• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

avokado çayı kadınların bölgesel zayıflama ihtiyaçlarını da gideren özellikli bir bitki çayıdır. formda kalmak ve fazla kilolardan kurtulmak için avokado yaprağı kür biçiminde kullanılmalıdır. bu çayın tarifi:

avokado yaprağı (2 orta boy)
bir tutam yeşil çay
bir tutam kiraz sapı
bir tutam mısır püskülü
3 dal maydonoz sapını kesmeyiniz.

yukarıda sıraladıgımız bitkileri hep birlikte bir bardak su ile kaynatıp 5 dk demlendiriyoruz. daha sonra içerisindeki bitkileri süzüyoruz. yarım limon sıktıktan sonra içime hazır oluyor. göbek eriten etkisi ile avokado yaprağı çayı her zaman için hanımların kullanımına amade bir bitki çayıdır.

DEMİŞ ENDER SARAÇ ABİ

ellerine saglık:16:

bende yemek ama yemek yemek:56::56::56::56:

ya benim küçük 1 .sınıfta 15 gün önce aşı oldular okulda ondan sonra toparlanamadı.aile hekimimiz aşıdan olabilir dedi.başka velilerlede görüştüm aşı sonrası hastalanan çok olmuş.ma sen ne aşısı yaptırdın anlamadım:44:

eşimden korunmak için hepatit..taşıyıcıymış kendisi beni koruyolar :(

bizim ailede herkes müzisyen annem de babam da müzik öğretmeni abim gitar çalıyor ama o konservatuar da tiyatro okuyor.bende 10 yaşımdan beri yan fülüt çalarım ama kamu yönetimi okudum :))) şimdi eşime diyorum ki yeniden girecem üni sınavlarına grafik tasarım okuycam diyorum her kuşu öptün bi leylek kaldı özge diyor :)))

ya kadınlar bikaç işi bi arada yurutebiliyor..erkeklerde yok bu yetenek ondan demiştir ikikikiki..sen hedef koy ve uygula kimseyi düşünme..insanın hedefleri ve umutları oldugunda yaşlanmıyor ve depresyona girmiyormuş..bende master dusunuyom bakalımm..

ayyyyy ben de aldım şimdi tariflerini bende yapacam off canım çok tatlı istiyor bu sıralar zayıfladım diye saldım yine alacam yoksam kiloları :50::50::50::50:

ben salmadım cnm haftada ama yerimde sayıyorum ben kasınca olmuyor yaaa...dönecem pasta börek moduna hazal gibiyim ben sanırım..kasmıştım eve gitcem diye ama kilo veremiyorum :(

selam kızlar nasılsınız

hoşgeldin fıstıkım Sivasa gittin bugun sanırımm

Son düzenleme:
eşimden korunmak için hepatit..taşıyıcıymış kendisi beni koruyolar :(

ya kadınlar bikaç işi bi arada yurutebiliyor..erkeklerde yok bu yetenek ondan demiştir ikikikiki..sen hedef koy ve uygula kimseyi düşünme..insanın hedefleri ve umutları oldugunda yaşlanmıyor ve depresyona girmiyormuş..bende master dusunuyom bakalımm..

ben salmadım cnm haftada ama yerimde sayıyorum ben kasınca olmuyor yaaa...dönecem pasta börek moduna hazal gibiyim ben sanırım..kasmıştım eve gitcem diye ama kilo veremiyorum :(

hoşgeldin fıstıkım Sivasa gittin bugun sanırımm

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM. olur böyle şeyler senin kan testlerin temiz çıktı mı peki

evet mis gimiyim ben :)))
bende genetik demir eksikliği var sadece ara ara o düşer ben yukseltirim ama bu sefer ilaç verecek galiba daktır kan ilacı :( yiyecekle halledemeyecem :(

olsun ilaçla da yükselir bişey olmaz ben de de d vitamini yok bilion ayda bir igne içicem:) daha fazlası olmamasına çok sevindim:16:

yok yok cnm yok bu 3.dozdu zaten..sadece taşıyıcıymış yıllar once atlatmış bişi olmaz dedi baska bi doktrda önlem yinede..bebege kesinlikle gececkmiş ama zaten doğar doğmaz hepatit aşısı yapıyolarmış

evet bebişte kesin olur ama dedigin gibi ilim ilerledi artık içerdeyken de dısardayken de her önlemi alıyorlar sen gönlünü ferah tut olur mu

hehe bende 82,6 ile doğuma gittim canım yaaaa çok fena hamilelikte boğazı tutmazsan=)))eşin istemiyo mu bebişş?ayy ben hiç sevmem ki lahana sana tarif vereyimm=) ayşe olsaydı o verirdi aşçımızzzzz=)
yollamış sagolsun ama ben yaptıydım zaten :):52: evet benim koca çocuk :50::50::50:
egzersizlerim
30 dakika bisiklet
20 dak egzersiz(yerde debelenme mekik benzeri hareketler
30 dak lesli 1-2
ay maaşallah ben 20 dk jullianı yapıyom başka da halim kalmıyoooo.. ama bugün yatmadan 45 dk da plates yapacam inşallah
selam blkack cat hoşgeldin aramıza ben de sana kendimi tanıtayım. adım Oya 34 yaşındayım ve müzmin bekarım:43: özel bir şirkette çalışıyorum istanbul sarıyer de oturuyorum bir kedim var:) grubun en şişkosuyum. memnun oldum şekerim:16:
menun oldum. benimde pisim var. avatardan bakıyo size. şişko değil lütfen hafif fazla kilolu:34:
Doktorumdan gelen mail. telefon edip kilo aldığımı ve halbuki diyetimi hiç bozmadıgımı söyleyip cinnet geçirince bana mail atmış:1: sizinle paylaşıyorum.

Sevgili Oyacım bak bu tarifi uygula. İçindeki tarçın ve karabiber seni korkutmasın tadı acı mı olur diye çok güzel bir aroması var ben hastalarıma önermeden önce denedim. bu tariften sabah ve akşam olacak şekilde 2 bardak içeceksin.
İçindeki tarçın şeker ihtiyacını da ortadan kaldıran bir baharat. çubuk olanını kullan. Soğuk da içebilirsin.
4 e bölünmüş bir elma 4 e bölünmüş bir limon, 1 tatlı kaşığı tane karabiber, bir kabuk tarçın, 6-7 adet karanfil, 3 litre su.
Kısık ateşte 1,5 litre kalana kadar kaynatıp süzülmeli. Yaklaşık 2,5 saat kadar kaynatacaksın. tenceredeki su yarı yarıya azalana kadar.
Limonları ve karabiberleri ezme tadı kötü oluyor o zaman. Ezmeye de gerek yok zaten, o kadar süre kaynarken özdeşleşiyor hepsi. İstediğ kadar içebilirsin ama sabah ve akşam özellikle içmeni istiyorum. işe yarayacak. tokluk hissi verecek ve şekerinin düşmesini engelleeycek.

ayrıca aşağıdaki tarifi de uygulayacaksın.
Yarım demet maydanoz, bir tutam mısır püskülü,bir tutam kiraz sapı,ikiye bölünmüş 1 limonu, 1 çubuk tarçın ve 3-4 tane karanfili 3 litre akdar su ile kaynat. soğutup iç. 3 büyük fincan kadar iç günde. yanında şişeye koyup işe getir.

ben bu tarçınlı elmalı tarifi geçen pazar yaptım ama birtek ogün oda zorla içebildim sevmedim tadını. ama bizim topikte bu tarifi yapan ve çok işe yaradığını söyleyenler varama benim tarif düdüklüde 5 dk kaynatılıyordu sadece bu 2,5 saat ilginç....:27::27:
benim kociş gelmedi kızlar onu bekliyom. yemekten sonra uğramaya çalışırım yineeeee

yollamış sagolsun ama ben yaptıydım zaten :):52: evet benim koca çocuk :50::50::50:

ay maaşallah ben 20 dk jullianı yapıyom başka da halim kalmıyoooo.. ama bugün yatmadan 45 dk da plates yapacam inşallah

menun oldum. benimde pisim var. avatardan bakıyo size. şişko değil lütfen hafif fazla kilolu:34:

ben bu tarçınlı elmalı tarifi geçen pazar yaptım ama birtek ogün oda zorla içebildim sevmedim tadını. ama bizim topikte bu tarifi yapan ve çok işe yaradığını söyleyenler varama benim tarif düdüklüde 5 dk kaynatılıyordu sadece bu 2,5 saat ilginç....:27::27:
benim kociş gelmedi kızlar onu bekliyom. yemekten sonra uğramaya çalışırım yineeeee

bilmem benimkinin mis gibi kokusu sardı ortalıgı. içerim herhalde ya yeşil kahveden bile çeyrek fincan içebildiyse ben artık herşeyi içerim ahahahaah

onunki daha çok kokuyodur cunku oturdukları yerde sobada yapıyorlardır..nasip olursa hafta sonra bende 2-3 gunlugune soba keyfi tadacam

ne güzel ben en son çocuklugumda sobalı evde oturdum. gerçi burda bir arkimin evi de sobalı ama onlar koloni halinde yasadıkları için ve ailesi biraz değişik oldugundan pek kimse gitmez evlerine.

ben geldim kızlar kuzenime gtcektim gidemedm diş agrısından:( biraz hafifledi allahtan

Back
X