Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

offf ya benim çocuğum ne zaman normal bi vakitte yatmayı öğrenecekkk..bıktım artık gecenin körlerine kadar oturmaktan...bi oturup tv bile izleyemiyoruz karı koca offfffffffffffff.dedim bugun kocişe dedim bu yatsın 3 te bizde 5 e kadar başbaşa oturalımm=((((((((((((((((

annesi o daha küçük büyüsün biraz dahadüzene girer

tavuk göğsü olmasa çok şık mış ama canın çok tatlı istedi demek.neyseki sütlü tatlı sonrasında da spor yaptıysan şahane bir menü.:46::46::46::46:

misafir olunca kaçınılmaz oluyor malesef

öncelikle gayet hoş ve güzelsin biraz daha kilo verirsen fıstık gibi olucaksın.lütfen akşamları spor yap bende düzenli yapamazdım ve sebebini buldum meğer kafana göre takılıp spor yaparsan düzenli olmuyormuş.belli sayılarda her gün artırarak hareketleri yazdım bugün 200 ip yazdıysam atlıyorsun mutlaka.müziği aç rahat bir odaya geç çok değil yarım saat önce ısınma sonra oyanın bahsettiği hareketleri yapıyorum.sonra ağırlık kaldırıyorum topla birkaç hareket.ip vs.kendine göre belirle inan bana 1 kilo versen 3 kilo vermiş gibi görünüyorsun.ilk defa 3haftadır düzenli spor yapıyorum ve inanılmaz mutluyum.hadi ya yaza kısa buluzlar.elbiseler.dar pantalonlar gözünün önüne getir .........:52::52:

tşk edrm canım
yapcaz artık kaçarı yok

günaydınnnn 14 takımın şimdi tombul yaza zayıf hanımları.artık sabahları açılışı ben yapıcam galiba. kızım sabahçı olacak 07:30 da burdayım. henüz kahvaltısını yapacak olanlara afiyet olsun.güne kahvaltısız başlamayın.
sıradaki parça işe gitmek istemeyenlere gelsin:4::4::4:

sezen aksu dan "geçer.geçer daha öncekiler gibi.bu da geçer neler neler geçmedi ki:21::21:

Allahım bol hareketli.sağlıklı.neşeli.enerjik.mutlu bir gün versin inşallah.yağlardan.hareketsizlikten.mutsuzluktan korusun amin.:13::13:

günaydın canım artık bende sabah değil akşama doğru gircem okul açılıyo artık :50::50::50:

a kimse benimle ilgilenmiyo ühü ühü ühü:19::19:
küsütüm sizeeee hıh..ben çıkıyorum bulaşiık makinesini yerleştiricimmmmmmmmmmmmmmmmmm:1:
ay ay yavrum benim ben seni severimm üzülmeeeee:48::48::48::48::54::54::54::54:
ayy makarnayı pişirdim yemeye kıyamıyorum o şekil yaniii :56::56::56::56::56::56::56:
kızzz yemede yanındaaa yat:DDDDDDD ne soğuk espiri
bu havada ancak bukadar:DDDD

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
küçüğümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm okadar geçmiş yaptım valla yeni sana rastladımmmmm nerelerdeisn yawssss
ben nerdeymişimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:( kıskandım hıhhh:nazar::nazar::nazar:
geçmişi okuyordum.maşallah oku oku bitmiyor

2 gündür geçmiş yapıyorum hala bitmedi:DDDDDD son 100 küsür sayfadan başladım ancak yarıladım:DDDD

oyagibi kullanıcısından alıntı
bugün ki menum

sabah küçük bir sandviç içinde 1 dilim salak 2 ince dilim kaşar peyniri vardı

ara yok

öğlen avuç içi büyüklüğünde tavuk eti 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yarım kase tarhana çorbası yarım havuç ve birkaç dal roka

ara yok

akşam sevgilimle bulusucam ne yerim bilmiyorum ama diyeti bozmam. nargile içmeye gidicem.

wayy süperrrr çok güzelll canımmmmmmmmmmmm afiyet oslunnnnnnnnnnnn
30 Ocak mesaj sayımı

Oyagibi 7+

Aynalar 7+

Rainandthesun 7

x1.73 7+

Hazos87 7+

Fiyona_07 7

Pisiq 7+

Pinkcat87 7+

Esennil 7+

Tedis 7+

Mihracee gönülden bağlıJ

Melekaysee ???
oy oyellerine sağlık canım benimmm hakkaten gönülden bağlıyım yawsssss kocam dalga geçiyorr sne meuzn olmadın hala napıyrosun orda öğrencilik günleirnimi özledin diyor:DDD
saol canım sabah işe gelirken düştüm. malum heryer buz. bileğim acıyor biraz ama bu benim gezmemi tozmamı engellemez:)
canımy aaa çok geçmiş olsunn kıyamam sanaaa:((((
bot giyin bu havalardaaaaaaaaaaaaaaa altı tırtıklı botlardannnnnn
Arkadaşlar ben de bugünkü menümü yazayım akşama evde olmayacağım erken gelirsem yine girerim İnşaallah.
SABAH
-2 dilimden biraz fazla ekmek
-1 haşlanmış yumurta
-4,5 dilim köy peyniri
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-sabah geç olduğu için yemedim

AKŞAM
-fırında alabalık buğlama
-salata
-1 dilim ekmek

ARA
illaki ara yaparım ama meyve olur inşaallah

Öpüyorum hepinizi
:16::16::16:
Afiyet olsun canım benc eçok güzellllllllllll dengeli güel bir beslenmeeeeeee
aççççççççççççççççççççııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.iki gündür yediklerimi telafi yapmak için 1 dilim ekmek ve azcık peynirden başka bişey yemedim ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaçççççççççççççççççççııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm

kuzucukk telafiii yapacaksın açlıktan ölmeyeceksin yawssss çorbal salata fala yap kendineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:47::47::47::47::47:

off oku oku bitmedi valla atladım son sayfaya çeneniz düşmüş kızlar bende sözde izinliyim sizinle olacaktım ama benim ufak kardeş bizde kalıyor küçük hanımdan fırsat kalmıyor
hemdeeee ne çene düşmek yawssss özgeeeeeee vallaaaaaa ısrııcıma hepinizi heeeeeeeeee

eşim eve gelmeden menümü yazıp çıkayım akşamları pc.başında oturmamı istemiyor.
sabah:yarım dilim ekmek peynir yeşillik,2ceviz

ara:1 yeşil+biberiye çayı 1portakal

öğle:1 tabak şehriye çorbası
5 lahana sarması
2 kaşık yoğurt
ekmek yemedim

ara:nescafe 2si bir arada içine kabuk tarçın attım çok hoş oldu

akşam:6kaşık kuru fasulye
yağsız salata
yarım dilim ekmek
2haşlanmış tavuk kanadı
bitti.börek ve sarma da yapmıştım hiç yemedim:(
yarım saat spor+200 ip
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hımss afiyet olsun canımm bugüngü menün birazz fazla olmuş sanki canımmmmm
hangisine el atsam bilemedim yawsss:DDDd ben en iyisi susayım:DDDD
dışarda kar oynayıp geldim:))))))))))
ohhh süpersin hatuncummmmmmmmmm bend eistiyorum ama kociş izinvamriorrrr düşermişim kayarmışımm beni düşündüğünde değil heee dolaylı olarak bebeğii söylüyorrrrrrr:DD eşşek
aaaa ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aaaaa hani nerdee nerde nerdeeeee :(((( özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bgn ki mönüm
sabah 2 dilim ekmek 2 adet sosis
1 dilim peynir 2 fincan şekersiz çay
ara 1 adet aktivya yoğurt
öğlen yokdişçideydim
akşam yarım tabak nohut yemeği 2 lokma ekmek

birazdan da benim bıdık uyusun spora başlıycam

afiyet olsunnn güzel canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sadece sosisten haz almadım:DDD

dünkü menüşüm

sabah
1 dilim kek
1 tatlı k reçel

öğle
2 kase şehriye çorbası

akşam
2 zeytin
1dilim çavdar
1 kase çorba

çorbayı yaparken içine bolca sarımsak kavurdumm birazda yoğurt ekledim

bugünkü menüm
sabah-öğle:1 dilim ekmek+azıcık peynir
akşam:3 kaşık barbunya+yarım kase şehriye çorbası+2 kaşık yoğurt
ara:daha yemedim ama canım portakal istiyo
kıyamam sanaaaaa afiyet olsun canım yaaaaa meyveden bişi olmazz elmada özellikle soda vazifesi görüyor güzel sindiriyor:D ama yeidktne sonra acıkabilirsin:D hehe

sabah öğle
metabolizma hızlandırıcı içecek yarım bardak
2 dilim ekmek
1 dilim salam
2 zeytin
yarım kk peynir
çeyrek kk kaşar
1 tk reçel

ara
avuç içi kadar katmer

akşam
metabolizma hızlandırıcı içecek yarım bardak
1 kase çorba
1 kase domatesli makarna

ara
1 poğaça
avuç içi kadar katmer
akşamdan sonraki ara olmamışş olmamışşşşşşşşşşşşş:20::20::20::20: makarnanın üzerine gitmemiş
şu katmerdeee sanırım hamurlu bişi :20::20::20::20:
menüm
öğle
1.5 haşlanmıs patates
1 kk peynir
1 dilim salam
1 bardak çay

akşam
4 yk nohut

arada portakal yiyebilirim
çok güzel afiyet olsunnnnnnnnnnn
ben plates topu alcamda patlatırım diye korkuyomnm
al al canım korkma bişi olmazzzz benim 105 kg lık kociş patlatamıyorsaaa topu hiç kimse patlatamaz:DDDDDD

hala geçmiş yapıyorum ööggggggggggggggg geldi çenebazlarr sizi birdaha boşlarmıyım sizi ne bu yaa:D

kahvaltı:
1/2 dilim ekmek
2 y.k. Acılı domatesli sos
1 kk peynir
1 küçük dilim sünger tatlısı

ögle:
4 y.k. Nohut
1 kase cacık

ara:şekersiz ve kremasız sade nescafe

akşam:
1 adet fırında balık
maydonoz ve roka(limonlu)
sogan salatası

ara:
Türk kahvesi(az şekerli)
afiyet olsun canım bence gayett başarılıııııııııııııııııııııııııııııııııı çok beğendim ölçülü arkidişim benimmmmm
rainandthesun MERHABA CANIM ADIN NEYDİ KAÇIRMIŞIM CANIM..
NASILSIN
nesliiihann :DD ben öğrendim bile hehee
Haa kızlar buarada utanarak söylemeliyim ki ben o şahane menünün üstüne akşamdan sonra bir de 1 dilim kek yedim,4,5 tane de kestane yedim(burda sesim iyice kısılıyo,gözlerim başka tarafa bakıyo)veeee kızarıyorum:17::17::17:ve kendimi çantalıyorum size zahmet olmasın diyee :22::22::22:.

eferinnnnnnnnnnnnnnn eferinnnnnnnn:47::47::47: sen kestanenin kalorisini bilsen yemezdin benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee birde kek yemiş eferinnnnn

Canım bizim buralarda yapılan ev peyniri özel bi adı yok ama zaten bi kalıp peynir 1 kibrit kutusu kadar ben o kalıbı dilimleyip sıcak suda tuzunu çıkarıyorum.çok fazla kalorili olacağını sanmam
.
ayy biliyorum o peyniri adanada annemden hiç eksik olmazzzzzzz hatta babam teker teker alır annem kesip kendi tuzlarrrrrrr çok daa güzle olurrrrr afiyet olsunn canımmmmm
ben mi dedim ya herkes makarnadan konuşuyordu bende benimde canım çekti didim sadece :33::33::33:
kızzzz valla okadar çok makarna okudumkiiii öğlen gidip biryerlerdeee makarna yiyeceğim yoksa biyerlerim şişecek heeee zaten kocaman oldular daha fazla şişmesinnnnn:D avucumu yalayıp sürsemmi işe yararmı:DDDD
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2 zeytin
2 dilim salam
1 dilim ekmek
1 kupa çay

ara
mandalina

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 tane baklava

afiyet olsunn kızzzz döndünmü yoksaaaa menündeeee bariz bir azalış olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama amaaaa olmazkiiiii

zaman geçtikçe azalıyor canım menün miden küçülüyor az yiyorsun ama şu gözün açlığı yokmu o hiç bitmiyor :)))))))))))
ayy beni tarif ediyorsun özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))) o gözü aç kısmı cuk diyee oturdu benim için:)))
hala makarna konuşuluyor.yemekleri bu kadar özendirerek anlatmasak olmaz mı ya:44:

esencim katılıyorum sana hayatımmmmmmm kesinlikleeeeee bencede anlatmayalım yawss hamilesi varr geçmiş yapanı var:DDDD ayıp yawssss ne makarnaymış bildiğimiz makarnaaaa amaaaa varyaa sanki kuzu çevirmeden bahseder gibi sürekli okuyuncaaaa gözümün önündemakarna dönüyorrr heeeee :56::56::56::56::56:
ben buraya kendimi firenleyeyim diye giriyorum şunlara bak iştahımı açtılarrr cadılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
kızzzz valla okadar çok makarna okudumkiiii öğlen gidip biryerlerdeee makarna yiyeceğim yoksa biyerlerim şişecek heeee zaten kocaman oldular daha fazla şişmesinnnnn:D avucumu yalayıp sürsemmi işe yararmı:DDDD

afiyet olsunn kızzzz döndünmü yoksaaaa menündeeee bariz bir azalış olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama amaaaa olmazkiiiii

avucunu yalayıp sürmek bence bi işe yaramaz canım

daha dönmedim çok yiyon dedi emoş bende kestim dur o nöbetteyken dedikodusunu yapam :52::52::52::52:

Back
X