Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ilkoş ya dün hamile olduğunu öğrendim ya bi mutlu oldum koştum hemen kocişe koçis dedim forumdan arkadaşım hamileymiş çok sevindim dedim o da çok sevindi ehhehehe...:37:
canım canım canımmm vallaa çok tatlısınızzz inan enerjinizi okadar güzel alıyorumki teşekkür ederim çokmutlu ettiniz beni eşinede sanada çok teşekkürlerrr sevincimi pylaştığınızz için

aaa ne demek şekerimmmm herşeyi sor sen bizeeee...bildiğimiz kadarıyla yardım ederiz şekerimmmmm=)))))folik asit falan verdi mi doktorun canım

zaten alıyordum folik asitttttt folbiolll kullanıyordum günde yarım taneeee dr kan değerleime falan baktı tekrar tahliller falan bütün değerler güzel dedi ekstra vitamin falan vermiyorum dedi folikte aynı miktarda aalacağım öyle dedi dr cuğum:)
hazal ablası çarşmba günü kalp atışlaırımız duyacağız inş.

merhabaaaaa fıstıkımmmmmmmmm :))))) bugün tam 6+0 ızzzzz:)) heycanlıyım ben yaaa:)

ay heyecanlı olmaz olur musun kendimi görüryorum şimdi sende=)))))

canım canım canımmm vallaa çok tatlısınızzz inan enerjinizi okadar güzel alıyorumki teşekkür ederim çokmutlu ettiniz beni eşinede sanada çok teşekkürlerrr sevincimi pylaştığınızz için

canımmm paylaşmaz mıyız hiçççç çok güzel bişey buu
zaten alıyordum folik asitttttt folbiolll kullanıyordum günde yarım taneeee dr kan değerleime falan baktı tekrar tahliller falan bütün değerler güzel dedi ekstra vitamin falan vermiyorum dedi folikte aynı miktarda aalacağım öyle dedi dr cuğum:)
hazal ablası çarşmba günü kalp atışlaırımız duyacağız inş.

anladım canım benim ilk drum vermişti folik asit sonra bulantılarım başlayınca başka dr a gittim o oldu benim drum o kesti folik asiti mide bulantısını arttırıyormuş..elevit verdi hem vitamin hem içinde az miktar folik asitte var hamilelik süresince içilmesi gerekiyordu ama sor içtin mi diye heheh yarım kutu anca içmişimdir heheheh hiç içmedimm=))))))
ay çok güzel o kalp atışını bi duy benim gözlerim sulanmıştı ağlıcaktım nerdeyse kalp sesini duyunca=)))

püff neden boluk olmuyor ya yazduklarımın arasında

Son düzenleme:
05.01.2012 sayımı

aynalar-------işlem tamam
hazo87-------işlem tamam
pisiq----------işlem tamam
melekayşe-----işlem tamam
mihracee-------işlem tamam
.1.73-----------işlem tamam
pinkcat87-------işlem tamam
emidaf----------işlem tamam
fiyona-----------işlem tamam
oyagibi----------işlem tamam
aliye------------4 mesaj paylaşımı var
sergungunser-----izinli (sanırım diskalifiye oldu)
fatta------------izinli

Son düzenleme:
aynalar .!.:
slm bugün 14. takıma mesaj yazmıştın bende döneceğimi söylemiştim bir takım bulamadıysan bekleriz ama hergün 7 mesaj yazma zorunluğumuz var hergün nete girmede sorun yaşamıyorsan bekleriz
görüşmek üzere

tşk ederim ama hergün nete giremiyorum.forum kuralı uygun olmadı bana tekrar tşk ederim

06.01.2012 sayımı
aynalar------------işlem tamam
hazo87-------------işlem tamam
pisiq---------------işlem tamam
melekayşe----------işlem tamam
mihracee -----------işlem tamam
.1.73---------------işlem tamam
pinkcat87---------- 6 mesaj paylaşımı var
emidaf-------------işlem tamam
fiyona--------------işlem tamam
oyagibi-------------işlem tamam
banucan-----------4 mesaj paylaşımı var
aliye-------------- hiç paylaşımı yok
sergungunser ------izinli(sanırım diskalifiye oldu)
fatta---------------izinli

ay heyecanlı olmaz olur musun kendimi görüryorum şimdi sende=)))))
canımmm paylaşmaz mıyız hiçççç çok güzel bişey buu
anladım canım benim ilk drum vermişti folik asit sonra bulantılarım başlayınca başka dr a gittim o oldu benim drum o kesti folik asiti mide bulantısını arttırıyormuş..elevit verdi hem vitamin hem içinde az miktar folik asitte var hamilelik süresince içilmesi gerekiyordu ama sor içtin mi diye heheh yarım kutu anca içmişimdir heheheh hiç içmedimm=))))))
ay çok güzel o kalp atışını bi duy benim gözlerim sulanmıştı ağlıcaktım nerdeyse kalp sesini duyunca=)))

canımcım tekrar teşkürlerrr :))) tüm güzel paylaşımlaırn için
sanırım bulantı hamilelikte sıkıntı bende olmuyor diye panikledim dr um olması demek herşey yolunda demek değildir rahat ol dedi :DD
ama sonu güzle olmuş almışssın güzel fıstığını kucağına darısıda bize oldun inş.
heycanla bekliyoruz kalp atışlarını inş. minik yüreğini hissederim küçüğümün
dualarınızı esirgemeyin bizden ne olur

canımcım tekrar teşkürlerrr :))) tüm güzel paylaşımlaırn için
sanırım bulantı hamilelikte sıkıntı bende olmuyor diye panikledim dr um olması demek herşey yolunda demek değildir rahat ol dedi :DD
ama sonu güzle olmuş almışssın güzel fıstığını kucağına darısıda bize oldun inş.
heycanla bekliyoruz kalp atışlarını inş. minik yüreğini hissederim küçüğümün
dualarınızı esirgemeyin bizden ne olur
benim anneminde bulanmamış hiç..ben şanssızım işte bnm 2. ayda başladı bulantımm..insallah senin bulanmaz...dualarımız seninle canımmm

Merhabaaaa keyifli pazarlar. İlkoş naber?
merhaba oyaaaaa

ben hala regl olmadım. ama şişlik falan da yok. e hamile olma olasılıgım da yok:))) ama canım sürekli bişiler yemek istiyor. ne olcek benim bu halim acep. dün eyüp sultana gittik ikindide namaz kılarken secdede kaldım belime ve kasıklarıma saplanan agrıyla sanki adet olmusum gibi. allahım dedim şimdi değil :)) ama sonra bi baktım tık yok

menum

sabah yok zira uyudum

11:00 2 dilim kepeli uno ekmek beyaz peynir bir rafadan yumurta 3-4 zeytin tere ve roka salatası(bol limonlu) şekersiz çay

16:00 1 tane sigara böreği şekersiz çay(şu an ablam geldi çay içiyoruz)

akşam bol yeşil salata ve annemin düdüklüde az yağ ile pişirdiği dana etinden biraz yerim.

Back
X