- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.381
aynı ben ya hiç zayıf olamadım bide demezler mi kilo sana yakışıyor...benimki de kendi dogumumdan kalma yani 1973 ten beriii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı ben ya hiç zayıf olamadım bide demezler mi kilo sana yakışıyor...benimki de kendi dogumumdan kalma yani 1973 ten beriii![]()
ilknuruda saymışsın canım o mezun oldu yaa artık listede yok sadece girip kilosunu kontrol altında tutuyor bide bizi çok seviyor heheheheh:))))
bende ilkoşun mezun olduğnu unuttum niye hergün girmiyo diye düşündüm sabahkız oya ödümü koparttın biliyon mu listede fadik yok ama sayıyom 13 kişi dedim fadikle 14 kişi ben yanlış mı saydım 2 kişi yeni davet ettik ee nolcak şimdi diye kara kara düşünürken bi baktım ilknuruda saymışsın ooohhh dedimellerine sağlık canım
![]()
doğrusunu tabiki en iyi o anlatır ama ben okudugumda anladıgım şu oldu;
sadece 7 mesaj hakkını doldurmak için birkaç mesaj atmak bu grupta motive olmak için yeterli değil. yani biz birlikte zor bir yolu aşmaya çalışıyoruz. ve bu anlamda sadece diyetle ilgili konuları paylaşmakla kalmıyor birbirimize daha birçok anlamda destek oluyoruz. örneğin birgün diyelim ki çok yedin bunu burda paylaşınca illaki motive eden sözler geliyor akabinde yani belki de aman nasılsa bozdum biraz daha yiyeyim demiyor insan. burdaki arkadaslardan aldıgı gazla evet diyor ya bozmus olabilirim ama geri kalan ögünlerde devam etmeliyim.
yada hayata dair baska konularda sıkıntılarımızı paylaştıgımızda bu da işe yarıyor. mesela ben morali bozuk olunca çok yiyen bir metabolizmayım. sanki öcümü yemeklerden alırım. ama bu gruba ve siteye dadandıgımdan beri gelip yazıyorum döküyorum zehrimi illaki bişeyler yazıyor kızlar ve okuyunca iyi geldiğini hissediyorum.
yine kendimden bir örnek daha vereyim sana. ben spor yapamayan bir insanım. ama 1.73 ten aldıgım gazla 10 gündür düzenli spor yapıyorum. resmen girip onun yaptıgı sporları takip edip ben de evet diyorum hadi oyacık kaldır mabadını sen de yap. :)))
anlatabilmişimdir umarım. ama tabi paylaşıma kendini kaptırmak da biraz zamana baglı ilk günden olmasını beklemek olmaz. tabiki ben de ilk basta sadece sen gibi diyete yöenlik şeyler ögrenmek ve fikir almak için giriyordum zamanla bakısım degişti.
sakın alınma bitanem kimsenin amacı digerini rencide etmek falan degil. burdaki hatun kişilerin hepsi iyi niyetli güzel insanlar
oyacım naber facedeki resmini avatar yapsana düğünde çekilmiştin ya onu (özel istek):98::))) gönülden baglı bize ya ondan saymısımdır:))
sözlerimin arkasındayım sıkıntısı olan özelden mesaj yazsın burdan moral bozmayın
sözlerimin arkasındayım sıkıntısı olan özelden mesaj yazsın burdan moral bozmayın[/
aslında biz halletmiştik senin bu tavrın olmasaydı sorun yoktu.
gerçekten çok başarılı. seninle gurur duydum arkadaşım ellerine sağlık![]()
sözlerimin arkasındayım sıkıntısı olan özelden mesaj yazsın burdan moral bozmayın[/
aslında biz halletmiştik senin bu tavrın olmasaydı sorun yoktu.
ayy ne olduydu ki banada söleyin şimdi geçmiş yapamıycam ne oldu arkidişler sakin olun gerilmeyin
işlerine gelmiyo anlayan anlıyo.. neyse özgecann.. aman banane herkes rengini belli ediyo karışmıcam zatenbu nedemek kız şimdi :)))) canım birde bu tarz şeylerde direk isim belirterek yaz sayfada herkes üzerine alıp sıkıntı olmasın diye zamanında alınmış bir kararmış bu..
çıkışa gelsin gibi olmuş ilahi saliha :)))
ya ben fikir beyan ettim kimse üstüne alınmak zorunda değil... bu benim fikrim arkasındayım... alınan varsa burda tartışmaya girmesin mesaj atsın dedim.. gayette türkçe yazdım
ben senin adını kullanmadım ama sen benim mesajıma cevap verdin alınmasaydınbende fikir beyan ettim ve gayet kibardım evet türkçe yazıyorsn ama çok dostane bir tavırda olduğun söylenemez.bak arkadaşın bile "nolyo çıkışa gel der gibi" demiş.özelden msj.gerek yok.tartışacak değilim.
ayy ne olduydu ki banada söleyin şimdi geçmiş yapamıycam ne oldu arkidişler sakin olun gerilmeyin
arada gerilmek de lazım sıkılaşmak için.gerilmek kaç kalori yaktırır ki?
yok ya sorn yok oluyo böyle şeyler kk da