Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:( dayanamdım ıhlamur kaynattım kendime ve yanında da 2 kk kadar en diyetinden lora benzeyen peynirimle birkaç tane zeytin yiyeceğim. bunu yapmam lazım çünkü ondan 5 dk evvel neredeyse agzıma kocaman bir gofret sokuyordum. son anda çıkarttım ve yerine koydum:( regl im de gecikti 1-2 gn kadar belki ondandır bu durum.
bende bi acayiplik var.. Öyle kararlı yapıyordumki diyetimi.. Şimdi herşey uçtu gitti

Özgecim foruma girmesende faceden atarsın demi mesaj.. Çok merak ettim inşallah önemli birşey yoktur

hoşgeldin ilkin pazar sessizliği var takımda
pazar ve yeni yıl ertesi sessizliği diyebiliriz:)

Özgecim foruma girmesende faceden atarsın demi mesaj.. Çok merak ettim inşallah önemli birşey yoktur
nolmus canım özgeye

elimde ıhlamurum yeme krizim gecsin ve en az ziyanla kurtulayım diye bekliyorum canım sen nasılsın

hmm anladın cnm ben de idare eder işte kuzenlerde brz fazla cozuttuk sanırım:D

pazar ve yeni yıl ertesi sessizliği diyebiliriz:)

nolmus canım özgeye

hmm anladın cnm ben de idare eder işte kuzenlerde brz fazla cozuttuk sanırım:D

neyse cumaya kadar tartılmayacagım asabım bozulmasın diye. daha çok bitki çayı lazım bana:) bu arada ıhlamurun içine birkaç kurutulmuş kuşburnu ve kabuk tarçın atınca güzel oluyormuş içimi tavsiye ederim. ama bu kabuk tarçın erimiyor ben eriyecek düye düşünmüştüm:)

ben dün dışardaydım..
sabah kahvaltımdan başlayan..
ögle yemegimi dışarda(kebap çeşitleri ile dolu koca bi sini..
akşam çerezleri,kurabiye ve bisküvileri bol..
bide üstüne koca bi dilim yaşpasta ve gazoz gece saat 11 son ..
koca bi faciaydı...
ama bugün gayet güzel.

bugün itibariyle her gün düzenli yapacagım spora start verdim ben. yerlerde sürünsem de 40 dk yürüyüşü 1 hafta yapacak sonraki hafta diger hareketleri ekleyeceğim. ilk 15 gün 2.4 kilo verdim ama sporu eklemessem bu kadar iyi devam etmeyecektir. bir de banyoda kolalrımı düşündüm:) sarkmamaları mumkun olur mu acaba

ben dün dışardaydım..
sabah kahvaltımdan başlayan..
ögle yemegimi dışarda(kebap çeşitleri ile dolu koca bi sini..
akşam çerezleri,kurabiye ve bisküvileri bol..
bide üstüne koca bi dilim yaşpasta ve gazoz gece saat 11 son ..
koca bi faciaydı...
ama bugün gayet güzel.

valla ben 15 aralıktan önce bunların hepsini tek ögünde yiyordum:s

Back
X