Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlar bugün moral olarak çok kötü durumdayım ve diyetimi bozmuş bulunuyorum. O kadar çok yedimki düşünün midem bulanıyor şuanda.

hayırdır ne oldu moralin nedne bozuk nuray

girer girmez çok yazdıma ama bişey sormalıyım benim kollarım çok sarktı kısa kollu giyemiyorum palet gibi akşamları ip atlıyorum ağırlık çalışıyorum bunun yanında beslenme veya hareket babında önerebileceğiniz bişey var mı?.etim çok yumuşak.sıkılaştırıcı krem filan?küç yiyorum,ibrahim saraçoğlundan duymuştum yeşil mercimek ve yeşil çay ama hiç değişiklik yok:(

canım spor kilo verirken vücudun sarkamsını önler ama oluşmuş sarkmalar biraz zor bilgim çok yok bu konuda malesef ama ağırlık çalışmaları işe yarar

girer girmez çok yazdıma ama bişey sormalıyım benim kollarım çok sarktı kısa kollu giyemiyorum palet gibi akşamları ip atlıyorum ağırlık çalışıyorum bunun yanında beslenme veya hareket babında önerebileceğiniz bişey var mı?.etim çok yumuşak.sıkılaştırıcı krem filan?küç yiyorum,ibrahim saraçoğlundan duymuştum yeşil mercimek ve yeşil çay ama hiç değişiklik yok:(

esennil hoşgeldin. kolların için agırlık çalışmak faydalı olur ama tabi azimle devam etmen lazım en az 3 ayda belli olur sıkılaşma. bir de eczaneye gidip sıkılaştırıcı kremlerden alabilirsin.

bu arada ben sana kendimi tanıtayım. adım oya 34 yaşındayım. istanbul da yaşıyorum. ve grubun en şişkosuyum (şimdilik)

Sevgili Aslı ve hazal meslektaş olduğumuza sevindim ,branşım İngilizce,ilköğretimdeyim,Tokatta çalışıyorum.Bol bol sohbet ederiz inşaallah ileriki zamanlarda...

aramıza hoşgeldin rainandthesun. adını göremedim. benim adım oya istanbulda yaşıyorum. ben ögretmen değilim:) 34 yaşındayım. umarım aradıgın motivasyonu burada bulursun. hatta fazlasını:)

menumu yazayım

sabah 2 yumurta ile diyet peynirli omlet ve çay

ara yok

öğlen bir yeşil elma

ara yok

akşam avuç içi büyüklüğünde ızgara göğüs eti, haşlanmış brokoli, 3 yemek kaşığı yoğurt.

spor: leslie 1-2 20 dk koşu bandı, 15 alt 15 üst mekik

esennil hoşgeldin. kolların için agırlık çalışmak faydalı olur ama tabi azimle devam etmen lazım en az 3 ayda belli olur sıkılaşma. bir de eczaneye gidip sıkılaştırıcı kremlerden alabilirsin.

bu arada ben sana kendimi tanıtayım. adım oya 34 yaşındayım. istanbul da yaşıyorum. ve grubun en şişkosuyum (şimdilik)

hoşbulduk.memnun oldum.şimdilik en kilolu olabilirsin ama yediklerine bakılırsa bu çok fazla sürmeyecek bence.süper aynen devam etmelisin.
evet netten araştırıyorum krem filan ağırlık çalışmak hem kalça ve göbeğime de iyi gelicek bırakmıyacam yaza kadar inşallah fayda görürüm

yediklerimi yazayım sonra spor yapıcam

akşam 1 tabak yeşil mercimek
salata
1portakal
çok acıktım mısır patlattık taylan kümeli önermişti yağsız tuzsuz 1kase yedim
şimdi aerobik ve ip atlıyacağım.
herkese iyi geceler lütfen spor yapmadan yatmayın.spordan sonrada 1 fincan yeşil çay için ki yakmaya devam edin.ağırlık çalışmak çok daha kalori harcatıyor ayrıca spordan sonra bile kaslar kasılmaya devam ediyormuş.
ip atlamayı da öneriyorum ender saraç dedi ki yüz kaslarını bile çalıştırır 1 ay atlayın farka inanamazsınız ben 1 haftadır atlıyorm hiç durmadan 40-50 atlıyabiliyorum.
Allah nasip ederse yarın görüşmek üzere.....
:54:

menumu yazayım

sabah 2 yumurta ile diyet peynirli omlet ve çay

ara yok

öğlen bir yeşil elma

ara yok

akşam avuç içi büyüklüğünde ızgara göğüs eti, haşlanmış brokoli, 3 yemek kaşığı yoğurt.

spor: leslie 1-2 20 dk koşu bandı, 15 alt 15 üst mekik
ayy çok güzel yaaa ben neden doymak bilmiyorummm

arkadaslar ben ttnet modem çağrı merkezinde supervisorum her tür modem sorunlarınızda çağrı merkezinin sizia raması saglanır:))) hizmette sınır yoktur:P
ttnetten nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..1 ay bizim bağlantımızı yapmadılar veeeeee 10 kere arıza kaydı bırakmamıza rağmen geri dönmedilerrrrrrrrrrrrrrrr..bi de kullanılmayan internetin faturasını aldılarrrrrrrrrrrrrrrrr

menümü yazayım ama bugün çok kaçamaklar yaptım.

sabah
1 adet kepek ekmeğine tost
1 bardak çay

ara
yarım paketden fazla çiklolata
2 adet krep
1 avuç badem

bir tabak fasülye

nette buldum ben yapıcam bacak göbek kol sürecem denemek isteyen varsa.malzemeler çok kolay
Suna Dumankaya Cilt sarkmalarına karşı bitkisel formül:

MALZEMELER:

1- 1 adet limon
2- 1 şişe maden suyu
3- 1 çay kaşığı limon yağı veya zeytinyağı

HAZIRLANIŞI:

1 adet limonu kabuğu ile birlikte küçük parçalara ayırdıktan sonra küçük bir kabın içinde maden suyu ile iyice yumuşayıncaya kadar kaynatın. Blendırdan geçirin. 1 çay kaşığı limon yağı veya zeytinyağı ilave edin.

Elde ettiğiniz karışımı sarkma olan bölgelere sürün. Yarım saat cildinizde beklettikten sonra peeling yapar gibi ovalayarak cildinizden temizleyin. Haftada 2 kez uygulanabilir. Her seferinde taze olarak hazırlanmalıdır.

yediklerimi yazayım sonra spor yapıcam

akşam 1 tabak yeşil mercimek
salata
1portakal
çok acıktım mısır patlattık taylan kümeli önermişti yağsız tuzsuz 1kase yedim
şimdi aerobik ve ip atlıyacağım.
herkese iyi geceler lütfen spor yapmadan yatmayın.spordan sonrada 1 fincan yeşil çay için ki yakmaya devam edin.ağırlık çalışmak çok daha kalori harcatıyor ayrıca spordan sonra bile kaslar kasılmaya devam ediyormuş.
ip atlamayı da öneriyorum ender saraç dedi ki yüz kaslarını bile çalıştırır 1 ay atlayın farka inanamazsınız ben 1 haftadır atlıyorm hiç durmadan 40-50 atlıyabiliyorum.
Allah nasip ederse yarın görüşmek üzere.....
:54:

annemler gidiyor yarın p.tesi bende başli,cam sporaaa=)))))ayy ne güzel atla valla ip hertarafı çalıştırıyoırmuss

nette buldum ben yapıcam bacak göbek kol sürecem denemek isteyen varsa.malzemeler çok kolay
Suna Dumankaya Cilt sarkmalarına karşı bitkisel formül:

MALZEMELER:

1- 1 adet limon
2- 1 şişe maden suyu
3- 1 çay kaşığı limon yağı veya zeytinyağı

HAZIRLANIŞI:

1 adet limonu kabuğu ile birlikte küçük parçalara ayırdıktan sonra küçük bir kabın içinde maden suyu ile iyice yumuşayıncaya kadar kaynatın. Blendırdan geçirin. 1 çay kaşığı limon yağı veya zeytinyağı ilave edin.

Elde ettiğiniz karışımı sarkma olan bölgelere sürün. Yarım saat cildinizde beklettikten sonra peeling yapar gibi ovalayarak cildinizden temizleyin. Haftada 2 kez uygulanabilir. Her seferinde taze olarak hazırlanmalıdır.
bu acaba doğum yapan göbişlere de iyi gelir miiiii

Back
X