Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben bugün kek ve kurabiye yedimmmmmmmmmm.ama ben yaptım ikisini de tadına baktım ama şu an içim içimi yiyo.dünkü makarna faciasından sonra bugün de facia ya.neyse ben çıktım gidip koca totoşumu kaldırıp spor yapacağım
kız biraz kilo verdin alıcan dikkat et be anamm:8::8:

ben korku filmlerine bayılırım canım şimdi bir korku filmi var bakmaya tırsıyom köyü üç harfliler basıyo gerçek olaydan alınmış türk filmi fragmanına bile bakamamıştım baksam mı ki :18::18::18:

ellerine sağlık canım ilkini yazmıştım izinli diye görmemişsin
ilknur canım mezun oldu ama işte yinede giriyo git diyoz gitmiyo napcan :35::35::35::35::35::35:
şaka şaka ilknurcum :54::54::54:

aman bayılırsın falan:DDd bak bayılıyorumda demişssin zatenn evde birileri varsa seyret:DDDDD
hıhhhhhh gitmicem işteee hıhhhhhhhhhhhhhhhh gitmiyorum işteeee vamrı diyeceğinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gitmiyorum işteeeee varmııı diyeceğinnnn:))))))

oyacım sen beni saymak için yorulma ben öyleeee takılıyorum:))

ben bayılırım korku filmi seyretmeye. ne seyrettiniz?

aynı benim kafadasın canım :13::13::13:

baktım oya hatta hepsini not aldım uyguluyacağım yanlız benim söyle bir sorunum oldu hergün spor yaptığım için dün akşam kasılıp kaldım ip atlıyamadım mekik çekemedim ısınma hareketleri de yaptım ama galiba 1 gün ara vererek yada hareketleri değiştirerek yapmalıyım.

hareketler zor mu geldi acaba

başla başla gel yaza kadar dişimizi sıkıp 10 ar kilo verelim okadar istiyorum ki.:38::38::38:

bende bende bende :5::5::5:

ben bu filmi izledim kaltım çocuklar gelicek servisten onları almaya gideceğim asansöre bindim arızalıymış lank diye kaldım:18::18::18::18: amanın bayılırım korku filmine ama daha etkisinden çıkmadan asansörde kalınca çook korktum ya.izleyin ama sonrasında asansöre binmeyin :50::50::50:

asansörde geçen bir film mi

aman bayılırsın falan:DDd bak bayılıyorumda demişssin zatenn evde birileri varsa seyret:DDDDD
hıhhhhhh gitmicem işteee hıhhhhhhhhhhhhhhhh gitmiyorum işteeee vamrı diyeceğinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gitmiyorum işteeeee varmııı diyeceğinnnn:))))))

oyacım sen beni saymak için yorulma ben öyleeee takılıyorum:))

gitmeeeeeee sana muhtacııımmmm :54::54::54::54:

canım canımmmmmm bende gördüm sizi ebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))))
ayy ay sizi unutrmuyum hiç kuzucum yaaaa
biraz yoğnuluk varrr işlerde fana yoğun:( işten giremiyorummmm çok ihmal etmeyim diye yemekten sonra direk girdim:))
sizzzz napıyorsunuzzz
iyi hadi affettim o zamannn....bizde ne yapalım aynııı..annem gitti dünnn pofssssssssssss

29 Ocak Mesaj Sayımı

Rainandthesun 7+

Oyagibi 7+

Aynalar 7+

Tedis 7+

Fiyona_07 7+

1.73 7+

Esennil 7+

Yas23 7+

Hazos87 7+

Pisiq 7+

Mihrace izinli mi?

Pinkcat87 izinli mi?

ilknur bilinç altımıza öyle bi yerleşmişki püsküüt mezun etti kupa verdi biz hala izinlimi diye kendimizi avutuyoruz:29::29:

selam canım ben iyiyim sabah iş görüşmem vardı bir danısmanlık firmasında bana sorarsan iyi geçti. tahmin edilen soruları sordular ama firma adını yeni ögrendim. büyük ve çok uluslu bir firma çıktı :) allahım lütfen olsun ya adak bile adadım yani.

ingilizce raporlama yapabilir misiniz dediler tabi dedim ingilizcem buna yeter ama ders de alıcam dedim. geliştirmek adına. lütfen olsun ya
inşşolur hayırlısı zaten çalıştığın yeri sevmiyosunn

hürrem kızılından vazgeçmedim canım bende beyazlar çok fazla onun için şampuan ve sprey aldım beyazlardan kurtulmak için tvde reklamı yapılıyordu orda sarı saçlıysanın eğer önce kendi renginize dönün bunu öyle kullanın dediler o yüzden koyu renge döndüm şimdi beyazlardan kurtulacam yaza doğruda hürrem kızılı hemde daha çok zayıflamış olurum :21::21::21::21:
a
y
evet süper olacak ozamannnn=)

canım öğleden sonra nişana gittim.resmen dondum.sonra yengeme geçtim ve o ne acılı makarna.içim ısındı valla yiyince ve dayanamadım 2 tabak yedim.bende makarna canavarıyım çikolata canavarı

düğünde makarna mı yapmışlar ilginç

bayılıyorum menülerine

:54::54::54::54:

kızlar ben bugün kek ve kurabiye yedimmmmmmmmmm.ama ben yaptım ikisini de tadına baktım ama şu an içim içimi yiyo.dünkü makarna faciasından sonra bugün de facia ya.neyse ben çıktım gidip koca totoşumu kaldırıp spor yapacağım

çok spor yap cezalısın sen :8::8::8::8::8:

amanın gerçektenmii:D sen yazmazsın hıhhh:) kandıramazsın beni hehe
hoyttt yazdım bilemmmm

şirin kızını öp bizim içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
öperimm tiyzesiii öpmem mi yalar yutarımmmm..sende karnını sev bizim içinnnnnn minnoşuuu..mercimeği=)

hürrem kızılından vazgeçmedim canım bende beyazlar çok fazla onun için şampuan ve sprey aldım beyazlardan kurtulmak için tvde reklamı yapılıyordu orda sarı saçlıysanın eğer önce kendi renginize dönün bunu öyle kullanın dediler o yüzden koyu renge döndüm şimdi beyazlardan kurtulacam yaza doğruda hürrem kızılı hemde daha çok zayıflamış olurum :21::21::21::21:[/QUOTE
ayy insallah işe yarar
Grey Away mi arkadaşım kullandı alnı ve yüzünde siyah lekeler oluştu.bıraktı.yüze kesinlikle değmiyecekmiş dikkat et bence.benimde çok var beyazım yıllardır boyuyorum daha da artıyor.sen kullan bakalım işe yararsa bende düşünüyorum.üff çok can sıkıcı bişey:((
anemmm aslı dikkat ettt güzel yüzünde leker olmasınn

bende iyiyim canım sağol
ya tatilde geldim geleli çıkmamıştım hava ne soğuk dışarı çıkanların hiç aklı yok ya

bide esin kuaför ne dedi biliyor musun günde sabah akşam 1-2 diş samırsak yut birkaç ayda beyazlar kaybolur dedi bek inandırıcı gelmedi ama olur mu ki :44::44::44:
ohh mis gibi kokarsınnnn bebeğemmmmm

ev işlerinde en kompleks ve en sabır isteyen iş
bencede=) yarında mutfağın fayanslarını silicemm...çok kötü ya mutfağın her yerinin fayans oolmasıı

heheh tamam tamam..ver bi gıdışşşşş

sabah
1 dilim ekmek
sucuklu omlet ama yarım
5 zeytin
yarım kk peynir

ara
1 kuru incir

öğle
yarım kase çorba
avcumun yarısı kdar fırında tavikk
2 dilim elma dilim patates
1 kaşık yoğurt
2 yk bulgur pilavı(dayanamadım ya canım çok istedii)

akşam
yemicim çünkü 1 tane poğaça yicimmmmm belki 2=)

Back
X