Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2 zeytin
2 dilim salam
1 dilim ekmek
1 kupa çay

ara
mandalina

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 tane baklava

ünvden sınıf arkadaşım canım abisi var mı yokmu bilmiyom
durmuş da benim çaliştiğim okuldan arkadaşım 2 ortak ark. varmış da biri sen biri durmuş soyadları aynı da..bide nevşehir ikiside akrabası ya da=)

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2 zeytin
2 dilim salam
1 dilim ekmek
1 kupa çay

ara
mandalina

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 tane baklava
baklava var ama gündüz az yemişsinnn güzell

sankim akşamın kuru fasulyesi fazla mı oplmuş kiiiiii=)[/QUOTE]
olur mu ya gece nasıl acıktım onu da yemesem saldırırdım mutfağa kesin.üf bir küçülse şu mide

hehehee bende bendeeeeeeeeeeee

çok güzell özge yaa ben niye başaramıyorum bu kadar az yemeyiii

ahahahhahahah 1 dilim salakkk :32::32:

özgişşş peki kaynatcam mı kaynar suyun içinde ömi beklicekkk..bide yeşil çayım poset var ondan 1 tane koysam olur mu..bi de bunu yapınca beklese akşama kadar aynı şeyi içsem olur muu amma sordum

sankim akşamın kuru fasulyesi fazla mı oplmuş kiiiiii=)

sabah öğle
metabolizma hızlandırıcı içecek yarım bardak
2 dilim ekmek
1 dilim salam
2 zeytin
yarım kk peynir
çeyrek kk kaşar
1 tk reçel

ara
avuç içi kadar katmer

akşam
1 kase çorba
1 kase domatesli makarna

ara
1 poğaça
avuç içi kadar katmer

makarna.poğaça.katmer diyecem ama sen nasıl olsa biliyorsun.:40::40:

kahvaltı:
1/2 dilim ekmek
2 y.k. Acılı domatesli sos
1 kk peynir
1 küçük dilim sünger tatlısı

ögle:
4 y.k. Nohut
1 kase cacık

ara:şekersiz ve kremasız sade nescafe

akşam:
1 adet fırında balık
maydonoz ve roka(limonlu)
sogan salatası

ara:
Türk kahvesi(az şekerli)

gayet güzel.ya ben biraz fazla yiyorum ilerde yavaş yavaş azaltırım herhalde diyetisyenimin bana verdiği listeyi uygulamaya çalışıyorum hatta o biraz daha fazla verdi de ben azalttım.eminim yakında sizin gibi daha az yemekle doyarım şimdi çok zorlanıyorum

Esencim yediklerinin miktarları güzel ama bazı hatalar var bence,mesela en güçlü öğünün sabah olmalı öğlen sabaha göre biraz daha hafif olmalı en hafif öğün de akşam olmalı,sen sabahı az tutmuşsun öğlen güzel akşam da gayet iyi,börek yemek istersen sabah ekmek yerine yiyebilirsin,sarmayı da yine ekmekten keserek tüketebilirsin tabii sayılı olmak şartıyla.Yani tek mesele yediklerimizin zamanı ve miktarı ve neyi neyle yediğimiz.

tm.çok teşekkür ederim aslında kahvaltıyı çok seviyorum zaten iyi de yerim ama sanki kahvaltıyı çok yiyince öyleye daha çok acıkıyorum gibi geldi bana.o yüzden azalttım.söylediklerini uygululayacağım.çok sağ ol:54::54:

Haa kızlar buarada utanarak söylemeliyim ki ben o şahane menünün üstüne akşamdan sonra bir de 1 dilim kek yedim,4,5 tane de kestane yedim(burda sesim iyice kısılıyo,gözlerim başka tarafa bakıyo)veeee kızarıyorum:17::17::17:ve kendimi çantalıyorum size zahmet olmasın diyee :22::22::22:.

çantala:))neslihan oğlunun adı ahmet selimmi? benim oğlumun adı da mehmet selim :)) kızının adı ne? benim kızımın esin selen:16::16::16:

gayet güzel.ya ben biraz fazla yiyorum ilerde yavaş yavaş azaltırım herhalde diyetisyenimin bana verdiği listeyi uygulamaya çalışıyorum hatta o biraz daha fazla verdi de ben azalttım.eminim yakında sizin gibi daha az yemekle doyarım şimdi çok zorlanıyorum

zaman geçtikçe azalıyor canım menün miden küçülüyor az yiyorsun ama şu gözün açlığı yokmu o hiç bitmiyor :)))))))))))

tabiki evdeki en büyük kocaman kaseye koydum
ohhhhhhhhhh aklıma geldide yerken nasıl huzur kapladı dört bir yanımı
büyük et çatalıyla sara sara spagetti
ya bu makarnannın kalorisi çok düşük
1 paket makarna 340 kalori

tabiki mayonez ve ketçap kullanmıyorummm

canım kalorisi düşük ama karbohidrat olarak çok fazla vücudunun onu yakması çok zor kalori olayına kanma sadece meyvelerinde kalorileri düşük ama onu bile çok yemeyin diyolar sen abartma yine de istersen...sindirmesi daha kolayşeyler yemeye çalış

sabah öğle
2 dilim ekmek
1 dilim salam
2 zeytin
yarım kk peynir
çeyrek kk kaşar
1 tk reçel

ara
avuç içi kadar katmer

akşam