Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydınnnn 14 takımın şimdi tombul yaza zayıf hanımları.artık sabahları açılışı ben yapıcam galiba. kızım sabahçı olacak 07:30 da burdayım. henüz kahvaltısını yapacak olanlara afiyet olsun.güne kahvaltısız başlamayın.
sıradaki parça işe gitmek istemeyenlere gelsin:4::4::4:

sezen aksu dan "geçer.geçer daha öncekiler gibi.bu da geçer neler neler geçmedi ki:21::21:

Allahım bol hareketli.sağlıklı.neşeli.enerjik.mutlu bir gün versin inşallah.yağlardan.hareketsizlikten.mutsuzluktan korusun amin.:13::13:

hehehe amin canım amin

kızlar dün gece giremedim şimdi menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek ekmeği+azcık peynir
öğle:yarım sandeviç ekmeğine peynirli sandeviç+salata
akşam:1 dilim kepek ekmeği+salata+1 kase yoğurt

hep peynir ve ekmek oldu ama ne yapiiim dışardaydım tüm gün yemek yapamadım.

selam canım ben iyiyim sabah iş görüşmem vardı bir danısmanlık firmasında bana sorarsan iyi geçti. tahmin edilen soruları sordular ama firma adını yeni ögrendim. büyük ve çok uluslu bir firma çıktı :) allahım lütfen olsun ya adak bile adadım yani.

ingilizce raporlama yapabilir misiniz dediler tabi dedim ingilizcem buna yeter ama ders de alıcam dedim. geliştirmek adına. lütfen olsun ya
inş. olumlu cevap alırsın canım,başarılarrrrrrrrrr diliyorum sana:)muckss

hehe ee nasıl gidiyo biz 3 kuzen gece 1 de korku filmi açtk 2 tane izledk snra erkek bi kuzenm var korkudan odaya gdemedi bzm odada yer yatagında yattı hehehe
:DDD çatlakmısınız kızım yaaaa o satte hemde korku filmi amanın:DDDDD
yatma saatim 2,5 falan benim kız sağolsun uyumuyor da=)
Allahım küçük hanım gece kuşuu:))) sen bana ver hazal bak stajdaa olurrr bana sende uyursun az:D
ben bayılırım korku filmi seyretmeye. ne seyrettiniz?

oyacım ben varyaa o filmi izlesem hakaten bayılırım beni ayıltacam diye filimden bişi anlamazsınız:DDDD

başla başla gel yaza kadar dişimizi sıkıp 10 ar kilo verelim okadar istiyorum ki.:38::38::38:
inş. inş..canım hadi bakalımmmmm

selam herkese.. arkadaşlar ben gruptan çıkmak istedim takım kaptanına da mesaj yazdım. Evdeki bilg. bozuldu. maalesef giremiyorum evden. Herkese başarılar diliyorum bu zorlu yolda.
hımssss üzülmek:(((((( daha kaynaşamamıştık yawssssss
sende tek tek herşeye cevap veremezsin arada bi kaç sayfa göz gezdir.. sondan devam et :1:
:DDDD veriyorum yawss salihaa dayanamadım 2 gündür geçmiş yapıyorum canımcımm
sabah
1 dilim ekmek
sucuklu omlet ama yarım
5 zeytin
yarım kk peynir

ara
1 kuru incir

öğle
yarım kase çorba
avcumun yarısı kdar fırında tavikk
2 dilim elma dilim patates
1 kaşık yoğurt
2 yk bulgur pilavı(dayanamadım ya canım çok istedii)

akşam
yemicim çünkü 1 tane poğaça yicimmmmm belki 2=)
afiyett olsun canımm dolu dolu gözükmekte ama ölçülü beğendimmmmmm
sabah
1 dilim börek
1 bardak çay

öğle
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 portakal

süper süperr aslıcımmmm böyleee devammmmmmmm lütfen

2 gün öğlwen yokkkk amaaa.afferim kahvaltılar güzel artıkkkkk
hamur işinden kilo alınıyo zaten hehehhe..dikkat et hamur işlerini benim gibi olmak istemiyorsan hehe
:))))) canım canımmm inadına hamur işi istiyor canım bildiğin gibi değil pasta kek börek yapasım varrr sürekli:DDDD

menüşüm

sabah
1 dilim çavdar
2 zeytin
1 rafadan yumurta

öğlen
2 dilim kek

akşam
1 tabak taze fasulye

şimdide kahve içiyorumm
hmsss afiyet olsunnnn canımmm güzelllll kekler heleki inceyse süperrrrrrrr
afiyet olsun bebişimize yarasın :1: kahvaltılar meyveler çok güzel :46::46: arada pideler uçuşmuş:10:
:DDDD hemde ne uçuştu o pideler ne uçuştuu anlatamamam direk mideye hooppppp
şimdi de ruhlar bölgesini indiriyorum. seyretmek için. baş ağrım hala geçmedi.

:DDD birde korku seyredceksn gerileceksin oyacım daha çok ağrımasın başın:(((
geçmiş olsunn

ilknur kendini aştı uzmanlaştı:1::1: kendi menülerini eleştiriyo:9:
hayatım eleştirilmeyecek gibi değildiki hıhh:(
sabah bişey yemedim:(

öğlen çok az domates çorbası, biraz kıymalı karnıbahar, 2 çatak yoğurtlu haşlanmış makarna(yağsız)

ara yarım elma (gönül alma )

akşam bir kumpiri arkadaşımla bölüştüm. (içinde: yeşil zyetin, siyah zeytin, mısır ve biraz kısır vardı)
hımss süperr canım afiyet olsun ben çok beğendimmmmmmmmmmm
sabah 1 kase cornflakes
öğlen 1 tabak kereviz yemeği
ara aktivya yoğurt
akşam yarım tabak kereviz 2-3 çatal et kavurma

spor hiç yapamadım çünkü bgn evimin misafiri hiç eksik olmadı

afiyet olsun özgecimmmm senin menünde çok güzel fıstık bayıldım yawsss harikasınızzzz

ya bu film çok korkunçmuş ya
:18::18::18::18::18: izleme canımm yaaaaaaaaaa:18::18:
:16::16::16::16::16::16:
canım bizde seni ösledikkk
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
ben çıkıyorum takımdan aslı ozaman:emir_bebek::18::emir_bebek::18::emir_bebek::18:
kuzucum yaaaaa seninle ben kıyaslanamayızzzzz canım yaa sen beni 4le çarparsın maşallahın varr fıstıkkkkkk sakın biryere gitmeeeeeeeeeeeeee

Çok teşekkürler canım,inşaallah senin gibi istediğimiz kiloyla mezun oluruz,senin de bebişin hayırlı olsun,sağlıkla kucağına al inşaallah.

inş. canımmmm istediğiniz kilolara ulaşacaksınızzz
ben öyle çok kilo vermedim fıstık 5,5-6 kg gibi birşey gitti benden ama çok kilom yoktu verene kadar çok zorlandımmm özellikle son zamanlardaaaaa epey sıkıntılıydııı
kahvaltı:(saat 08:00)
1 adet sigara böregi
1/2 dilim kek
1 dilim ekmek
1ç.k. tereyağ
1/2 kk peynir..
ara:
(yolda )1 avuç nohut leblebi karışımı
öğle_akşam:(6:00)
1/2 kase mercimek çorbası
2 adet yaprak sarma
2 y.k. pirinç pilavı
3y.k. et sote
2y.k. salata
2y.k. yogurt
1 adet kalbura bastı
saat 20:30:
1/2 kase yogurt
dolu dolu menüü ama canım hep tadımlık yemişssin çok beğendim afiyet olsunnnn kaçırmamışsınnnnnnnn

spora gelince spor bedenen bugün oturma egzersizi yaptım...sabah 10 dan itibaren saat 14 e kadar yolda arabada oturma ve akşam saat 18 den saat 22 ye kadar yine arabada oturma ..
arada kalan sürede kız istemede oturma..
amma ne yorucuymuş oturma

ilahi emoş çok goşssun yawssssss seviyorum seni

afiyet olsun anne adayımıza
teşekkür ederim tatlımmmmmm abartı ama yedim artıkk:))

Şimdi sıra harika(!) menümde
SABAH
-1 sucuklu yumurta
-3,4 ince dilim köy peyniri
-2 dilim ekmek
-2 kupa yeşil çay

ÖĞLEN
-160 grlık yağı iyice süzülmüş ton balığı

AKŞAM
-1 kase yoğurt çorbası
-4-5 kaşık yeşil fasulye(kendi yapımım konserve
)
-1 dilim ekmek

ARA
-4 tuzlu kurabiye
-1 fincan kahve.
Haa bu arada 1 saat de evi kazıdım spor yerine geçmiş midir?
hımsssss afiyet olsun canım sabahkisucuklu yumurtanın miktarını tam anlamadımm 1 yumurtayla yapılmış olsada bence biraz fazla gibi
birde şu akşamdan sonraki aran biraz kaçmış sanki kurabiyeyi 4 değilde 2 tane yeseydin daha iyimser olurdu sankiii

sıra benim menümde.yazıp çıkcam kızlar kocişim kedinin ciğere baktığı gibi bakıyor pc ye
sabah:1 dilim ekmek+biraz peynir
öğle:yok
ara:1 ince dilim kek+2küçücük kurabiye
akşam:5 kaşık barbunya+2 kaşık yoğurt+2 kaşık pilav
afiyet olsun güzell canımmm amabirazzz sebze falan olsa öğlen daha hoş olurdu sanırm
maviyle yazamıyorsun sanırım hala hemşommmmmm arada kanyıyor:DDD

Son düzenleme:
ben geldim menumu yazayım

07:30 yarım ceviz

09:30 2 dilim uno denge light ekmek arası yağsız beyaz peynir ve şekersiz çay

12:30 ezo gelin çorba, 1 adet hasanpaşa köfte, 1 redelenmiş limonlu havuç, 1 portakal

18:00 1 kuru incir 1 ceviz içi

gece 3 yemek kaşığı yoğurt

çok güzel olmuşş :46:

kalmamış kimseler..bende kaçayım cadımla uğraşayımm..inek süt vermeye hazır bi emzireyim acıkmıştır hem belki uyur yaaaaaaaaaaaaaaa
entegre süt tesisi seni:)))):54::54::54::54:

kızlar dişçiye gidecem bgn dolguyu yaptıracam hiç sevmiyorum dişçiye gitmeyi yaaavv..
geçmiş olsun yawsssss dişçi değil hiç gitmeyi sevmem ama mecburen gidiyoruzz Allah sağlık sıhat versin düşmeyelim ellerine:D (iyikide varlar ama:)

bizim ev yokuşta kalıyor carefourda yolukuşun başında...dünde kar yağınca çocuklar kaymış buz pisti olmus kaldırımm..markete gitcem 5 adım atıyorum hooppp geri kayıyorumm ay çok komiktiiii..kaç kez kaydım allahtan düşmeden gittim geldmm..
hehe :))) tebrikler düşmedne gidebilmişssin :46::46::46::46:
burasıdaaa çok fena karlıydıııı birkaç gündürrr güzellll
ama buzluuu hala boş bulduğum kola sarılıyorummm tek başımaaa yürüyemiyorum yawsssss işyerinde haip kaldım 2 haftadır
öğlen yemeğinede çıkmıyorum:((( kardan buzdan

kahvaltı:
1 tabak yazdan kurutulmuş(fasulye,biber,sıyırma,domates,patlıcanın haşlanıp,yağ ve salça ile pişmesi )
ne denir adını bilmem:97::101:

ara:
1/2 halkalı tatlı(kerhane tatlısı diyolamış)
:23:
ögle:
6 adet sardalya balık:104:
1 kase salata:56:
ara:
1 elma
2 ince gofret:17:
akşam:
1 kase salçalı makarna(ama benim suçum yok 1 haftadır makarna konuşuyonuz yaaa):24:
1 tabak sarmısaklı yogurtlu brokoli:32:
sıyırma ne kıız

kızlar bugün tekrar eksileri gördüm çok sevindim İnşaallah cumaya başına bi hal gelmez benim eksilerin çünkü hep perşembe güzel çıkıyorum cumaya bi aksilik oluyo da...
maşallaahh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :))) hadi bakalım güzelll kiloları görürsün tartıdaaaa

günaydın kızlar biraz geç oldu ama.. gece geç uyudum.. biRAZ ÖNCE UYANDIM dün geceki makarnayı pişireyim :1:
:DDDD şaka gibisin yawssssss hehe kendimi görüyorum sendeee bu arlar rüyamda gördüklrimi kakıp pişiriyorum :DDDDD
İnsanın aklına yer ediyo dimi bi gece öncesinden,benim de canım istedi vallahi dünkü muhabbetler sırasında ama bugün fırında balık yapıcam kayınvalidemlere götürüp beraber yiycez İnşaallah.Sen makarnadan benim yerime de yee tamam mı?:56:
:)) afiyet olsun sende balıktan benim yerime yee hayatım:))))
bugünkü menümü bi yazayım
öğlen uyandım

saat 3:
büyük bi tabak yoğurtlu makarna

iş yaparken kahve içicem

akşam
büyük kase şehriye çorbası içicemm

akşam yeşil çay yapıcamm
hımsssss salihaaa yaaa sen menüleirnimi azalattın banamı öyle geliyorr yoksaa kaçamakmı yapıyorsun bakimmm:)))
bülent ersoy saçını hürrem kızlı yapmış ben vazgeçtim :52::52::52::52:
aman ne yakışmıştırr ne yakışmış iiki boyatmadın hayatım komplekse girerdi kadın:D

sabah
2 dilim çavdar ekmeği(ya 2 haftadır falan beyaz ekmek yiyordum acaba ondan mı kilo veremedimm=) yoksa çok az yiyorumm)
omlet
3 dilim sucuk
yarım kk peynir
çeyrek kk kaşar
2 zeytin
1 çk bal

ara
yarım simit

akşam
metabolizma içeceği
3 yk mantarlı et sote
1 yk pilav
2 yk yoğurt

ara
belki ilerleyen saatlerde
avuç içi kadar katmer(kızlar dayanamıyorum yoksa kız geç yatıyorrrrrr)

çok güzel cınımm afiyet olsun

Bugünkü menüm:
SABAH
-1 yumurta
-2 dilim ekmek
-1 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-yok

ARA
-3,4 kaşık k-falkes
-1 avuç leblebi