Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaaa emoşumm yawrummmm nekadar pozitif bi enerjin var maşlllahhhhhhhhhh süpersinnn bukadar yorgunluğa v.s v.s :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::42::42::42::42::42::42::42:
ay hakkaten çenem düştüm ama gözlerim de kapanmaya başladı ya..
uykum geldi..........

çok güzel kkurulanırsınnn saçlarını falan kurutursun birde bere şal alırsan ohhh hiçibşik olmazzz

yaaa hamamcı karısı aslıı

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
fiyona_07, 1.73, mihracee+, oyagibi, aynalar+, emidaf, pisiq+
vaaayyy kızlar hepiniz burdasınız maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar:
nasılsınız bakiiim

nasılsınız bakiiim

hoşgeldin canımmmm
ben kendi adıma söyleyeyim gevezeyim biraz
aslı ve fadik gergin iştee

ne olsunn canım yaaa yanlışş işlem yaptımmm sinirden deee gerildim iyiceeee:47::47::47::47::47::47:
benide hakketten yaaaa hamamcı yada çiğ köfteci paklarrrrrrr:52::52::52::52::52::52::52:
ben çiğköfte yapmayı biliyorum bana varın kızlar:DDDDDDD masajıda öğrneirim:DDDDDDD

bugün bu yanlış işlem lafını 2. duyuşum.büyük oglum aglayarak geldi..okulda denem sınavı vardı..yanlışl işlem yaptım yanlış oldu diyee...
şimdidersaneye gitti bakam gelince konuşcaz neymiş bu yanlış işlem:44:
kızz yüklenme yakışıklıyaaaa annessii yanlışlıklar olabilirr:))
dikkatsiz seni :4:
niye dikkat etmiyon..:67:
ilgini dagıtmasana:57:
sanki bunu fadike söylüyorsundaaaaa evdeki cengavare hazırlık yapıyor gibi gördüm seni:DDDDDD

e nasıl yaa çizelgende 71 yazıo:s kilo mu aldın sonradan ki

bence cumaya kadar o kadar veremezsin ama verirsen harbi anıtın dikilmeli şekerim:)) inşallah da verirsin

4 kilo nasıl aldın canım daha bir hafta bile olmadı

:44::44::44::44::44::44::44: sen bu hafta kilomu aldın

regl olduğum için çok su tutuyorum.. çok şükür 1.5 kilosu gitti.. 2 kilo kaldı cumaya atarım inş... öpüyorum sizi gece görüşürük.. akşam yemekten sonra yürüyüşe çıkıcam:54::54::54::54:

nasılsınız bakiiim

ben iyiyim :) sen nasılsın?

kızlar bu akşam bugün duydugum bişeyi yapıcam. maydanoz demleyip içicem içine limon da sıkıp:s burda çalışan temizlik göeevlisi ablanın dediğine göre yağ eritiyormuş siz duymuş muydunuz böyle bişey

biraz önce tartıldım 74 olmuşum çok şükür... 75.7 ye kadar çıkmıştım..

cumaya kadar yürüyüşe çıkıcam 2 gün... spor falan.. 71.8 den aşağı düşebilirmiyim bilmem..

bugün 12 gibi uyandım.. 2 kase lahana çorbası içtim.. akşamada fırında balık yapıcam..

elimden geleni yapcammmmmmmmm

:53::53::53::53::53: kız hangi aradaa 75.7 yi gördünn :((((( biz seni en son öyle bırakmadıkkki ama amaa:((

biraz önce 1. sınıfa giden oglum yemege gelmişti.bende üzerimde siyah bluz ve kot pantolon vardı..

annne sen ne kadar küçülmüşün dedi hayretle ay ne güldüm yaaa

canım az buz değil 12 kilo vermişsin bee vayy be benim 5 aydır uğraştığımı 1 ayda verdin yaa emoş seni çok acayip tebrik ediyorum şu an:46::46::46::46::46:

ben iyiyim :) sen nasılsın?

kızlar bu akşam bugün duydugum bişeyi yapıcam. maydanoz demleyip içicem içine limon da sıkıp:s burda çalışan temizlik göeevlisi ablanın dediğine göre yağ eritiyormuş siz duymuş muydunuz böyle bişey

evet maydonozun yağ yakıcı özelliği vardır demlemek derken haşlayıp suyunu içecen demi :35:

yaaa ög ögg öggg ne zordur demii:52::52::52:
bence kesinliklee zorrr emin ol sorsan bizim yerimizde olmak isterler:DDDD

ayyaaa hamamcı karısı aslıı
:))))))) hehe yumuşacık olurrrr aslııı :))) ipek gibi öp öp koklaa doyamaz valla:))

nasılsınız bakiiim
maşallah maşalalh bir baktım sayfalar ilerleyi vermiş:DDD özlemişiz birbirmizi hoş geldin özgem naıslsınnnn :D
:16::16::16:
sevgiyle kucaklıyorum canım siziiii
kemiklerim kükürdedi sanki:DDDD
bendee bendeeeeeeeee seni kucaklıyorumm:D
35 dk platesimi hyaptım geldim fıstıklar:) bi de geçmiş yapiim bakim ne kaynatmışsınız

:DD oh süpersinn özgecim bende istiyorumyaaaaaaaaaa spor yapmak bak yapasım geldiii şimdi:D

evet maydonozun yağ yakıcı özelliği vardır demlemek derken haşlayıp suyunu içecen demi :35:

he işte ondan :) kaynayan suyun içine at 5 dk demlensin sonra iç dedi kadın :) gün aşırı içmem gerekirmiş. anacım ben sağlıklı beslenmeye başlayınca etrafımdaki herkes bi diyet uzmanı oldu yahu:))

Back
X