- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.681
benim kız deli deli çığlıklar atıyoo kaçırmamam lazımmm görüşürüz=)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kız deli deli çığlıklar atıyoo kaçırmamam lazımmm görüşürüz=)
kızlar ben bugünlük çıkıyorum..
eger hava şartları uygun olursa kaynımlar eskişehirde gelcekler ve manisa ya kız istemeye gitcez...
gece onlarla beraber gelirsek.ancak yarın akşama gelirim buraya...
ben çok beğendim canım menünü.afiyet olsun
kızlar ben bugün kek ve kurabiye yedimmmmmmmmmm.ama ben yaptım ikisini de tadına baktım ama şu an içim içimi yiyo.dünkü makarna faciasından sonra bugün de facia ya.neyse ben çıktım gidip koca totoşumu kaldırıp spor yapacağım
kendinize iyi davranın anacıgımmm
![]()
Günaydın kızlaaaaarburası bana iyi geldi,epeydir gevşeyen diyet modum yeniden sıkılaşmaya başladı galiba ,sporu epeydir boşlamıştım ama yine leslie bacımla spor yapasım var artık.İnşaallah 1-2 güne başlarım ben de.
yemeklere çeşit gelmiş.. afiyet olsun kahvaltıdaki biber yeşil bibermi
hürrem kızılından vazgeçmedim canım bende beyazlar çok fazla onun için şampuan ve sprey aldım beyazlardan kurtulmak için tvde reklamı yapılıyordu orda sarı saçlıysanın eğer önce kendi renginize dönün bunu öyle kullanın dediler o yüzden koyu renge döndüm şimdi beyazlardan kurtulacam yaza doğruda hürrem kızılı hemde daha çok zayıflamış olurum[/QUOTE
Grey Away mi arkadaşım kullandı alnı ve yüzünde siyah lekeler oluştu.bıraktı.yüze kesinlikle değmiyecekmiş dikkat et bence.benimde çok var beyazım yıllardır boyuyorum daha da artıyor.sen kullan bakalım işe yararsa bende düşünüyorum.üff çok can sıkıcı bişey(
Grey Away mi arkadaşım kullandı alnı ve yüzünde siyah lekeler oluştu.bıraktı.yüze kesinlikle değmiyecekmiş dikkat et bence.benimde çok var beyazım yıllardır boyuyorum daha da artıyor.sen kullan bakalım işe yararsa bende düşünüyorum.üff çok can sıkıcı bişey(
aaa kim demiş senin pabucun dama atılır mı canım Eki Görüntüle 336341
evet yeni arkadaşlar var nesilihan ve esin
teşekkür ederim iyiyim sen?![]()
:)))seni sevmekkkk koacaman:)))
kızlarrrrr hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz aramızaaaa inş. istediğiniz kiloları verirsiniz
esin ve neslihan size ilknuru referans gösterem mezun oldu takımızdan hemde hamile olarak gönderdik yani hedefinize ulaşmakla kalmıyorsunuz bebekte veriyoz yanında![]()
Kızlar bu akşam kızkardeşlerim bize gelecek 3D sinema seyredicez,tatil ne güzel ama bitiyor bu hafta olsun sağlık olsun da çalışalım değil mi? Akşam için biraz hazırlık yapayım...fırsat bulursam yine uğrarım inşaallah...
29 Ocak Mesaj Sayımı
Rainandthesun 7+
Oyagibi 7+
Aynalar 7+
Tedis 7+
Fiyona_07 7+
1.73 7+
Esennil 7+
Yas23 7+
Hazos87 7+
Pisiq 7+
Mihrace izinli mi?
Pinkcat87 izinli mi?
selam canım ben iyiyim sabah iş görüşmem vardı bir danısmanlık firmasında bana sorarsan iyi geçti. tahmin edilen soruları sordular ama firma adını yeni ögrendim. büyük ve çok uluslu bir firma çıktı :) allahım lütfen olsun ya adak bile adadım yani.
ingilizce raporlama yapabilir misiniz dediler tabi dedim ingilizcem buna yeter ama ders de alıcam dedim. geliştirmek adına. lütfen olsun ya
çatlakkk yaaa güldürdün benii
kızzz bebik istemiyorsalar korkarlarrr valla kaçıverirler:)))
heheeee bebişim birsürü annesi vaaaaaaa:))) çok şanslııı
ilkoşu getirdim
![]()
oyy makarna makarna..canım öğleden sonra nişana gittim.resmen dondum.sonra yengeme geçtim ve o ne acılı makarna.içim ısındı valla yiyince ve dayanamadım 2 tabak yedim.bende makarna canavarıyım çikolata canavarı