- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.481
doğrusunu tabiki en iyi o anlatır ama ben okudugumda anladıgım şu oldu;
sadece 7 mesaj hakkını doldurmak için birkaç mesaj atmak bu grupta motive olmak için yeterli değil. Yani biz birlikte zor bir yolu aşmaya çalışıyoruz. Ve bu anlamda sadece diyetle ilgili konuları paylaşmakla kalmıyor birbirimize daha birçok anlamda destek oluyoruz. örneğin birgün diyelim ki çok yedin bunu burda paylaşınca illaki motive eden sözler geliyor akabinde yani belki de aman nasılsa bozdum biraz daha yiyeyim demiyor insan. Burdaki arkadaslardan aldıgı gazla evet diyor ya bozmus olabilirim ama geri kalan ögünlerde devam etmeliyim.
Yada hayata dair baska konularda sıkıntılarımızı paylaştıgımızda bu da işe yarıyor. Mesela ben morali bozuk olunca çok yiyen bir metabolizmayım. Sanki öcümü yemeklerden alırım. Ama bu gruba ve siteye dadandıgımdan beri gelip yazıyorum döküyorum zehrimi illaki bişeyler yazıyor kızlar ve okuyunca iyi geldiğini hissediyorum.
Yine kendimden bir örnek daha vereyim sana. Ben spor yapamayan bir insanım. Ama 1.73 ten aldıgım gazla 10 gündür düzenli spor yapıyorum. Resmen girip onun yaptıgı sporları takip edip ben de evet diyorum hadi oyacık kaldır mabadını sen de yap. :)))
anlatabilmişimdir umarım. Ama tabi paylaşıma kendini kaptırmak da biraz zamana baglı ilk günden olmasını beklemek olmaz. Tabiki ben de ilk basta sadece sen gibi diyete yöenlik şeyler ögrenmek ve fikir almak için giriyordum zamanla bakısım degişti.
Sakın alınma bitanem kimsenin amacı digerini rencide etmek falan degil. Burdaki hatun kişilerin hepsi iyi niyetli güzel insanlar
harika yazmışsın oyacıgım .
Birbirimizi motive edebilmek adına burdayız.
Yoksa evde kendi kendimize debelenir dururuz zayıflamak için