün buzdolabının kapagını açtım
lahana
3 havuç
3 domates
kırmızı biber
acı biber
karnıbahar
düdüklüye koydum üstüne su
oh pişti robotttan çektim...
begendim valla.ama soganla sarmısak koymayı unutmuşum.tuz bilerek koymadım ama çok acı olmuş..bi daha biraz daha acısız ve soganlı sarmısaklı yapcam..

afiyet olsun canım
senin şu elma karışımı ne oldu

ben çıkıyorum kızlar..
gündüz uyuyamadım ay yorgunluktan yattım ama dalamdım bitürlü yarım saat yatakta debelendim(spor sayılırmı).
neyse evde herkes yattı bende çıkıyorum iyi geceler .öptümmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canımcım ii geceler cici bak kenineee tatlı rüyalarr

valla canım hatırlamıyorum ki sen varken kimler vardı kimler yoktu :27::27::27::27:
pisiq yani saliha arkadaşımız senden sonra geldi diğer arkadaşlar vardı sanki bugünde oya adlıa rkadaşımız aramıza katıldı
nazco takımdan ayrıldı canım çocuğuyla ilgilenmesi gerekiyordu

hmm anladm cnm :)))

benim kardeşimd ekıbrısta yapmıştı portakal ağaçları arasında tutar artık nöbetlerini işte ne güzel
negüzellll inş. kardeşimde öyle olucakkkkk bizzzz zmutluyuzzz yeri güzell diye adandan 45 dk uçakladaaaaa o yüzdennn sıkıntı yokk:DDDD ama 14 ayy offf

burda da sadece çatılarda var çocuklar yarın kar oynamanın hayaliyle uyudular..inşallah biraz yagar.geçen sene çok eglenmiştik karda.face de fotolar var bakma isteyene geçen seneki kar günümüz..

ayyy netim çok yavaş ama en kısa sürede bakacağım:))

karabiber bulamadım ,çubuk tarçında öyle aktara gitmek lazım ancak pazartesiye.yorgunum diye çıkmadım bugün ..

anladım canım

negüzellll inş. kardeşimde öyle olucakkkkk bizzzz zmutluyuzzz yeri güzell diye adandan 45 dk uçakladaaaaa o yüzdennn sıkıntı yokk:DDDD ama 14 ayy offf

sayılı gün çabuk geçer canım
bide bakmışsın askerliği bitmiş dönmüş

ilkincim merhabaaaaaa geç cevap yazdım kusura bakmaa kilitlendi bilgisayarrr bugünlerde sorun var yaa
nasılsın fıstıkkkkkk epydir yoktunnnnn, yokluğun çok hissedildi canım

cnm benim iyiyim.pc bozuldu yenisini alana kadar da giremedm.hastayım ben bu araalar 3 gün okula gdemedm.pzt baslıcam:( farenjit olmusum :(:( hala da gecmedi ama:(

kızlar ben rahatsızım..bugun izinli yazar mısınız beniii
geçmiş olsunnnn fıstıkkkkkk hemendik iyileşş dön aramızaaaaa

hahahahahaaa delü şey :)))))))))
:DDDDDd hakaten ateşim yüksleiyorrr hahaha:D
güzeldi canım bol yemeli içmeli :))) valla bi sürü şey yedim içtim ama sporumu yapacam birazdan akşam yemeğide yemiycem yarında telafi yapar dengelerim artık napıyım..uydum bgn şeytana :)))
ohhh afiyetolsunnnn benimde senden geri kalır ynaım olmadıı ben sporda yapamadım:(((
niye şaşırdın kız canım benim ideal kilom 53 dür de ben 50 yazdım :))) 50 olunca da korumaya alırım biraz yerken biraz yemezken 53 e fitlerim çünkü genelde verilen kilolar tekrar alındığı için düşük tuttum ki alınca fazla almıyım :))))ben de çok zayıf durmuyor canım 50 benim kilom hep 50 ve 55 arasındaydı..hamile kalmak için içtiğim haplar beni hayatımda ilk defa 60 ı gösterdi
özgecim yaaa 50 çok az dimi yaaa snaki banadaaa az geldiiiii gel sen şunu 53-54 yap
sabah
yarım pide :53::53::53:
yarım sucuklu yumurta omleti :26::26:
1 kk kadaar tahin helvası
1 dilim beyaz peynir
2 adet yeşil zeytin 2 fincan şekersiz çay
ara yok
öğlen
yarım tabak kısır :17::17:
2 dilim patatesli börek:30::30::30:
yarım dilim de peynirli börek
sayamadığım kadar çok bardak şekersiz çay
akşam yok

birazdan da sporumu yapacam kızlar
offf hakaten fazla kaçmışşşşş afiyet olsnnnnn pazar günü telafi günümüz olsun:)
30 dk plates yaptım bisiklete de sabah erkenden binmeyi düşünüyorum inşallah pratiğe de dökerim bu düşünceyi :)))
ohhh birçoğu erimiş bile maşallahhhhhhh
menüm
kahvaltı
1 yumurta
1dilim ekmek

öğle
5 y.kaşıgı irmik tatlısı

ikindi
4 kaşık havuçlu salata
3 kaşık biberli salata
2 dilim börek
yarım halka tatlı

akşam
yok
costum farkındayım

40 dak eliptik
10 dak egzersiz

ayy canım afyet olsun akşam olmayıncaa dengelemişssin helekiii spor üstüneeeee süper olmuşşş

cnm benim iyiyim.pc bozuldu yenisini alana kadar da giremedm.hastayım ben bu araalar 3 gün okula gdemedm.pzt baslıcam:( farenjit olmusum :(:( hala da gecmedi ama:(

canımm hayırlı olsun yeni bilgisayarınnnn gelmene sevindimm bende dün aslıya sormuştumm bugğünlerde döneceğini söylemişti.:))
bu arada çok çok geçmiş olsun canımmm sanırım meslekk hastalığııııı sıcak tutt boğazlarını

geçmiş olsun canım
geçmez o mesleği bırakmadan :27::27::27::27:

canımm hayırlı olsun yeni bilgisayarınnnn gelmene sevindimm bende dün aslıya sormuştumm bugğünlerde döneceğini söylemişti.:))
bu arada çok çok geçmiş olsun canımmm sanırım meslekk hastalığııııı sıcak tutt boğazlarını

sağolun kızlar aynen doktor da meslek hastalığı dedi.onca hap sprey verdi.bişeye yaramıyo içiyorum ama:(
sende de oluyo mu aslıcım

mesajı aldım teşekkür ederim. sanırım benim desteğe ve azme daha çok ihtiyacım var. size katılmak ve sizinle zayıflamak istiyorum. kendimi tanıtayım.

ben 34 yaşındayım. bir telekominikasyon çağrı merkezinde supervisor olarak çalışıyorum anlayacağınız günün 8 saati oturarak çalışıyorum. bundan 10 gün önce bir arkadaşımın önerisi üzerine uzun zamandır yaşadığım bazı şeyleri anlatmak ve test yaptırmak amacıyla endokrin doktoruna gittim. kendimi bildim bileli şişmandım ama son zamanalrda halsizlik sürekli uyku hali cilt rengimde sararma, tırnak kırılmaları, saç dökülmeleri. ağlama krizleri, acaip huysuzluklar. vs vs vs bir sürü şey yaşıyordum. zor bir 10 ay geçirmiştim bunların nedeninin psikolojik oldugunu sandım önceleri ama giderek artınca tavsiyeyi dinledim. neyse uzatmayayım

doktor muayene sırasında tansiyonumun çok yüksek oldugunu, ayrıca boğazımda çok fazla nodul oldugunu haşimoto olabileceğimi ama emin olmak için bazı testler yapmam gerektiğini söyledi. test sonucları artık elimde ve pazartesi doktora götüreceğim. ancak testlerin sonuclarının ve ultrasonografi sonuclarıma göre haşimoto hastasıyım. ve bu genetik hastalık çok uzun zamandır benimle. şişmanlık nedenim sadece bu olmasa da zayıflaammın önünde bir engel olabileceği açık. ayrıca fizyologi uzmanına da gittim. o da metabolizmamın %88 çalıştıgını söyledi. bana spor önerdi ve nasıl yapmam gerektiğini vs anlattı. diyetisyene gittim ne yemem gerektigini falan söyledi. velhasıl kelam 10 gündür diyetteyim. ve bu sabah tartıldıgımda 100 gram aldıgımı gördüm.

şekeri, işlenmemiş şekeri, yağlı herşeyi, her tür beyaz unlu ürünü, pirinci, makarnayı, abur cuburu, alkolü, gazlı içecekleri herşeyi kestim. hergün doktorun önerdigi şekilde spor yaptım. ve sonuc şimdilik bu. çok canım sıkkın bugün. bütün gün uyudum üzüntümden. en azından yarım kilo vermek isterdim. öyle işte...

ben de düşündüm ki size katılırsam bu bana iyi gelebilir. ama ne yapmam geektiğini ve hangi gün tartıldıgımızı vs i bana anlatırsanız çok sevirinim

teşekkürler

aramızaa hoş geldinnn canımm,inş. kısa zamanda sağlığına kavuşrsunnn değişik bir hastalık hiç bir fikrim yokk sen dr kontorlundee gitmen çok isabetli olmuş, burada çok güzela rkadaşlıklar kurdukkkk umutsuzluğaaa kapılmak yokkk sende istediğin kiloya ulaşacaksın inş.. menülerimizi hergün yazmak çok motive ediyor bizlerii canım ayrıca tartı günündekii kilo vermlerede veya verememelerde çok inanılmazzz gazlıyorrr sen sadecee bol bol takıl bizeee çok fazla araa vermee olurmuuu

menümü yazıyorum kızlar
sabah sirkeli su+form çayı

10:00:
1 yumurtanın beyazı ve 2 dilim sucuk ile yapılmış omlet
1 kk peynir
5 adet etiform

13:00
3 çatal spagetti makaran
2 bardak ayran

16:00
1 bardak ayran
1 kase lahana,havuçlu acı biberli çorba

18:00
1 kase aynı çorba
1 porsiyon haşlama tavuk
marul yapragı (sade)

19:00
1 galeta
1 kk peynir(çocuklar acıkmış bende dayanamadım

afiyet olsunnn çok güzel bir menüüü bayıldımmmmmm ayılamıyorummmmm

ben de bugün ki yediklerimi yazayım

saat 11:30 2 dilim uno denge light ekmek, 1 kk beyaz peynir 1 zeytin

saat 15:30 1 arap hurması 5 badem 2 ceviz içi yanında büyük bir fincan 5 i bir yerde çayı

sonra yattım uyudum 2 saat:(

akşam 18:00 büyük bir kase az yağlı bol limonlu yeşil salata, 2 haşlanmış tavuk pirzola 3 yemek kaşığı yogurt

saat 22:00 2 bardak şekersiz çay

sanırım daha fazla su tüketmeliyim bugün sadece yarım litre içtim ve hiç spor yapmadım
menün çok güzell canımmmm çok beğendimm bu şekildee git inanki bir süre sonra direnç kırılacak ve kilo vermeye başlayacaksın.
oyacım menülerini mavi yaprsan sevinirizzzzzz dikkatimiz çeksin atlamayalım

sabah
1 muz

öğle
1 kk kadar peynir
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam
2 dilim börek
2 bardak çay

afiyet olsun fıstıkk çoook az değilmiiii idolümmm yaaaaa ölüyorum menülerineee off osff :))
sabah muzu çok iyi arada yap lütfen muzz çok ama çok faydalı

Back
X