- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.201
selam arkadaşlar aslında çıkıyodum ama kalabalığı görünce bi merhaba diyeyim dedim,nasılsınız?
.
hoşgeldin canım sağol iyiyiz sen nasılsın ismini söylemekte sakınca yoksa söyler misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar aslında çıkıyodum ama kalabalığı görünce bi merhaba diyeyim dedim,nasılsınız?
.
acaba işe yarar mı ki
Ah canım masum bi lokmaydı ama fazla olduğu kesin,annem yapmıştı ilkkez denedi yemesem kızardı.o bir lokma ne kadar lokma acaba? hem misafirlikte sütlü atlı hem bir lokma! künefe akşam... tatlı direk yağ olarak karaciger de depoalnıo canım ona göre
onun dısında bence başarılı bir gün olmuş:)
.
Ben de iyiyim aslıcım ben de nesli,tam olarak neslihan:)hoşgeldin canım sağol iyiyiz sen nasılsın ismini söylemekte sakınca yoksa söyler misin
Ah canım masum bi lokmaydı ama fazla olduğu kesin,annem yapmıştı ilkkez denedi yemesem kızardı.
ahahah ben bu karışımdan büyük bir küvete doldurup içine girersem işe yarar ancak ahahahah ay kahkaha attım ya
Ben de iyiyim aslıcım ben de nesli,tam olarak neslihan:)
ay süpersin ya
eh öyle ama![]()
selam Neslihan iyiyiz sen nasılsın
Aslı kaç kişi olduk son tahlilde:) hayır yarın kaç kişiyi sayıcam ıcibaaa
Ben de iyiyim canım,bugün 2 yere davetliydim diyet için sakıncalı bi durumdu ama işte en az hasarla atlattım sanırım,şuanda da boş ekmeğe bile ağzım sulanıyor..:125:ama kendimi tutmaya çalışıyorum.
27 ocak
hazoş:7+
tedis:7+
1.73:7+
aynalar:7+
oyagibi:7+
yas23:7+
fiyona:7+
pisiq:7+
pinkcat:1
emidaf:izinli
melekayşa:6
su iç canım biraz bastırır
ellerine sağlık canım
ayşe izinli ama uğruyor arada
ilkininde modemi bozulduğu için giremedi
gözün aydın bitti görevin
hani bi filmi vardı zeki-metin-kemal sunal ve halit akçatepenin,acıktıkça su içiyorlardıya ben de acıktıkça salatalık yiyorum su içiyorum göğnüm bulandı himmet abiiisu iç canım biraz bastırır
arkadaşlar takımlar bildiğim kadarıyla 12 kişi oluyor değil mi biz fazla mıyız bu durumda?canım neslihan ve esinle birlikte 13 kişi olduk
ayşe, fadik, emoş izinli
ne demek hayatım zevkle yaptım valla.
hani bi filmi vardı zeki-metin-kemal sunal ve halit akçatepenin,acıktıkça su içiyorlardıya ben de acıktıkça salatalık yiyorum su içiyorum göğnüm bulandı himmet abiii.
arkadaşlar oğluşum yeni uyudu bende spor yapıp yatcam.annem burdaydı bugün gitti çok yorgunum yani.yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz ve hepinize iyi geceler
arkadaşlar takımlar bildiğim kadarıyla 12 kişi oluyor değil mi biz fazla mıyız bu durumda?