- Konu Sahibi Pinarbartu
- #63.261
Hadise'yle dalga geçti - Video İzle
özgüvene bakın yaa süperrrr..
süpermiş en çok sonunu beğendim yastığı süper
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadise'yle dalga geçti - Video İzle
özgüvene bakın yaa süperrrr..
süpermiş en çok sonunu beğendim yastığı süper
hehehe değil mi cok guzel![]()
evet canım
öyle bir hale getirdiler ki herşey görsellik sanki kilolu olanlar güzel olmayanların hakkı yok sevmeye sevilmeye beğenilmeye![]()
hayır canım sen diyet yapamazsın artıkk sakın ha meyvenden falan kısayım deme kısacaksan hamur işinden kıs....yaaagerçektenmi moral oldun bana canım yaaaaaa vallaa saliha fazla yiyorsun dediydidee neyden kısayım deidm akşam yemeklerinden kıskmaya karar verdimDDDD
birde yanyan yazmak ii olduDd
minik kız şu an mızlıyor püfffhazalcımm nbrrrr canımmmmDDDD senin minik kuş napıyor annesi
hep soluyorum ne olursa olsun kilo bir insanı oluşturan binlerce nitelikten sadece biri..alınır verilir karakteri benliği oluşturmaz :)
ilkin kayıp,Aslıcım opuyom seni gorusuruz internet sürem bitti..kocişin yasagı :) gorusuruz ilgilenem ben onunlaaa..iyi gecelerrr
tatil umuduyla nete girdim ama yok yapmıolar aslında trafik falan felç oldu..hevesim kursagımda oturuyorum hehehehe..bir sürüde işim var halbuki sömestırda memlekete gidecem :))
sen napacan tatilde kpssye calısıyon mu bu arada?
aayy sinir oldum kızlarla bir film izleyek dedik bir türlü bulamıyorum istediğimiz filmi ya uuuff![]()
hangi filmi arıyosunuz canım
jennifer lopezin hücre filmini cnaım 2. bölüm yok para istiyorlar
hazoş87 7+
pisicik:))) 7+
tedis7+
aynalar 7+
pinkcat 7+
1.73 7+
blackcat 7+
melekayse 7+
oyagibi izinli
fiyona 7+
emidaf izinli
hmmmkötü olmussss
ilk bölümü izlednz 2. bölüm mü kaldı öleyse daha febna
bu arada ben yarın cocuklara film izletcem var mı bildiğiniz uygun bir film
kızlar akşam bir foruma gireyim dedim kıyamet koptu.benim oğlum bilgisayarda çizgi film izleyecekmiş.onu açtım.neyse şimdi uyudu da rahatladım.