Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:((yaa kızlar resmen takımı geri çektimmm çok özür dilerim sizlerden...cuma,cumartesi,pazar seminer vardı yoktum yeni bakabiliyorum sonuçlara...tekrar özür dilerim...yemek konuusnda çok çok uç yemedim ama bu sistit için 4 tane ilaç verdiler acaba onunla alakalı olabilir mi yaa bu drum?ben de ilk rakamı gördüğümde çok şaşırdım çünkü:((yaa offf offfffff
hayatım üzülme sneinle alakası yok çoğumuz kötüydük bu haftaaa:((( 8. olduk pehh:(( inş. cumaya acısını çıkartacağızzz fısıtk
canım hoşgeldin..öncelikle geçmiş olsun...inş buraya devam ettikce ve ilaç tedavisi gördükçe düzelecek süreç...zaten forumda aynı hastalıkla mücadeele edip diet yapan insanlarda var...şöle bi söz duydum ve çok hoşuma gitti bizden biri sölemişti geçmişte imkansız zaman alır die..herşey olabilir hayatta önce umutsuz bakmamak lazım zannımca...haa burası ne açıdan ii oluyo umutsuz hissedince etrafında enerjini yükseltecek insanlar oluyor...
bende kendimi tanıtayım ismim fatma..yeni evliyim ve kendi ofisimi de yeni açtım..bir de üstüne 5 katlı bi aile apartmanı temposu gelince kendime hiç vakit ayırmadığı ve kilolarımla mücadele etmem gerektiğini düşünürken boş işlerle vakit kaybettiğimi farkettim...o yüzden ben de kendime yoğunlaşmaya karar verdim...evlendiğimde 71 kilo idim yani anlayacağın hayatımda kendimi bildim bileli kiloluydum ama zorunlu bi kürtaj yaşadım ve sonrasında kendimi çok bıraktım buraya başladığımda 79dum..ama şimdi çok şükür toparladım..hedefim 55...2 hatadır durma derecesindeyim hatta bu hafta aldım ama artık sadece kendi merkezli çalışmaya karar verdim...ve bu hafta araştırıp karatay dietine asılıcam zannımca....çocuk yok hamile kalmadan önce hedef kiloma ulaşıp sabitlemek istiyorum ama bakalım...burada beraber az da olsa verme ya da en kötüsü ipin ucunu bırakmamayı sağlıyoruz....
fatmam bebiş istiyormusun sen ben bunu kaçırmışım inş. Allah aratmaz kısa zamanda daha doğrusuitediğin zamanda nasip eder
bayıldım hazal:DDDDD dolabın önüne birde baskül koyalım:DD hehee tamamdırrr
 
amanınnn regl oldum.. hamile değilmişim.. mide bulantısı yanlış sinyal :))))))))) ya regl olunca 3 kiloya yakın su tutuyor vücudum.. sabah bi tartıldım 74........ allah allah dedim 2 kilo nasıl aldım 3 günde.. öğlen reglolduğumu anlayınca rahatladım :)))) cumaya nasıl bildirim yapıcam bilmem.. en iyisi bugün lahana pişireyimde ödemler gitsin :))))
 
benden daha zayıf olan arkadaşlar haftada 100 200 gr veriyor ben 1 kiloya yakın veriyorum fakat biraz daha fazla kilosu olan arkadaşlar 2 kilo veriyor... verilen kilo miktarı vücut kütlesiyle alakalı... sen orta derece bi diyet ve sporla haftada çok rahat 2.5 kilo verirsin.. benden sana bi tavsiye akşam 7 den sonra yeme ve akşam öğünlerini çokhafif ye.. ben hala azaltamadım akşam öğünlerini.. walla götürüyordum yarım somunu :D şimdi ekmek yok... günde 1 ekmeğe yakın yediğim oluyordu tabi istisnai günlerde.. tutamıyordum kendimi... bazen telafi günleri yaparak kilo vermeye devam ettim.. arada kendini kaybedip çok yiyebilirsin. geçici bunlar.. çok konuştum :))))))))))))))))))

salihacım diyet işini öğrendiii artıkkkkk arada cozutuyorrr ama toparlıyor sonra kendini:)))
 
bende iiyim teşekkür ederim canım benim adım ilknur kızlar ilkoş diyorlar:DDDD
ohh süperrrr pazartesi sendromu yaşatmıyorlar sanaa banada aksineeeeeee deligibihissettridiler bugün:)))

ah be canım benim iş yerim hergün öyle hissettiriyor ama çok işten değil çok fesatlık ve dedikodudan:) cadıkazanı gibi
 
ben yeniyim ve 1haftalık deneme sürecine tabiyim sınavlarda bile bukadar heyecanlanmamıştım ya:)neyse 1.63boyum 64.4kilom var ama dün sabah tuhaf bir biçimde 63.7geldim inanamadım.yarın sabah gerçekmi değilmi diye bakcam artık.alışıyorum ama yarım gün,öğretmenim..haftasonu değilde haftaiçi spora yeni başladım kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum,yanlız bana şu kilo cetveli husunda yardım edecek incelikte neya incelmeye aday bi arkadaş varsa oldukça iyi olur..
allah hepimize kolaylık versin
hoşgeldin aramızaaaa öğretmenlerimizz çoğaldı ne hoşşşşşşş
inş. istediğin hedef kilona ulaşacaksın daha gözlerineee inanamayacağım çokkkk rakamalr göreceksin:53::53::53: böyle olucak gözler kilo verdikçe:))
 
amanınnn regl oldum.. hamile değilmişim.. mide bulantısı yanlış sinyal :))))))))) ya regl olunca 3 kiloya yakın su tutuyor vücudum.. sabah bi tartıldım 74........ allah allah dedim 2 kilo nasıl aldım 3 günde.. öğlen reglolduğumu anlayınca rahatladım :)))) cumaya nasıl bildirim yapıcam bilmem.. en iyisi bugün lahana pişireyimde ödemler gitsin :))))

regl öncesinde bulantı olması normal her zaman olmasa da zaman zaman olabilir özellikle de gecikme varsa. benim vucudum hiç su tutmuyor regl döneminde:) bi de su tutarsa zaten çüş dicema rtık:) bildirimi cuma öglene kadar yapıyorduk değil mi? bu arada benim evdeki tartı 126 tartıyor doktorun ki 124.5 ben çizelgemi doktorunkine göre yapmıştım ama şimdi düşününce acaba evdekine göre mi yapsaydım. değiştireyim mi ne dersiniz. Doktor 1 kilo kadar giysi payı koyuyorum dedi. demekki 124.5 değil de 126 dogru yani evdeki.

fikrinizi bekliyorum kızlar değiştireyim mi çizelgedeki rakamı?
 
amanınnn regl oldum.. hamile değilmişim.. mide bulantısı yanlış sinyal :))))))))) ya regl olunca 3 kiloya yakın su tutuyor vücudum.. sabah bi tartıldım 74........ allah allah dedim 2 kilo nasıl aldım 3 günde.. öğlen reglolduğumu anlayınca rahatladım :)))) cumaya nasıl bildirim yapıcam bilmem.. en iyisi bugün lahana pişireyimde ödemler gitsin :))))

:DD kızz yoksa ekmeklerimi yedin bakim sen yaramaz:))))))
canım dünkü kilonu not alsaydın kenara cuma farklı olursaaaa onu bildirirsin:DDDDd
benimde beklenmeyen regl yarın:D kırmızı kart yemek istmeiyorum:D
 
iyi yaptın :) ya ben 15 inden beri diyetteyim spora çok zaman ayırmadım ama vere vere 200 gr vermişim. aslında diyetle bile olsa biraz daha fazla vermem beklenirdi sonucta kilo çok oldugundan ama bilmiyorum. haftada 2 kilo benim için utopya:) şimdi haftaya bir test yaptırıcam ama bu cuma kadar kendimi bi kasıcam bakalım ben mi eksik yapıyormuşum bişeyleri. eninde sonunda gidecek bu kilolar ama ben azmimi güçlendirmeliyim. ayrıca o somun ekmek hele de fırından çıkmışsa ben onu tek lokmada bile yirim:)

oyacım snein bünye şimdi dirençuyguluyorrrr :DDDDD bir kırdınmı gerisi gelecke merak etmeee
 
regl öncesinde bulantı olması normal her zaman olmasa da zaman zaman olabilir özellikle de gecikme varsa. benim vucudum hiç su tutmuyor regl döneminde:) bi de su tutarsa zaten çüş dicema rtık:) bildirimi cuma öglene kadar yapıyorduk değil mi? bu arada benim evdeki tartı 126 tartıyor doktorun ki 124.5 ben çizelgemi doktorunkine göre yapmıştım ama şimdi düşününce acaba evdekine göre mi yapsaydım. değiştireyim mi ne dersiniz. Doktor 1 kilo kadar giysi payı koyuyorum dedi. demekki 124.5 değil de 126 dogru yani evdeki.

fikrinizi bekliyorum kızlar değiştireyim mi çizelgedeki rakamı?

canım bencee değiştirrr evdekine göre yapp çünkü burada düzenli kilo bildirminde bulunuyoruzz sen sürekli dr unda gidip ölçülemeyeceğine göree evdekine göre yaparsan daha iyi olur hem 1 kg kadar fark gözüküyor gibi çok bir sorun yokk evdede bir aç ve tok karnına tartıl farkı görürsün ,kilolarımızı cuma öğlene kadar bildiriyoruzzzzz,
evdede sabahlarıı uyandıktan sonra wc ye gittikten sonra aç karnınaa su falan filan hiçbişi içmeden mümkünsee atlet donla:DD tartılıyoruzzzzzzzzzzzzz:DDDDDDDd
 
Son düzenleme:
:DD kızz yoksa ekmeklerimi yedin bakim sen yaramaz:)))))) canım dünkü kilonu not alsaydın kenara cuma farklı olursaaaa onu bildirirsin:DDDDd benimde beklenmeyen regl yarın:D kırmızı kart yemek istmeiyorum:D
hergün tartılıyorum kız ekmek yemedim.. :D:D:D cumaya halletcem.. spor falan yapıp atmam lazım:D
 
slm kızlar nasılsınız
ben kötüyüm
boynum tutuldu
kas gevşetici sürdüm
sıcak su torbası koydum birazcık yatcam
bugün pc ye bakmamayı düşünüyorum
eğer krem iyi gelirse gelirim ilerleyen saatlerde yoksa izinli olayım bugün
 
Ödem atmak için formül

Vücudumun şiştiğini hissediyorum. Bazen kıyafetlerime bile sığmıyorum. Neden ödem olur? Ödem atmak için ne yapabilirim?

Ödem, vücutta sıvı birikmesidir ve yaygın karşılaşılan bir sorundur. Bazı günlerde "Yüzük parmağıma sığmıyor, ayakkabılarım küçük geliyor, gözkapaklarım şişiyor" diye şikayet ediyorsanız eğer, siz de ödem problemi yaşıyor olabilirsiniz.

Ödem problemi ciddi hastalıkların belirtisi olabilir. Böbrek hastalıkları, karaciğer hastalıkları, kalp-damar sorunları, hormonal hastalıklar, ödeme yol açabilir. Bunun dışında nedeni bilinmeyen (idiyopatik) ödem de olabilir. İdiyopatik ödem genellikle bayanlarda görülür. Adından da anlaşıldığı gibi nedeni belli değildir, ancak gerginlik, fazla kilo, karbonhidrat tüketimi, bol tuzlu diyet, adet dönemi öncesi ve sonrası, menopoz gibi nedenler ödeme yol açabilir.

İdiyopatik ödem korkulacak bir hastalık değildir ve yıllarca sürebilir. Bu durumlarda sıvı tüketiminin artırılması ve bazı bitki çayları sizi rahatlatabilir. Hekiminiz hastalığınıza bağlı bir ödemin olduğunu söylemiyorsa veya ödem için ilaç kullanmanıza gerek yok ise ilaçsız bu işi çözmenin birkaç yolu var.

Sıvı (su) tüketiminin yüksek olmasına dikkat edin. Tükettiğiniz besinlerin Na (sodyum) oranlarının düşük olmasına dikkat edin. Hazır yiyecekler, et suyu tabletleri, turşular, konserveler tuz yönünden zengin besinlerdir. Sizi rahatlatacak küçük bir formülle de bu sorunu çözebilirsiniz.

n 1 yemek kaşığı biberiye

n 1 yemek kaşığı rezene

n 1 tatlı kaşığı anason

n lt. suda bitki karışımını demleyin. Otları suyun içinde bırakmamaya dikkat edin. Gün içinde 2-3 fincan bu karışımdan içebilirsiniz.

Prof. Dr. Osman MÜFTÜOĞLU

Hurriyet

ben 9 senedir bitki çaylarını kullanırım :) hep detoks halinde miyim ne? hehehe
 
kızlar ben çizelgemi evdeki tartıma göre değiştirdim. doktorda 124.5 ama evde 126 çıkıyordum. meger doktor giysi farkı 1 kg düşüyormus. evdekine göre olması daha dogru gibi bu durumda. ve sabahları wc den sonra atlet külot:)

cuma ya biraz daha inmiş olmasını diliyorum:(
 
kızlar napıosunuz ben okuldan yeni geldm ve cok hastaym hala gecmek bilmio bu hastalık kulaklarım arka alt kısmı da acımaya basladı ben sanırım yine doktora gtcem:(gece de 4 e kdr uyuyamadm. ondan sabah da gec kalıodm az daha babam uyandırdı 15 dk da hazırlanıp cıkmak zorunda kaldım:( sizler naptınız gününz nasıl gecti
 
Back
X