- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.841
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selam canımmmmmmmmmmmmmm
bende bendeeeee..benimde gitmem lazım annemin arkadaşı var ona gitcektim ama kar heryer gidemedimmmm
naber aslıcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız kendi annen dişçiyse ona gitsene niye başkasına gidiyorsun
günaydın canım nasılsın
kızlar bugün tekrar eksileri gördüm çok sevindim İnşaallah cumaya başına bi hal gelmez benim eksilerin çünkü hep perşembe güzel çıkıyorum cumaya bi aksilik oluyo da...
Aslıııı,fiyonaa(adını hatırlayamadım) burda mısınııız?
iim cnm kahvaltı yaptım şimdi sen nasılsın![]()
bende kahvaltı yapmaya gidiyorum
gelirim birazdan kızlar![]()
günaydın kızlar biraz geç oldu ama.. gece geç uyudum.. biRAZ ÖNCE UYANDIM dün geceki makarnayı pişireyim![]()
Artık bakıcaz busefer inşaallah bi aksilik olmaz,Bizde geç yaptık kahvaltıyı,heryerde kar var bembeyaz olmuş insana bi uyku veriyo sanki ben de geç kalktım oyüzden,sana da afiyet olsun.canım perşembe kendini eve kapat hiç bir yere gitme alışverişte yapma o gün buzdolabı bomboş olsun cumaya güzel rakamlar gör
burdayım canım nasılsın
ama gitcem kahvaltı yapcam bu saatte ne kahvaltı olmaz ama![]()
mmmmmm akşam yemeyelim böyle karbonhidratları şekerimm kurabiye canavarı 4 tane yemişŞimdi sıra harika(!) menümdeSABAH-1 sucuklu yumurta-3,4 ince dilim köy peyniri-2 dilim ekmek-2 kupa yeşil çayÖĞLEN-160 grlık yağı iyice süzülmüş ton balığıAKŞAM-1 kase yoğurt çorbası-4-5 kaşık yeşil fasulye(kendi yapımım konserve)-1 dilim ekmekARA-4 tuzlu kurabiye -1 fincan kahve.Haa bu arada 1 saat de evi kazıdım spor yerine geçmiş midir?
soğuktan milletin çenesi donmuşniye herkes susuyo :26::26::26::26:
İnsanın aklına yer ediyo dimi bi gece öncesinden,benim de canım istedi vallahi dünkü muhabbetler sırasında ama bugün fırında balık yapıcam kayınvalidemlere götürüp beraber yiycez İnşaallah.Sen makarnadan benim yerime de yee tamam mı?günaydın kızlar biraz geç oldu ama.. gece geç uyudum.. biRAZ ÖNCE UYANDIM dün geceki makarnayı pişireyim![]()
aman kızlar geç uyandık hemen yemeğinizi yiyin akşama yüklenmeyinmerak etme cnm biz de yeni kalktık sayılır![]()
ilkin cüneyt ergün bilinmeyen saat uygulaması diye şarkısı var klibin son 20 saniyesi o kadar değişik ki izlemelisinn.. insan böyle sevmeyecekse hiç sevmesin dedim