Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ankaraya önceki gün 5 saatte uctum.( kauseri havalimanına falan inip yakıt alıp geri geldik ksabus gibiydi. hava düzelmeden ankaraya gitmem bir daha bence:))

sen de dikkat et lütfen kendine ya koca tatlin hasta geçti üzülüyorum valla

canım hasta olmasamda ne farkedecekti geldiğimden beri ankara böyle çok gezemezdim zaten

süpersin canım :46::46::46::46:
bu hafta bir sen olacaksın galiba güzel kilo veren

ben motoru bozdum bu hafta hava değişimi vs. bir de moralim bozuktu neredeyse hiç yemedim. ondan. bu sanal bir kilo verimi bence. su da içemedim çok su kaybetmiş de olabilirim. ama ben de sevindim sabah tartıya çıkınca

ben motoru bozdum bu hafta hava değişimi vs. bir de moralim bozuktu neredeyse hiç yemedim. ondan. bu sanal bir kilo verimi bence. su da içemedim çok su kaybetmiş de olabilirim. ama ben de sevindim sabah tartıya çıkınca

bu yalan dünya diyorsun yani :27:

bu yalan dünya diyorsun yani :27:

ne bilim ya umarım değildir. ama çok mutsuzum artık bu işyerinde kalmak istemiyorum. dün gece ankaradan döndük eve vardıgımda 1 di saat bana diyorlar ki sabah 7 de pendikte ol. sarıyerden pendige gitmek anasının şeyi kadar yol ve dısarda kar var. aradım sabah 4.5 da müdürü diyor ki olmaz hava burda çok kötü degil mutlaka gitmen lazım:( salak mısın nasıl gidicem dicektim pikaçu muyum ben ya. sonra bileti iptal ettirdim feribotta benim kredi kartımdan cekilmişti 20 tl sini kestiler diyor ki şirket vermez onu gitmen lazımdı ya sen insan mısın dicektim. bak kendisi daha yeni teşrif buyurdu işe altında arabsı var hem de tüm yalakaları da etrafında biri çay getiriyo biri ablacım dio! ablacım ne ya burası iş yeri. :s

oooooooooooooooooooooooooooof

ne bilim ya umarım değildir. ama çok mutsuzum artık bu işyerinde kalmak istemiyorum. dün gece ankaradan döndük eve vardıgımda 1 di saat bana diyorlar ki sabah 7 de pendikte ol. sarıyerden pendige gitmek anasının şeyi kadar yol ve dısarda kar var. aradım sabah 4.5 da müdürü diyor ki olmaz hava burda çok kötü degil mutlaka gitmen lazım:( salak mısın nasıl gidicem dicektim pikaçu muyum ben ya. sonra bileti iptal ettirdim feribotta benim kredi kartımdan cekilmişti 20 tl sini kestiler diyor ki şirket vermez onu gitmen lazımdı ya sen insan mısın dicektim. bak kendisi daha yeni teşrif buyurdu işe altında arabsı var hem de tüm yalakaları da etrafında biri çay getiriyo biri ablacım dio! ablacım ne ya burası iş yeri. :s

oooooooooooooooooooooooooooof

canım malesef öyle karşımızdaki insanı anlamaktan çoğu zaman aciziz
hep yalakalar kazanıyo bundan öncede böyle oldu bundan sonrada böyle olacak

ben yarından itibaren 7 gün boyunca brokoli yicem... brokoli diyeti uygulayacagım. bol su bitki çayı ve çeşitli brokoli yemekleri. mesela hindili brokoli salatası veya fırında brokoli brokoli çorbası vs. yanında ızgara tavuk yeşil elma 1 dilim ekmek vsç de var. bu hafta bunun için çok uygun. yarından gelecek cumartesiye kadar 7 gün. bakalım ne olacak.

Metabolizmamı şaşırtmama yarayacağını düşünüyorum.

Kahvaltı :
Tost (2 dilim kepekli diyet ekmek ve 2 dilim yağsız peynirle hazırlanacak)
 250 Ml. greyfurt suyu.Öğleye doğru : 4 Adet bisküvi
, 1 Fincan yeşil çayÖğle : Hindili brokoli salatası (Az su ile haşlanmış brokoliler, yağsız tavada ya da ızgarada pişirilmiş hindi dilimleriyle çukur bir kapta az tuz, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı konserve mısır taneleri ve 1 tatlı kaşığı limon suyu da eklenerek harmanlanacak.) 1 Kutu herhangi bir diyet içecek ya da bir şişe diyet soda, 
1 Salkım üzümAkşama doğru : 1 Kase brokoli çorbası, 
1 Dilim kıtır ekmekAkşam : Bir büyük porsiyon fırında brokoli (Az su ile haşlandıktan sonra fırın tepsisine yerleştirilen brokolilerin üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpiştirilerek fırınlanacak.)
 Bir porsiyon tavuk şiş
, 1 Dilim diyet kepek ekmek
, 1 Adet yeşil elma.Uykudan 1 – 2 saat önce : 1 bardak light süt, acıktıkça su veya soda, kahve ya da çay (şekersiz) içebilirsiniz.

ben yarından itibaren 7 gün boyunca brokoli yicem... brokoli diyeti uygulayacagım. bol su bitki çayı ve çeşitli brokoli yemekleri. mesela hindili brokoli salatası veya fırında brokoli brokoli çorbası vs. yanında ızgara tavuk yeşil elma 1 dilim ekmek vsç de var. bu hafta bunun için çok uygun. yarından gelecek cumartesiye kadar 7 gün. bakalım ne olacak.

böyle bir diyet mi var canım yoksa senin bulduğun bir diyet mi hadi inş güzel sonuçlar alırsın

Back
X