• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay negüzel hep bir yeteneğim olsun istemiştim

hoşgeldin hepinize geç te olsa tünaaaaydın

canım ben erzurumdayım ismimi söylemedim ya şimdi size isim sallamakta istemiyorum karakedi diyebilirsiniz pisicik kara farketmez takılın kafanıza göre :)
niye ismini vermek istemiyorsun ki yani tabiki de sen bilirsin ama hani isim sölenmeycek bir ortam yok diye merak ettim:44::44::44::44:ama tabi vermekte vermemekte senin en doğal hakkın...hehehehee ben çok merak ettim ama şimdi :1::1::1::1::1:
neyse ben sana kara kedi diyem bari :))))))

niye ismini vermek istemiyorsun ki yani tabiki de sen bilirsin ama hani isim sölenmeycek bir ortam yok diye merak ettim:44::44::44::44:ama tabi vermekte vermemekte senin en doğal hakkın...hehehehee ben çok merak ettim ama şimdi :1::1::1::1::1:
neyse ben sana kara kedi diyem bari :))))))

ben gizli görevde bir ajanım ismimi açıklayamam:51::51::51:
canım sorun burası değil ya ben biraz fazla gevezeyim kendim hakkında çok şey anlattım başka bölümlerde. şimi kimliğim ortaya çıkmasın bir tanıdıkla falan rastlaşırız kötü olur. kaynanayı falan çok çekiştirdim de :52: yani özel hayatı moral bozukluğu ile çok döktüm ortaya sebep oo bir tanıdığa falan rastlama korkusu.

kızlar ben birazdan ev işine gömülecem gibi. daha evi temizleyemedim akşama fırsat bulursam girmeye çalışırım hepinize eyi zayılamalar..
ya birde lahana salatası tarifi bilen varmı bana bir yazsın. netteki tarife göre yaptım ama sevmedim bunu :50::50::50:

[Q12.01.2012 Perşembe sayım

aynalar: 7+
hazoş: 7+
mihrace: 7+ mezun oldu
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 0 Aslı izinli miydi Fadik???
pinkcat: 7+
pisiq: 7+
1.73: 7+
Blackcat 7+ (yeni uye dneme süresi)

off kızlar ne yazışmışsınız öle beee valla yarısına baktım gerisini bıraktım aman oku oku bitmiyor...
kızlar ben resim kursuna başladım :52::52::52::52::52:
hep istiyordum ama bi türlü fırsat bulamıyordum gittim kaydoldum en sonunda..resmim güzeldir benim ama teknik öğrenmek istiyordum iyi olacak benim için değişiklik olacak :)))))))

ooo süpersin herkesin b,i hobisi olmalı bencede..benimde yemek :))
gitarlada ugrasıyorummm :)

kızlarrr..dun aşı oldum dunden beri bir tuhafım hastada oluyorum bugun sanırım zayıflatılmış mikrop verildi ya ondan mı boleyim??Hasta olacak bir eylemde bulunmadım??kolumda fena agrıyo kullanamıyom
bilen var mı??

ben gizli görevde bir ajanım ismimi açıklayamam:51::51::51:
canım sorun burası değil ya ben biraz fazla gevezeyim kendim hakkında çok şey anlattım başka bölümlerde. şimi kimliğim ortaya çıkmasın bir tanıdıkla falan rastlaşırız kötü olur. kaynanayı falan çok çekiştirdim de :52: yani özel hayatı moral bozukluğu ile çok döktüm ortaya sebep oo bir tanıdığa falan rastlama korkusu.

kızlar ben birazdan ev işine gömülecem gibi. daha evi temizleyemedim akşama fırsat bulursam girmeye çalışırım hepinize eyi zayılamalar..
ya birde lahana salatası tarifi bilen varmı bana bir yazsın. netteki tarife göre yaptım ama sevmedim bunu :50::50::50:

valla bizde herşeyi yazıyoz buraya kaynana elti koca kime kızarsak burda kazana koyup kaynatıyoz :))) napıyım canım gören tanıyan tanısın anlatıyoz rahatlıyoz ohhh valla :))))))))))

ellerine sağlık canım ... vay bee ilknuru da mezun ettik neyse seni yüksek lisans için bekliyoruz ilkoş 9 ay dinlenmeye al kendini :)))sonra seninde bebiş maceralarını dinliycez burda :)))

off kızlar ne yazışmışsınız öle beee valla yarısına baktım gerisini bıraktım aman oku oku bitmiyor...
kızlar ben resim kursuna başladım :52::52::52::52::52:
hep istiyordum ama bi türlü fırsat bulamıyordum gittim kaydoldum en sonunda..resmim güzeldir benim ama teknik öğrenmek istiyordum iyi olacak benim için değişiklik olacak :)))))))
ya hadi hayırlısı ben de severim ama vakit ayırmak gerek benim için zorr
son sayımımıda yapıp geliyorumm

kolay gelsin:16:

ellerine saglık:16:

bende yemek ama yemek yemek:56::56::56::56:

kızlarrr..dun aşı oldum dunden beri bir tuhafım hastada oluyorum bugun sanırım zayıflatılmış mikrop verildi ya ondan mı boleyim??Hasta olacak bir eylemde bulunmadım??kolumda fena agrıyo kullanamıyom
bilen var mı??

ya benim küçük 1 .sınıfta 15 gün önce aşı oldular okulda ondan sonra toparlanamadı.aile hekimimiz aşıdan olabilir dedi.başka velilerlede görüştüm aşı sonrası hastalanan çok olmuş.ma sen ne aşısı yaptırdın anlamadım:44:

bizim ailede herkes müzisyen annem de babam da müzik öğretmeni abim gitar çalıyor ama o konservatuar da tiyatro okuyor.bende 10 yaşımdan beri yan fülüt çalarım ama kamu yönetimi okudum :))) şimdi eşime diyorum ki yeniden girecem üni sınavlarına grafik tasarım okuycam diyorum her kuşu öptün bi leylek kaldı özge diyor :)))

menümü yazıyorum ama kızlar kızmadan miktarlarına özellikle dikkat edin lütfennn..
kah:
1dilim ekmek
2y.k. acılı domatesli sos
1y.k. patates kavurma

ara:
1çay bardagı kadar yogurt

ögle:
1 kase tarhana çorbası

ara:
1 avuç mısır patlagı
5 leblebi
5 kuru üzüm

akşam:
1 tabak pırasa yemegi

ara:
1 ince dilim kabak (tatlı kabagını fırına sürdüm şekersiz)

Son düzenleme:
bizim ailede herkes müzisyen annem de babam da müzik öğretmeni abim gitar çalıyor ama o konservatuar da tiyatro okuyor.bende 10 yaşımdan beri yan fülüt çalarım ama kamu yönetimi okudum :))) şimdi eşime diyorum ki yeniden girecem üni sınavlarına grafik tasarım okuycam diyorum her kuşu öptün bi leylek kaldı özge diyor :)))

ay özge çok hoşşş
her kuşu öptün bi leylek kaldı..
duymamıştım yaaa..
unutmamam lazım güzel bi sözz
öp kız leylegide öp nesi eksik digerlerinden hatta fazlasıda var....

Back
X