Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

30 Ocak mesaj sayımı

Oyagibi 7+

Aynalar 7+

Rainandthesun 7

x1.73 7+

Hazos87 7+

Fiyona_07 7

Pisiq 7+

Pinkcat87 7+

Esennil 7+

Tedis 7+

Mihracee gönülden bağlıJ

Melekaysee ???

bugün ki menum

sabah küçük bir sandviç içinde 1 dilim salak 2 ince dilim kaşar peyniri vardı

ara yok

öğlen avuç içi büyüklüğünde tavuk eti 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yarım kase tarhana çorbası yarım havuç ve birkaç dal roka

ara yok

akşam sevgilimle bulusucam ne yerim bilmiyorum ama diyeti bozmam. nargile içmeye gidicem.

saol canım sabah işe gelirken düştüm. malum heryer buz. bileğim acıyor biraz ama bu benim gezmemi tozmamı engellemez:)

canımmmm benimmmm kıyamm çok çok geçmiş olsunnnnn dikkat et bakkk havalr fena halde bideee evet buzzzz heryerrrr bende çizme giydim kot giydim ki normalde kot yasak ama yapcak bişey yokkk :50::50::50::50::50::50:
fazla üzerine basmaaa sakınn gezicem dieeee :50::50::50::50:

hoşşbuldukkkkkkkkkkkkkkk canımmmmmmmm ben iyiymdeeee senin ayağına ne olduu yaaa üzüldümmmm hayatımmmmm:14::14::14::14::14::14::14:
iş görüşmen nasıl geçtiiii onuda mnerak ediyorum

valla bence iyi geçti ama tabi onların ne düşündügü önemli bu cumaya kadar olumlu veya olumsuz bir cevap gelecek danısmanlık sirketinden olumlu olursa firmanın ik sı ile 2 görüşme olacak. sanıdıgımdan büyük bir firma tek dileğim olması. ama herşey kısmet.

30 Ocak mesaj sayımı

Oyagibi 7+

Aynalar 7+

Rainandthesun 7

x1.73 7+

Hazos87 7+

Fiyona_07 7

Pisiq 7+

Pinkcat87 7+

Esennil 7+

Tedis 7+

Mihracee gönülden bağlıJ

Melekaysee ???

ellerine sağlık canım
ayşe izinli 15 tatil bitene kadar

bileğim ağrıyo biraz şimdi çıkıyorum. eve biraz geç gidicem ama 12 i geçmemiş olursa girmeye çalışacağım canım

geçmiş olsun canım tekrardan

kızlar ben çıkıyorum. akşam erken gelirsem eve giricem gelemezsem yarın görüşürüz. yarın da tüm gün egitimde olucam siz dersi ayakta mı anlatıyorsunuz:))

hadi öpüyorum

valla bence iyi geçti ama tabi onların ne düşündügü önemli bu cumaya kadar olumlu veya olumsuz bir cevap gelecek danısmanlık sirketinden olumlu olursa firmanın ik sı ile 2 görüşme olacak. sanıdıgımdan büyük bir firma tek dileğim olması. ama herşey kısmet.

inaşlahh olur canımm gercekten sen inanılmaz pozitifsinnnn seni almicaklarda kimi alcaklar işeeeeeee hayırlısyla olsundaa inşallahh sendeee rahatla canımmm:16::16::16::16::16::16::16:

aslı dogru saymış mıyım ? saymadıgım kimse yok sanırım aklım bi karış havada zira şu an:)

canım fadiki ekle bugünden itibaren o yoktu

bide kızlar nuray yani yas23 ayrılmak istiyordu evdeki pc bozuk diye izinli oldu şuan pc yapılana kadar cuma kilo bildirimi yapacak

kızlar ben çıkıyorum. akşam erken gelirsem eve giricem gelemezsem yarın görüşürüz. yarın da tüm gün egitimde olucam siz dersi ayakta mı anlatıyorsunuz:))

hadi öpüyorum

benim sınıfım u şeklinde canım ayakta olmama gerek yok oturuyorum bütün öğrenciler beni görüyor bende onları sorun kalmıyor

görüşürüz :54::54::54:

Back
X