- Konu Sahibi Pinarbartu
- #64.821
iyiyim hayatım.baskülde gördüklerime canım sıkıldı ama dur bakalım biraz daha bekliyorum.sen nasılsın
ben aynı canım tam iyileşemiyorum hala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim hayatım.baskülde gördüklerime canım sıkıldı ama dur bakalım biraz daha bekliyorum.sen nasılsın
ankaraya önceki gün 5 saatte uctum.( kauseri havalimanına falan inip yakıt alıp geri geldik ksabus gibiydi. hava düzelmeden ankaraya gitmem bir daha bence:))
sen de dikkat et lütfen kendine ya koca tatlin hasta geçti üzülüyorum valla
kilo bildirimi yapıyorum 121.3
süpersin canım
bu hafta bir sen olacaksın galiba güzel kilo veren
kilo bildirimi yapıyorum 121.3
bravo oya harikasın
ben motoru bozdum bu hafta hava değişimi vs. bir de moralim bozuktu neredeyse hiç yemedim. ondan. bu sanal bir kilo verimi bence. su da içemedim çok su kaybetmiş de olabilirim. ama ben de sevindim sabah tartıya çıkınca
saol canım. benden baska kimse bildirim yapmadı mı
bu yalan dünya diyorsun yani![]()
hazal yaptı
fadikte şimdi mesaj attı işyerini taşıyorlarmış pazartesiye kadar izin istedi
diğer kızlarda tuvaletten sonra bildirim yapacaklarmış![]()
eh bi kilo mıçarlar umarım :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ne bilim ya umarım değildir. ama çok mutsuzum artık bu işyerinde kalmak istemiyorum. dün gece ankaradan döndük eve vardıgımda 1 di saat bana diyorlar ki sabah 7 de pendikte ol. sarıyerden pendige gitmek anasının şeyi kadar yol ve dısarda kar var. aradım sabah 4.5 da müdürü diyor ki olmaz hava burda çok kötü degil mutlaka gitmen lazımsalak mısın nasıl gidicem dicektim pikaçu muyum ben ya. sonra bileti iptal ettirdim feribotta benim kredi kartımdan cekilmişti 20 tl sini kestiler diyor ki şirket vermez onu gitmen lazımdı ya sen insan mısın dicektim. bak kendisi daha yeni teşrif buyurdu işe altında arabsı var hem de tüm yalakaları da etrafında biri çay getiriyo biri ablacım dio! ablacım ne ya burası iş yeri. :s
oooooooooooooooooooooooooooof
ben sevdim ya güzel oldu... bugün yine yapıcam ama kabuklarını soymucam pişince yumuşacık oluyo zaten birazda bulgur eklenebilir ya da pirinçbal kabağından yemek mii aa nasıl güzel miii cidden
ben hepsinden önce çıktım tuvalete![]()
eh bi kilo mıçarlar umarım :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ben yarından itibaren 7 gün boyunca brokoli yicem... brokoli diyeti uygulayacagım. bol su bitki çayı ve çeşitli brokoli yemekleri. mesela hindili brokoli salatası veya fırında brokoli brokoli çorbası vs. yanında ızgara tavuk yeşil elma 1 dilim ekmek vsç de var. bu hafta bunun için çok uygun. yarından gelecek cumartesiye kadar 7 gün. bakalım ne olacak.