- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.441
yaa yanliş yazmışım heheh koladan olsun kocadan da alırım iki yudumm
:)))) olan var olmayan var ayol:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa yanliş yazmışım heheh koladan olsun kocadan da alırım iki yudumm
bugün hiç bişi yiyesim gelmedi midem bulanıyo gibi..
sabah
kahvaltı hazırladım yiyemedim
kahve içtim
öğle
yemek ısıttım geri koydum yiyemedim
akşam
1 tabak kabak ısıttım yavaş yavaş yiyorum
50 dk bisiklet
allah kavuştursun canımmm.. sana ne anlatcam... face e resim koymuşsunya annenle baban senin bebişi kucaklarına almış dedesi öpüyo miniği... o resmi görünce okadar ağladımki.. allah mutluluğunu daim etsinn canımm arkadaşımmmayy farkındayım yaa sorma yarından itibaren eskiye dönüyorum annemleri yolcu ettim az önceeee
yarabbim beni esennille sınadığın için tsksöylemiştim gerilmek zayıflatıyor![]()
bugün hiç bişi yiyesim gelmedi midem bulanıyo gibi..
sabah
kahvaltı hazırladım yiyemedim
kahve içtim
öğle
yemek ısıttım geri koydum yiyemedim
akşam
1 tabak kabak ısıttım yavaş yavaş yiyorum
50 dk bisiklet
amcamlar geldi ben çıkıyorum
bakın kavga etmeyin barışın kızdırmayın beni![]()
bu yazıdan şunu anladım evet yeni gelenlerle bizzat ilgileneceğimgeçmişe çok ayrıntılı bakamadım gözgeçirdiğim kadarıyla ortada sorun yokken sorun çıkmış
takım kaptanı olarak birkaç bişey söyleyecem
***salihacığım daha öncede konuştuk seninle belki senin konuşma tarzın amacın kimseyi kırmak için değil belki ama bazen çok sert çıkışların oluyor buda karşındaki insanı kırıyor bu tavrın sana reel hayattada zarar verir canım haklı olduğun durumlarda bile bu tavrın yüzünden haksız duruma düşebilirsin ben senden büyüğüm bunu bir abla nasihatı olarak al çünkü bende aniden parlayan biriyim aslında unutma ki keskin sirke küpüne zarardır
***esincim yeni bir ortama girmek her zaman zordur sana cvp verilmediğini düşünüyorsan yanlış anlamışsın canım kasti olan bişey değildir bu biraz daha zaman geçsin daha iyi olacağını göreceksin evet hepimizin amacı kilo vermek bu yüzden burda motive olmak kilo vermek için destek görmek istiyoruz sana katılıyorum bu konuda ama sende kabul edersin ki burda durmadan diyet spor paylaşmamız imkansız kim olsa sıkılır bu durumdan yoksa hepimiz açarız google diyet spor yazıp aratırız çıkan linkleri tıklar okuruz ama bu bize ne kadar faydası olur dediğim gibi biraz zaman geçsin herşey yerine oturacak
***arkadaşlar bu sadece 7 mesaj yazmak için mesaj yazanlar kaybeder ben takımımın durumundan paylaşımından memnunum böyle kişiler olduğunu düşünüyorsanız eğer bizi çokta etkilemiyor açıkçası geçen hafta 1. bu hafta 2. olduk paylaşım güzel kuralı uygulamak için yazanlar dediğim gibi kendisi kaybeder ki ben böyle birileri olduğunu düşünmüyorum
***takımdaki herkesten şuna dikkat etmek istiyorum yeni gelen arkadaşlarla daha çok ilgilenelim yeni bir ortama girmek kolay değildir böyle bir sıkıntı varsa biraz özeleştiri yapalım
ayyyy sıkıldım yeter bu kadar ciddiyet
yiyorum canımm aslında aç gezmem ama bugün bi sıkkınım alahtan foruma girdim renk geldi.. oturdum saçıma maşa yaptımmbu ne ya yemedim yemedim yemedim. şimdi hemen poponu kaldır ve bişiler ye bak benim kızmış halim hiç iyi olmaz. bu ne ya çocuk musun sen akıllı ol acık aaaaa aç aç gezme[/LEFT]
:18::18::18::18::18::18::18:amcamlar geldi ben çıkıyorum
yiyorum canımm aslında aç gezmem ama bugün bi sıkkınım alahtan foruma girdim renk geldi.. oturdum saçıma maşa yaptımm![]()
amcamlar geldi ben çıkıyorum
ok iyi yaptın ben de birazdan duşa giricem sonrada oje sürücem:)
bu konuda sıkıntılıyım biraz.daha önce başka bir gruptaydım birşey soruyorum cevap yok orayada yeni girmiştim ama.dostluk kuramadığımdan değil ama sizde bilirsiniz ki yeni biriyseniz zaten etrafı tanımanız zaman alıyor ama onlar öyle abartmıştı ki etkisiz elemen gibi hiç okumuyorlar bile.ya asıl amaç orda zayıflamak için bilgi edinmek paylaşmak değil sadece dostlarla muhabbet olmuş.siz de böyle düşünüyorsanız kalabalık etmek istemiyorum.!!!!!!!
yok be özge o cadalozzz boşladı biziii bi yakalayayım dövicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmilknuruda saymışsın canım o mezun oldu yaa artık listede yok sadece girip kilosunu kontrol altında tutuyor bide bizi çok seviyor heheheheh:))))
sözlerimin arkasındayım sıkıntısı olan özelden mesaj yazsın burdan moral bozmayın
aa esencim öyle düşünme biz herkonu da birbirimize destek oluyoruzzz..dertleşiyoruz zayıflamaya çalışıyoruz ama grup çabuk kabulleniyor geleni merak etme bende sonradan girdim 1 haftada ısındım valla sende öyle olursunnnn..merak etme etkisiz eleman gibi davranmayız bizz..bizz dost canlısıyızzz kikikiki
işlerine gelmiyo anlayan anlıyo.. neyse özgecann.. aman banane herkes rengini belli ediyo karışmıcam zaten
bencede bencedeee kop kop kop koppppparkadaşlar sorun ne anlamadım ama bence neyse orda kalsın uzatmayalım...herkesin buraya geliş amacı belli zayıflamak güzel vakit geçirmek..muhakkak fikir ayrılıkları olacak burada bir sürü insanın ama herkes herkesin düşüncüsenie saygı duymak zorunda birbirimizi kırmadan güzelce uzlaşalım üç günlük dünyaa yaa ne gerke vaer böle şeylere coşalım eğlenelim:119::119::119::118::118::118::118::118::118:
kız tepeleme taş ne kiiiimenümü yazayım
1 dilim peynirli yumurtalı ekmek
yeşillik.
ara 1 kahve 1 elma
öğle:5 tane çiğ köfte(ben yoğurdum az yağlı bol yeşillikli yumurtalı)kaç kalori eder ki?
ara:bir adet tepeme taş:):26::26:
akşam:ızgara istavrit 5 tane.salata
1portakal