• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:27::27::27::27:

ya bende bi bakayım nasıl belaymış öğrenmek istiyorum :52::52::52::52:
bak oturdu karşıma cips, bira, şeker yiyo bizde zayıflamaya çalışıyoz
sebzeli yemekler yapsan...... böyle poğaçalar pek sağlıklı değil içine koyduğumuz yağ 375 derecede trans yağ olur.. sadece zeytinyağı o kadar ısınabilir....
ama fırın o kadar ısınmıyorki 200 derece de pişiriyom kız sebze yemi kocam hep çöpe gidiyoooo
neiyyyy erzurumda nerde giyecen mayoyu havuzbaşında mı
he şu dört yol ağzında var bi tane orada girerim :)
neyse iiii geceleeeeer

Son düzenleme:
anamm 1 günden cezamı alıyoduk ben bilmiyodumm üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü haftada 3 gün uğramayan cezalı oluyo biliyodumm

bir günden ceza almıyorsun canım günde 7 mesaj yazmadığın için alıyorsun
30 mesdaj yazacaksın tek tek hepsindede üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım diye yazacaksın

3 gün uğramayan diskalifiye oluyor

sabah
2 dilim ekmekten yapılmış tost
biber
domates
2 bardak çay

öğle
1 muz

akşam
1 kase çorba
2 kaşık patates kavurması

ara
1 kivi
5 fındık

kızlar dün ki menüm
sabah 3 çatal sucuklu yumurta 1 dilim ekmek
2 fincan şekersiz çay 3 adet siyah zeytin 1 dilim peynir
domates salatalık
ara 1 fincan yeşil çay
öğlen 2 yk yulaf ezmesi ve 3 yk yoğurt
ara ödem söktürücü çaydan 1 bardak
akşam 3 adet köfte 5 yk makarna
boooooolll salata
ara ödem söktürücü çay (tadı çok fena zorla içiyorum)

yeni avataırm nasıl kızlarrr Allahım sen utandırmaa inş. hiç bir sorun çıkmaz

bayyıııııılllldddııııııııııııııııııııııııııııııııııımmm çok güzel olmuş...canım benm kalbini ferah tut sen tabi kendine de dikkat et..bende hep korktum hamileliğim boyunca hareket etmeye başlayınca biraz rahatlamıştım çünkü 3 saate bi beklerdim ediyor mu etmiyor mu diye edince rahatlardım...ayy karnımda ki hareketlerini o kadar çok severdim ki anlatamam dünyanın en güzel duygusu canım senin de yaşaman ne güzel...allah hayırlısıylıda kucağına versin canım..şu ilk 4 ayı atlattın mı rahtalarsın biraz

yok canım sıkıntı veriyor insana valla kotlar 2-3 ay olsun al mutlaka sıkma karnını sakınn

ay yok bal falan vermem de belki yavaş yavaş başlarım meyve sularına,sebze çorbalarına

bu emzirirken sorun olmaz di mi özge ya bende mi yapsam acabaaaaa????

canım sen ek gıda vermiyorsun sanırım daha...ben de emziriyorum hala defneyi günde 5 kere filan anca emiyor artık beni gece çok emiyor...ben çocuk doktoruna gittiğimde doktor bana sütün sakıncalı şeyleri süzer sağlıklı olanları verir bebeğine ama çok yoğunsa o zaman geçebilir demişti..bilmiyorum sen daha deneme canım istersen ek gıdalara başlayana kadar en azından....

sıra menümde
sabah:1 ince dilim ekmek+1 yemek kaşığı labne
öğle:yarım simit
akşam:3 kaşık kısır+3 kaşık mantar salatası+1 minik boy haşlanmış patates+yoğurt
ara:yarım elma+yarım kivi+yarım portakal

akşam çok yediğimi biliyorum ama dışardaydık anca bunları buldum

meyve konusunda eleştirilerinizi dikkate aldım
labnenin light olması lazımm

bak oturdu karşıma cips, bira, şeker yiyo bizde zayıflamaya çalışıyoz

ama fırın o kadar ısınmıyorki 200 derece de pişiriyom kız sebze yemi kocam hep çöpe gidiyoooo
r
ya sen eşini bırak kendi diyetine bak.. eşinle aynı şeyleri yersen nasıl kilo vericezz.. bende bi çorba bi yemek yapsam 4-5 gün bitmiyo.. çocuk yok tek başıma yiyorum.. eşime başka yemekler yapıyrum ama onları yemiyorumm... sen bilirsinn

Karınlar dümdüz, totolar oval ve biçimli, beller incecik ve kavisli, basenler yok bacaklar sütun gibi olsun innnnşşşaallllaaahhhh..:52::52::52:
ya kızlar ben gayet çatlak ve yırtık bir arkadaşım 70*79 topiğinde ama nedense sizin topikte bir ağırlık çöktü bana pek edepli pek kibar yazıyom ya. ne ettiniz bana:27::27::27:
hahahahaaa canım sen içinden geldiği gibi davran...şimdi daha alışmaya çlışıyorsun ondandır açılırsın sen daha :)))))))))))))

bir günden ceza almıyorsun canım günde 7 mesaj yazmadığın için alıyorsun
30 mesdaj yazacaksın tek tek hepsindede üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım diye yazacaksın

3 gün uğramayan diskalifiye oluyor
ayy bilsem girerdim beee..
yani şimdi ben cezalı mı oldum

Back
X