• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaşlar ben çıktım sporsuz diyet yaptım bundan önce ama şimdi spor yapıyorum kilo vermek için.sporumu yapıp duşumu alıp yatacağım.hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum yarın görüşmek üzere

izin istemektesin yaniii:DDDDD versekmik:DD hehehe:DDDD özlerizz bizz seni amaaaaaa

yok izin istemiyorum canım gündüz yokum sadece akşam gelcem :54:

arkadaşlar ben çıktım sporsuz diyet yaptım bundan önce ama şimdi spor yapıyorum kilo vermek için.sporumu yapıp duşumu alıp yatacağım.hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum yarın görüşmek üzere

iyi geceler canım kolay gelsin

salihanın öyle yetenekleri vardır canım sabah balık yer:ddd
lahana çorbası içerrrrr :ddddd bazen kafası atar yarım ekmek yer:dddd çok rneklidirr arkidşimizzzz takımın gökkuşağı:))
:9::9::9::9:
heheh ay emoşşş bütün suç bneim pardon canım:dd
:16:annecigim sana herşey mübah:16:
sabah
yarım dilim börek

öğle
1 paket çubuk kraker
1 bardak çay

ara
1 mandalina

akşam
közlenmiş biber, domates
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay

ara
1 mandalina
oh afiyet olsun senin menülerinde meyve gördümmü kendim yemiş kadar seviniyorum kuşum

kızlar inş bu defa sivasa gitcez yine caymazsak tabi :52::52::52::52:
Bu yüzden ben akşam dönünce girerim takıma gündüz yokum haberiniz olsun

ay inşaallah sagsalim gitgel canım iyigezmeler bol eglenceler:16::16:

görüşmek üzere canımm ama menünün yazmadın gözümden kaçmadı yaniiiiii:))))
aynen çünkü ekmek yerine sebze yemeğiyiyorum doymayınca biraz daha fazla yiyorumm en azından ekmekten iidir
aynen katıllıyorum fıstıkkkk
yok izin istemiyorum canım gündüz yokum sadece akşam gelcem :54:
iyi geceler canım kolay gelsin
hımssss tamam akşam bizlesin yani:)))

kızlarrr ben müsade istiyorumm sohbett pek güzelll ayrılmak zor ammaaaa sabah iş var malummmmm
yarn görüşürzz yine böyle kalabalık olalımmm inş.. muck muckssss

Back
X