- Konu Sahibi Pinarbartu
- #61.481
kar yağmaya başladı ya hemen elektrikler gitmeye başladı inş gitmez bir daha
ya ben de kar yağsın istiyorummmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kar yağmaya başladı ya hemen elektrikler gitmeye başladı inş gitmez bir daha
tanıyıp tanıyabileceğim en güzle kardan adamsındır:)))))
D bencede iiki sayılıyor
bak farkındaysan alıntıylada cevap vermiyorum
![]()
ya ben de kar yağsın istiyorummmmm
ben göndereyim sana canım
nasılsın![]()
gönder valla. sanırım çarşamba günü sivasa gelicem ben:) ama daha net değil. ben idare ediyorum ya bu aralar yaşam enerjim çok dengesiz ama kuyrugumu dik tutmaya çalışıyorum işte. biraz da sırtım ağrıyor:) ama iyiyim çok şükür
geçmiş olsun canım
ben sivasa gidemedim sen istanbuldan geliyon sivasa![]()
oh ya aman iyi olsun kuzucuklar kıyamam onlara bennnkızlar yorucu bir gecenin ve sabahın ardından sizlerleyim..defne çok huysuz beni mahvetti iki gündür ama ateş olayı bitti allaha şükür...
yaa benim iştah yine coştu kızlar bgn bi yedim aman aman aslı çekecek kulaklarımı :)
ayy hadi ya sarılmayı da mı öğrendi zilliiiii oyyyyyyyyyyyyyzor oluyor canım bazen nefes alamıyormuş herşey herkes sana bağlıymış gibi geliyor ama anlık bişey sonra gidiyor bi kere gülüyor tamam hepsine değiyor...bir de benim ki şimdi sarılmayı öğrendi başını omzuma gömüp bi sarılıyor sana anlatamam o duyguyu yaşaman lazım...
bende bugun başladım ama tepinme hareketleri emoşun deyimiyle hehheebravo sana canım bende sporu boşladım hastalıktı defneydi derken..bende bu haftadan itibaren sıkı bi şekilde sarılıyorum sporuma..
ayyy bi süre hiç bırakamıyorsun ben hergün internetten bakıyordum haftalık gelişimine çok zevkli oluyorrr..hele hareketlerini hissetmeye başlayınca acayip bi duyguuu=)özgecik bişi sorucam şimdi ben resmen gün sayıyoyrum bugün 6+1 izDDD nezamandan sonra bırakacğaım bu faslı yawss
![]()
ayy ne güzel kar=)))))))))kızlar gidemedim
zil çalmasına 10 dk kala bir kar bastırdı her yer bembeyaz oldu tipide var şimdi gidip yolda kalmakta var vazgeçtim
oh ya aman iyi olsun kuzucuklar kıyamam onlara bennnkızlar yorucu bir gecenin ve sabahın ardından sizlerleyim..defne çok huysuz beni mahvetti iki gündür ama ateş olayı bitti allaha şükür...
yaa benim iştah yine coştu kızlar bgn bi yedim aman aman aslı çekecek kulaklarımı :)
ayy hadi ya sarılmayı da mı öğrendi zilliiiii oyyyyyyyyyyyyyzor oluyor canım bazen nefes alamıyormuş herşey herkes sana bağlıymış gibi geliyor ama anlık bişey sonra gidiyor bi kere gülüyor tamam hepsine değiyor...bir de benim ki şimdi sarılmayı öğrendi başını omzuma gömüp bi sarılıyor sana anlatamam o duyguyu yaşaman lazım...
bende bugun başladım ama tepinme hareketleri emoşun deyimiyle hehheebravo sana canım bende sporu boşladım hastalıktı defneydi derken..bende bu haftadan itibaren sıkı bi şekilde sarılıyorum sporuma..
ayyy bi süre hiç bırakamıyorsun ben hergün internetten bakıyordum haftalık gelişimine çok zevkli oluyorrr..hele hareketlerini hissetmeye başlayınca acayip bi duyguuu=)özgecik bişi sorucam şimdi ben resmen gün sayıyoyrum bugün 6+1 izDDD nezamandan sonra bırakacğaım bu faslı yawss
![]()
ayy ne güzel kar=)))))))))kızlar gidemedim
zil çalmasına 10 dk kala bir kar bastırdı her yer bembeyaz oldu tipide var şimdi gidip yolda kalmakta var vazgeçtim
canım ben doyuyorumda gözüm doymuyor bgn onuda doyurdum yani :))))
zor oluyor canım bazen nefes alamıyormuş herşey herkes sana bağlıymış gibi geliyor ama anlık bişey sonra gidiyor bi kere gülüyor tamam hepsine değiyor...bir de benim ki şimdi sarılmayı öğrendi başını omzuma gömüp bi sarılıyor sana anlatamam o duyguyu yaşaman lazım...
ben yaptırmadım ama benim arkadaşlar yaptırmış iğneli epilasyonu çok felaket acıyormuş:18::18:bende hatta koltuk altı için düşünmüştüm kurtulmak içi ama çok acıdı diyince vaz geçtim![]()
tanıyıp tanıyabileceğim en güzle kardan adamsındır:)))))
D bencede iiki sayılıyor
bak farkındaysan alıntıylada cevap vermiyorum
![]()
ağlamasın birde altını başkası değiştirsin olur habide kusmasın :)))
normal epilasyon fazla acımıyor
iğnelide yaptırsan uyuşturucu kremle hiç bişi olmaz ad veririrm krem adı :)
ellerine saglık bebegim08.01.2012 sayım
aynalar: 7+
banucan: 0 cezaya kaldı bir daha gelirse ??
Hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 2 tane cezaya kaldı sanırım izinli miydi bilmiyorum?
Pinkcat: 7+
pisiq: 7+
1.73:izinli
fatta : Izinli
canım benim yaaa avatarın çok enerjik duruyorr biz seni hep öyle hatırlamak istiyoruzz hastalık ykaışmıyorrr hemencik iyileşirsin inş.:)
ay ay çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim saoalsun aminnnnnnnnnnn inş. Canım benim
ne kusuru estf. Teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yatamıyom ya heryerim agrıyoemoşşş dinlensene yaaaaaaaaaaaaa yat uyuuuu
afiyet olsun biraz fazla olmuş gibikızlar selam bugünkü menümü yazayım akaşam kemer sıkayım:d yoksa zor
sabah
1 bardak süt
öğlen
3-4 tike tavuk göveç
2 dilim ekmek
yarım porsiyon künefe
4 çatal patlıcan salatası
ara
2 hurma
3 ceviz
akşam
yarım tabak kereviz yemeği