Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

esin ve neslihan size ilknuru referans gösterem mezun oldu takımızdan hemde hamile olarak gönderdik yani hedefinize ulaşmakla kalmıyorsunuz bebekte veriyoz yanında :52::52::52::52::52:
Ayyy canım dellendirme beni şimdi dur zaten kendimi zor frenliyorum 1 tane daha doğurmamak için,benim 2 oğlum var Allah bağışlasın ama çocuğu çok seviyorum,yani çalışmasam bir de belimde fıtık olmasa hiç düşünmezdim 3.4.de yapardım herhalde:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.
rabbim diyetime zeval vermesin:9::9:
Amin canım ne diyetine ne de sağlığına zeval vermesin Rabbim.

hoşgeldin canım sen bilirsin benim tansiyon 13 e 14 e fırlıyor ve bu zamanlarda çok şiddetli bir agrı saplanıyor ön sol lobuma.

canım geçmişten geliyom ya yeni gördüm ama cevap yazdıydım büyük ihtimal tansiyonun yüksek geliyo..
10 gün boyunca hergün aynı saatte ölç ve yaz. normal degerdemi belli olur canımm

kahvaltı:(saat 08:00)
1 adet sigara böregi
1/2 dilim kek
1 dilim ekmek
1ç.k. tereyağ
1/2 kk peynir..
ara:
(yolda )1 avuç nohut leblebi karışımı
öğle_akşam:(6:00)
1/2 kase mercimek çorbası
2 adet yaprak sarma
2 y.k. pirinç pilavı
3y.k. et sote
2y.k. salata
2y.k. yogurt
1 adet kalbura bastı
saat 20:30:
1/2 kase yogurt

Son düzenleme:

spora gelince spor bedenen bugün oturma egzersizi yaptım...sabah 10 dan itibaren saat 14 e kadar yolda arabada oturma ve akşam saat 18 den saat 22 ye kadar yine arabada oturma ..
arada kalan sürede kız istemede oturma..
amma ne yorucuymuş oturma

benim canımda yoğurtlu markarna istiyo :56::56::56:

nayse makarna lafını yasaklayalım en iyisi

Aslıcım canın çok makarna istiyorsa ekmeği kesip onun yerine yiyebilirsin hemde yağsız makarnanın üstüne sarımsaklı yoğurt yap akşam tek onu ye,diyette yolumuz uzun tatlım herşeyi kendimize yasaklarsak uzun süre diyet yapmamız zorlaşır,bence herşeyden yemeliyiz ama yediğimiz zaman ve miktar önemli,sende öğlen öğününde yiyebilirsin 1 porsiyon yağsız yoğurtlu makarna,çok da güzel olur ben de mi yesem?:52::52:.
ooo sen aşmışsın ya ben yarın azaltıcam menümü en çok ben yiyorum galiba bu ne:):25::25::25:
Esencim biz daha diyetin başındayız eskiden yediklerimizden o/o25 oranında bile kessek kilo veririz,ilerde kilo vermemiz yavaşlayacak ozaman biraz daha azaltırız yediklerimizi ama sen baştan hemen herşeyi kesersen vücudun duraklamaya geçince neyi kesecen,düzenli yemek ye,bol su iç,menülerinde sebze,meyve,et,süt,baklagil besinlerine dengeli olarak yer ver,abur cuburu,şekeri ve unlu mamülleri tamamen kes,benim gibi baklava yeme:27: zaten kilo vereceksin,ve acele etmemeliyiz biz bu kiloları kaç yılda aldık hemen veremeyiz ki canım...:16::16::16:

kızlarr size üçgünlük menümü yazayım sonradaa uykuya geçiş yapayım sonraa tekrar gelirim:DD

28 ocak cumartesi
sabah=öğlen: 2 dilim ekmek,5 zeytin,1kk peynir,1 yumurta,1 tk bal
ara:1 elma
akşam:1 dilim kek,1 tane kalburabastı:D
ara:1 kase mısır
ara:1 portakal,yarım ayva

29 ocak pazar
sabah=öğlen:1 yumurta,1 kk peynir,1bardak süt,1 pasta tabağı büyüklüğünde bazlama(rüyamda gördüm kalktım yaptım),2 tk reçel,1 tk bal
akşam:4 dilim pide,3 yaprak sarması,1 bardak ayran
ara:3 ceviz
ara:1 elma,1 portakal

30 oacak pazartesi
sabah:2 dilim ekmek,1 kupa süt,1 yumurta,1 kk peynir
öğlen:2 dilim pide
akşam:6 yaprak sarma,2 dilim pide,1 kase yoğurt
ara:3 ceviz
ara:1 elma 1 portakal (olacak)

afiyet olsun anne adayımıza

sabah bişey yemedim:(

öğlen çok az domates çorbası, biraz kıymalı karnıbahar, 2 çatak yoğurtlu haşlanmış makarna(yağsız)

ara yarım elma (gönül alma )

akşam bir kumpiri arkadaşımla bölüştüm. (içinde: yeşil zyetin, siyah zeytin, mısır ve biraz kısır vardı)

oyacığım bence az yemişsin canım.az yemek tansiyon da yükseltirmiş ha

Şimdi sıra harika(!) menümde
SABAH
-1 sucuklu yumurta
-3,4 ince dilim köy peyniri
-2 dilim ekmek
-2 kupa yeşil çay

ÖĞLEN
-160 grlık yağı iyice süzülmüş ton balığı

AKŞAM
-1 kase yoğurt çorbası
-4-5 kaşık yeşil fasulye(kendi yapımım konserve
)
-1 dilim ekmek

ARA
-4 tuzlu kurabiye
-1 fincan kahve.
Haa bu arada 1 saat de evi kazıdım spor yerine geçmiş midir?

Son düzenleme:
1 adet sigara böregi
1/2 dilim kek
1 dilim ekmek
1ç.k. tereyağ
1/2 kk peynir..
ara:
2 adet yaprak sarma
2 y.k. pirinç pilavı
3y.k. et sote
2y.k. salata
2y.k. yogurt
1 adet kalbura bastı
1/2 kase yogurt

afiyet olsun canım.biraz çok gibi amaaaa

Şimdi sıra harika(!) menümde
SABAH
-1 sucuklu yumurta
-3,4 ince dilim köy peyniri
-2 dilim ekmek
-2 kupa yeşil çay

ÖĞLEN
-160 grlık yağı iyice süzülmüş ton balığı

AKŞAM
-1 kase yoğurt çorbası
-4-5 kaşık yeşil fasulye(kendi yapımım konserve
)
-1 dilim ekmek

ARA
-4 tuzlu kurabiye
-1 fincan kahve.
Haa bu arada 1 saat de evi kazıdım spor yerine geçmiş midir?

ben beğendim canım menünü ama tuzlu kurabiye yerine keşke meyve yeseydin.bence evi kazımak spor yerine geçer ya

sıra benim menümde.yazıp çıkcam kızlar kocişim kedinin ciğere baktığı gibi bakıyor pc ye
sabah:1 dilim ekmek+biraz peynir
öğle:yok
ara:1 ince dilim kek+2küçücük kurabiye
akşam:5 kaşık barbunya+2 kaşık yoğurt+2 kaşık pilav

1 adet sigara böregi
1/2 dilim kek
1 dilim ekmek
1ç.k. tereyağ
1/2 kk peynir..
ara:
2 adet yaprak sarma
2 y.k. pirinç pilavı
3y.k. et sote
2y.k. salata
2y.k. yogurt
1 adet kalbura bastı
1/2 kase yogurt
Bence güzel bi menü yediklerin çok gibi duruyo ama çeşit bol miktarları az az çok güzel ve sağlıklı her besin grubu var sadece ekmek grubu diğerlerine oranla biraz fazla .

sıra benim menümde.yazıp çıkcam kızlar kocişim kedinin ciğere baktığı gibi bakıyor pc ye
sabah:1 dilim ekmek+biraz peynir
öğle:yok
ara:1 ince dilim kek+2küçücük kurabiye
akşam:5 kaşık barbunya+2 kaşık yoğurt+2 kaşık pilav
Canım yediklerin miktar olarak az ama hep ekmek grubu yemişsin,"ekmek,kek,kurabiye,barbunya ve pilavın" hepsi ekmek grubu olmuş,mesela pilavı yemeseydin de onun yerine güzel bi salata yapsaydın bol bol yeseydin arayı da meyveyle veya kuru kayısı+ceviz(2-3 tane) ikilisi ile yapsaydın daha sağlıklı olurdu bence.

Back
X