• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

alla alla neler oluyo ben anlayamıyorum yawww..ne oldu yine birden durduk yere niye konusmuyo senle bi konuda mı anlaşamıyorsunuz yoksa durduk yere mi konusmuyo senle anlamıyorummm..ayy babanda sakin olsun yaaa olur mu öyle şeyyyy

2 haftadır konuşmuyordu.. bende annemgile bundan sonra ne yapacaksanız yapın dedim.. ya bizim hakanla bisorunumuz yok.. ailesinin rahatsızlığı..

iki gündür kendime kiraz saplı mısır püsküllü tarçın form çayı yeşilçay karması bi çay hazırladım ve vücudumda serumların verdigi ödemi attım sanırım kilom=99.800..:21::21::21::21::21:ay inanamadım tartıya inip inip çıktım yaaa 99.800:21::21::21::21::21:

tbb emoşşşşş üzüldüğün gibi değilmiş

UMARIM:( ben de ödem attırıcı çay içicem haftasonu

üzülmek yokkk gününü güzel geçirrr sakınnn vermedim diye bu hafta bırakma kendini yersen pişman olursun fıstıkcık kaçamaklaırnminicik olsun oluymuu
çaylar işe yarıyor sanırm emoş baya mutluydu:)

günaydın canlarım. yine işe geldik bugün çok işim var gelecek hafta vereceğim eğitime hazırlanacağım. ayrıca karnım ağrıyor ama en kötüsü kilo almış olmam. bu sabah itibariyle 124 kiloyum. artık regl den mi bilmiyorum. ama ziyadesiyle mutsuzum. çünkü buna sebep olacak hiçbirşey yapmadım.:50::50::50::50::18::18::50::50::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

rezene içmeye başla canımm

kızlar ben böylee bir haftadır iptal durumdayımmm hastayımm halim yok hiçç eve gidince hemen uyumak ıstıyorum bir bardak bıle kaldırasım glmıyo
dün işten erken cıktım eve giderken bi doktra gözüküyüm dedim otobusten ındım hastanenın önunde hastaneden içeri girdim ama ayakta duramıyorumm sankıı raylı bişey var ayaklarımın altında vee ben zıplıyorum gibi hemen koltuığa geçtimm tuttular felan tansıyonum 8/6 olmuşş düşününn başım nasıl donduu anlatamm sonra muyn. oldum boğazım için grip olmuşum ve boğazlarımda şiştiği için gıcık yapıyormus ilaç verdi doktor hastaneden cıktım allahtan evım hemen karsı sokagında eve kendımı zor attım ve hemen yatağa attım kendımı zaten sabah kahvaltısından sonra bırtek sımıt yemıstım böyle yani bu hafta bitik durumdayım kızlar :2::2::2::2::2::2::2::2:

çok geçmişolsun canım sen yediklerinden hasta oluyorsun hep poğaça türü.. biraz çorba meyve sebze yemeye çalış

kızlarr kilo bildiririmimi yapıyorum 59.500

:((( bena rtık zayıflayamam yaaa ofsssss:(((
almasam bari ilk üç ayy:DDD

spor için acele etme iiyice iyileş canımmmmmmmmm
ay çok güzel yaa tebriklerrrr valla çok sevindim bende istiyorum:DDDDD
uçuk ateşin dışa vurması dimi demekki daha tam atlatamamışssın dinlen bol bol canım

evet canım ateşim fazla geliyooo:23::23:

aslı hani demiştinya yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diye aynen öyle oldu...

aynen canım A E
gunaydın kızlarrrrrrrr
nsılsınız bakemm
günaydın güzelim iyiyiz çok şükürrr
kızlarr kilo bildiririmimi yapıyorum 59.500

:((( bena rtık zayıflayamam yaaa ofsssss:(((
almasam bari ilk üç ayy:DDD
oy güzel anna yerim ben seniii.

çok geçmişolsun canım sen yediklerinden hasta oluyorsun hep poğaça türü.. biraz çorba meyve sebze yemeye çalış
bencede sebze ve meyve yemeliii...
hamur işi miktarı ne olursa olsun:20:
rezene içmeye başla canımm
rezene bende alayım aktardan

cici bak kendine canım görüşrüzzz
:16::16:
tbb emoşşşşş üzüldüğün gibi değilmiş
ya canım salı günüydü herhalde 102 gördüm tartıda şok oldum yaaa.

kolay gelsin canım. benim de çok agrım oldu bu ay sanırım gecikti diye vermidon içtim şimdi bi tane

geçmiş olsun güzelimmm:38:

2 haftadır konuşmuyordu.. bende annemgile bundan sonra ne yapacaksanız yapın dedim.. ya bizim hakanla bisorunumuz yok.. ailesinin rahatsızlığı..

eşin mi senle konusmuyordu? sorununuz ne ki. ve ailler neden bu kadar müdahil. tamam onların evlatlarısınız ama sonucta artık siz de bir ailesiniz. bene vli değilim hoş fikir beyaz etmek de haddim degil ne olur beni yanlış anlama ama ilişkilerde yola çıakrak edindiğim fikir şu; eşinle yada sevgilinle arandkini ne ailene ne arkine anlatma çünkü illaki düzelir ama anlattıgın kişiler kendilerinde müdahil olma yorum yapma vs hakkı buluolar. hele de hayatınızdaki kişilerse daha fena. ailenle de konus bence karışmasınlar bu kadr.

eşin mi senle konusmuyordu? sorununuz ne ki. ve ailler neden bu kadar müdahil. tamam onların evlatlarısınız ama sonucta artık siz de bir ailesiniz. bene vli değilim hoş fikir beyaz etmek de haddim degil ne olur beni yanlış anlama ama ilişkilerde yola çıakrak edindiğim fikir şu; eşinle yada sevgilinle arandkini ne ailene ne arkine anlatma çünkü illaki düzelir ama anlattıgın kişiler kendilerinde müdahil olma yorum yapma vs hakkı buluolar. hele de hayatınızdaki kişilerse daha fena. ailenle de konus bence karışmasınlar bu kadr.

harikasın vallaa.
güzel özetlemişsin

mutsuz oldugum bir işte çalışıyorum :(
geçen hafta babamın öldüğünü ögrendim yıllardır görüşmüyorduk istemiyordu görüşmek annemden boşanınca beni de boşadı zihninde. intihar edip ölmüş ve başka biriyle evlenmiş meger annemle evliyken de o kadın varmış vs vs vs
sevdiğim adamın bir işi yok ve bu yüzden evlenemiyoruz ve annem hergecen gün daha fazla kasıyor
kilo sorunum en hafifi.
maddi sıkıntı içindeyim vs vs vs

bu son 1 yılda neredeyse hiç iyi bişey olmadı hayatımda....kimbilir bunda da vardır bir hayır

yine de allah rahmet etsin diyelimm... inş verdiğin kilolarla hayatındaki istemediğin durumlarda akar gider

Back
X