Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlar sevgili arkadaşlarım,bugün sabahtan oğluşumu doktora götürdüm,suçiçeği olmuş,küçüğe de geçmese bari diye aşı yaptıralım küçüğe dedik ama dr gerek görmedi,Allah'tan Selim de hafif atlatıyormuş,küçükler de hafif atlatır o zaten mikrobu almıştır şimdiye kadar,aşıya gerek yok dedi doktorumuz, hadi hayırlısı,anlayacağınız kış günü çiçek açtık:1:.Oradan gelince de benim belim iyice ağrımaya başladı bütün gün yattım,dinlendim,sizler nasılsınız?

çok geçmiş olsun.inşallah kolay atlatırlar benimkiler geçirmedi daha.çok geçmiş olsun

esen ve neslihan paylaşımlarınızdan memnunum yarın listeye almak istiyorum sizi ama kilo vererek girmenizi istiyorum takıma yeni üyenin kilo vermeden takıma alınması güzel olmuyor yarın tartınız eksiyi gösterdiğinde takımdasınız haberiniz ola...

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-doktora gittiğimiz için yapamadık
ÖĞLEN(13.00)
-1 gözleme
-1 kupa yeşilçay
ARA
yok
AKŞAM
-pirzola kızartma(kendi yağıyla,başka yağ yok)
-yoğurtlu yağsız brokoli
-1 dilim ekmek
ARA
-1 portakal
-1'er dilim elma ve ayva

oh beni geçmişsin.şaka şaka idare eder bence ama bakalım juri ne diyecek??

İyi akşamlar sevgili arkadaşlarım,bugün sabahtan oğluşumu doktora götürdüm,suçiçeği olmuş,küçüğe de geçmese bari diye aşı yaptıralım küçüğe dedik ama dr gerek görmedi,Allah'tan Selim de hafif atlatıyormuş,küçükler de hafif atlatır o zaten mikrobu almıştır şimdiye kadar,aşıya gerek yok dedi doktorumuz, hadi hayırlısı,anlayacağınız kış günü çiçek açtık:1:.Oradan gelince de benim belim iyice ağrımaya başladı bütün gün yattım,dinlendim,sizler nasılsınız?

geçmiş olsun canım.benim oğluş geçen yıl çiçek açmıştı.hafif geçirdi ama ateşi fenaydı

bu günkü menüm

kahvaltı:yarım yumurta
1kk peynir
2 zeytin
yeşillik.yarım dilim kepek ekmek

ara:1 halley(kuyruklu yıldız):25::25::17::17::18::18:

öğle.1 tabak z.ıspanak yemeği
yarım dilim ekmek

ara.1portakal
1 elma

akşam:yarım dilim kepek ekmeği
1 kk kaşar
1kk kadar tavuk
4kaşık çorba

bitti

selam kızlar nasılsınız :54:
selam şekerimmmmmmmmm

kızlar yarın arkadaşlarla buluşacam saat 10 a kadar herkes kilosunu bildirebilir miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
10 mu=((((( neyse ben bebeği emzirmeye kalktığımda yazarım ozaman..faceden mesaj atsam sana olur mu telle? pc yi falan açmaya uğraşırsam uykum kaçar biliyorsun kız 3 te uyuyooooo

bu günkü menüm

1kk peynir
2 zeytin

yarım dilim ekmek

ara.1portakal
1 elma

1 kk kaşar
1kk kadar tavuk
4kaşık çorba

bitti
kaşar olmasaymış akşam daha güzel olurmuş benceeee

neyyyyyyyyyyyyyyy 2 yaş mı aslıı bak kendimi atıyorum 4. kattan aşağıı haberin olsunnnnnnnnnnn

ama öyle canım dabi şimdiki gibi olmaz yine ama 2 yaşına kadar sürer bence tabi çocukları olan daha iyi bilir

menum

sabah yarım simit incecik bir dilim beyaz peynir 2 zeytin yarım salatalık şekersiz çay

öglen yemeğimi resmiyle veriyorum :) Eki Görüntüle 338433

ögleden sonraki arada 1 kuru incir ve 1 ceviz içi yiyeceğim

akşam da yoğurt yemeyi hedefliyorum.

süper süper süper :46::46::46:

heheh yaramadı gittim yedim rahatladım :DDDDDD
yok yok azaltma sakınnn bence güzel yawsss emoş kendine baksın bu aralar cozutmuşD:DDDd tam dedikodu oldu hee:DDD

yarın bunları okuyacak biliyon dimi :18::18::18::18:

dün gece 1 de kardanadam yaptık kapının önüne:D çok gzldi

hasta olacaksınız bak

sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
yarım kk peynir
çeyrek kk kaşar
1 çk bal
patatesli omlet=(

öğle
3 yk mantarlı et sote
yarım kase makarna

akşam
1 kase kadar pırasa yemeği

ara
yarım portakal
yarım elma

4 fincan özgenin verdiği ödem söktürücü çayy=) umarım sabaha çözülmüş olurum hehhehehehehhe

selam şekerimmmmmmmmm

10 mu=((((( neyse ben bebeği emzirmeye kalktığımda yazarım ozaman..faceden mesaj atsam sana olur mu telle? pc yi falan açmaya uğraşırsam uykum kaçar biliyorsun kız 3 te uyuyooooo

canım yarın arkadaşa gitmeyer karar verdik dışarda buluşmayacaz onda net var ordan yaparım
ama yinede herkes erkenden yazmaya çalışsın
mesaj atabilirsin canım bana

bu günkü menüm

1kk peynir
2 zeytin

yarım dilim ekmek

ara.1portakal
1 elma

1 kk kaşar
1kk kadar tavuk
4kaşık çorba

bitti

güzel menü canım halleyede o kadar takma spor yaptın mı bakim yaptıysan kaymıştır o kuyruklu yıldız :1::1:

sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
yarım kk peynir
çeyrek kk kaşar
1 çk bal
patatesli omlet=(

öğle
3 yk mantarlı et sote
yarım kase makarna

akşam
1 kase kadar pırasa yemeği

ara
yarım portakal
yarım elma

4 fincan özgenin verdiği ödem söktürücü çayy=) umarım sabaha çözülmüş olurum hehhehehehehhe

sen yiyerek kilo verdiğin için menüne bişey demiyorum canım :1::1::1::1:

esen ve neslihan paylaşımlarınızdan memnunum yarın listeye almak istiyorum sizi ama kilo vererek girmenizi istiyorum takıma yeni üyenin kilo vermeden takıma alınması güzel olmuyor yarın tartınız eksiyi gösterdiğinde takımdasınız haberiniz ola...

inşallah. biraz fazla yedim bu hafta ama spora güveniyorum.neslihana da başarılar diliyorum ikimizde bu hafta çok çalıştık,çok çaba gösterdik,bunlar aisbergin görünen yüzüydü eminim ilerleyen haftalarda çok daha iyi bir performans göstereceğimizi düşünüyorum.rakiplerimiz çok güçlüydü ama elimizden geleni yaptık.
olmazsa da canınız sağ olsun ne diyelim deriz.teşekkür ederiz.
:3::3::3:

güzel menü canım halleyede o kadar takma spor yaptın mı bakim yaptıysan kaymıştır o kuyruklu yıldız :1::1:

sen yiyerek kilo verdiğin için menüne bişey demiyorum canım :1::1::1::1:
aaa aşkolsun bu da mı olmadı yani=(((((((((((((((önceki günlere göre daha iyi amaaaaaaaa ühüühühüühüü..tamam oza amn ben sana eğer kalkmazsam faceden mesaj atarım..kalkarsam buraya yazarım cınımmmmmmmmmmmmm

ya çok sinir oldum yine tartıldım sabah sadece 300 gramcık vermişimm tartıyı kırcaktım vallaaaaaaaaaa..şimdi özgenin ödem söktürücü çayından yaptım yarına işe yarar mı ki acepp=))) bari 500 gram vereydimm heytt nerde1 kilo verdiğim günler off pofffffffffffffff

ayy çok kararlıyım bugun az yicimmmm hemdespor yapicimmmmm..yarına 500 gram olmalıııı

canım moralini bozma çok normal snein bu durumun ilk başladığımız gibi kilo veremeyiz vücut alışıyor

geçmiş olsun canım çabuk atlatırlar inş biz 3 kardeşiz bi ben su çiçeği olmuştum diğerleri hiç olmadılar belki küçüğe geçmemiştir
send ekendine dikkat et

Back
X