- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.961
oyacıımm ayağın nasıl oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyacıımm ayağın nasıl oldu
gözdeeeemmmm kuzummm bakk oralar çokkk soğukk olur sen yinede dikkatt et kendineee boşverrrrr kardan adam yapmayııııııhasta olmada fena çarpıyoo oranın havası çünki:2::2::2::2::2::2::2::2:
derslerr nasıl bakimmmmm![]()
oyanın ayağına ne olduuuu kiii geçmişş olsunnnnn canımmaaaaaa![]()
tatlım naber hoşgeldin
tatlım naber hoşgeldin
saol canım sabah işe gelirken düştüm. malum heryer buz. bileğim acıyor biraz ama bu benim gezmemi tozmamı engellemez:)
hoşşbuldukkkkkkkkkkkkkkk canımmmmmmmm ben iyiymdeeee senin ayağına ne olduu yaaa üzüldümmmm hayatımmmmm
iş görüşmen nasıl geçtiiii onuda mnerak ediyorum
30 Ocak mesaj sayımı
Oyagibi 7+
Aynalar 7+
Rainandthesun 7
x1.73 7+
Hazos87 7+
Fiyona_07 7
Pisiq 7+
Pinkcat87 7+
Esennil 7+
Tedis 7+
Mihracee gönülden bağlıJ
Melekaysee ???
bileğim ağrıyo biraz şimdi çıkıyorum. eve biraz geç gidicem ama 12 i geçmemiş olursa girmeye çalışacağım canım
ahhh ahhhh kuzumm ben bitikk haldeyim zatenn![]()
valla bence iyi geçti ama tabi onların ne düşündügü önemli bu cumaya kadar olumlu veya olumsuz bir cevap gelecek danısmanlık sirketinden olumlu olursa firmanın ik sı ile 2 görüşme olacak. sanıdıgımdan büyük bir firma tek dileğim olması. ama herşey kısmet.
aslı dogru saymış mıyım ? saymadıgım kimse yok sanırım aklım bi karış havada zira şu an:)
kızlar ben çıkıyorum. akşam erken gelirsem eve giricem gelemezsem yarın görüşürüz. yarın da tüm gün egitimde olucam siz dersi ayakta mı anlatıyorsunuz:))
hadi öpüyorum
noldu ablacım neyin vaaar hayırdııır