Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menum:

08:00 beyaz peynir ve salatalıklı sandviç

ara yok

12:00 az ezogelin çorba, tavuk çökertme(ama patatesini yemedim) cacık

15:00 bir ortaboy havuç

akşam salata yerim.

:54:

ben göndereyim sana canım
nasılsın :54:

gönder valla. sanırım çarşamba günü sivasa gelicem ben:) ama daha net değil. ben idare ediyorum ya bu aralar yaşam enerjim çok dengesiz ama kuyrugumu dik tutmaya çalışıyorum işte. biraz da sırtım ağrıyor:) ama iyiyim çok şükür

gönder valla. sanırım çarşamba günü sivasa gelicem ben:) ama daha net değil. ben idare ediyorum ya bu aralar yaşam enerjim çok dengesiz ama kuyrugumu dik tutmaya çalışıyorum işte. biraz da sırtım ağrıyor:) ama iyiyim çok şükür

geçmiş olsun canım
ben sivasa gidemedim sen istanbuldan geliyon sivasa :27::27::27:

kızlar yorucu bir gecenin ve sabahın ardından sizlerleyim..defne çok huysuz beni mahvetti iki gündür ama ateş olayı bitti allaha şükür...
yaa benim iştah yine coştu kızlar bgn bi yedim aman aman aslı çekecek kulaklarımı :)
oh ya aman iyi olsun kuzucuklar kıyamam onlara bennn

zor oluyor canım bazen nefes alamıyormuş herşey herkes sana bağlıymış gibi geliyor ama anlık bişey sonra gidiyor bi kere gülüyor tamam hepsine değiyor...bir de benim ki şimdi sarılmayı öğrendi başını omzuma gömüp bi sarılıyor sana anlatamam o duyguyu yaşaman lazım...
ayy hadi ya sarılmayı da mı öğrendi zilliiiii oyyyyyyyyyyyyy

:29::29::29: bravo sana canım bende sporu boşladım hastalıktı defneydi derken..bende bu haftadan itibaren sıkı bi şekilde sarılıyorum sporuma..
bende bugun başladım ama tepinme hareketleri emoşun deyimiyle hehhee

özgecik bişi sorucam şimdi ben resmen gün sayıyoyrum bugün 6+1 iz:DDDD nezamandan sonra bırakacğaım bu faslı yawss:D
ayyy bi süre hiç bırakamıyorsun ben hergün internetten bakıyordum haftalık gelişimine çok zevkli oluyorrr..hele hareketlerini hissetmeye başlayınca acayip bi duyguuu=)

kızlar gidemedim
zil çalmasına 10 dk kala bir kar bastırdı her yer bembeyaz oldu tipide var şimdi gidip yolda kalmakta var vazgeçtim
ayy ne güzel kar=)))))))))

kızlar yorucu bir gecenin ve sabahın ardından sizlerleyim..defne çok huysuz beni mahvetti iki gündür ama ateş olayı bitti allaha şükür...
yaa benim iştah yine coştu kızlar bgn bi yedim aman aman aslı çekecek kulaklarımı :)
oh ya aman iyi olsun kuzucuklar kıyamam onlara bennn

zor oluyor canım bazen nefes alamıyormuş herşey herkes sana bağlıymış gibi geliyor ama anlık bişey sonra gidiyor bi kere gülüyor tamam hepsine değiyor...bir de benim ki şimdi sarılmayı öğrendi başını omzuma gömüp bi sarılıyor sana anlatamam o duyguyu yaşaman lazım...
ayy hadi ya sarılmayı da mı öğrendi zilliiiii oyyyyyyyyyyyyy

:29::29::29: bravo sana canım bende sporu boşladım hastalıktı defneydi derken..bende bu haftadan itibaren sıkı bi şekilde sarılıyorum sporuma..
bende bugun başladım ama tepinme hareketleri emoşun deyimiyle hehhee

özgecik bişi sorucam şimdi ben resmen gün sayıyoyrum bugün 6+1 iz:DDDD nezamandan sonra bırakacğaım bu faslı yawss:D
ayyy bi süre hiç bırakamıyorsun ben hergün internetten bakıyordum haftalık gelişimine çok zevkli oluyorrr..hele hareketlerini hissetmeye başlayınca acayip bi duyguuu=)

kızlar gidemedim
zil çalmasına 10 dk kala bir kar bastırdı her yer bembeyaz oldu tipide var şimdi gidip yolda kalmakta var vazgeçtim
ayy ne güzel kar=)))))))))

ağlamasın birde altını başkası değiştirsin olur habide kusmasın :)))

ben yaptırmadım ama benim arkadaşlar yaptırmış iğneli epilasyonu çok felaket acıyormuş:18::18:bende hatta koltuk altı için düşünmüştüm kurtulmak içi ama çok acıdı diyince vaz geçtim :50::50:

normal epilasyon fazla acımıyor
iğnelide yaptırsan uyuşturucu kremle hiç bişi olmaz ad veririrm krem adı :)

ağlamasın birde altını başkası değiştirsin olur habide kusmasın :)))

hahahaa ayy çok güldürdün beni ayşe yaa sen bayaa bi anne olamazsın...onun kakasını bile seviyorsun desem inanmazsın sen bana :)) bi gün bebeğin olunca allahım kabız olmasında yapsın kakasını diye gözliycen günler olunca görüşecem seninle :)))

normal epilasyon fazla acımıyor
iğnelide yaptırsan uyuşturucu kremle hiç bişi olmaz ad veririrm krem adı :)

valla mı kız varsa versene.burda bi yer var tüm arkadaşlarım gitti yaptırdı hepsi çok memnun acıyo diye korkumdan gidemiyorum canım çok tatlıdır benim..ama ben emziriyorum sorun olurmu ki o krem offf sen yine de ver adını ben bi araştırırım onu...araştırmacı olduk zatii anasını satiim

08.01.2012 sayım

aynalar: 7+
banucan: 0 cezaya kaldı bir daha gelirse ??
Hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 2 tane cezaya kaldı sanırım izinli miydi bilmiyorum?
Pinkcat: 7+
pisiq: 7+
1.73:izinli
fatta : Izinli
ellerine saglık bebegim

canım benim yaaa avatarın çok enerjik duruyorr biz seni hep öyle hatırlamak istiyoruzz hastalık ykaışmıyorrr hemencik iyileşirsin inş.:)

ay ay çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim saoalsun aminnnnnnnnnnn inş. Canım benim
ne kusuru estf. Teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah canım tez zamanda iyileşirim.2 gündür serum takılıyom agzımın tadı yok..

emoşşş dinlensene yaaaaaaaaaaaaa yat uyuuuu
yatamıyom ya heryerim agrıyo

kızlar selam bugünkü menümü yazayım akaşam kemer sıkayım:d yoksa zor

sabah
1 bardak süt

öğlen
3-4 tike tavuk göveç
2 dilim ekmek
yarım porsiyon künefe
4 çatal patlıcan salatası

ara
2 hurma