Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bgn eşimin dayısının yemekli mevlüdü vardı ama kociş çok hasta gidemiycez...acaba ayıp olur mu ki diye düşünüyorum ama cenaze yapılırken çok yhağmur vardı benimki hem çok ıslandı hemde çok üzüldü anlarlar heralde hastalanmış dediğiklerinde...

ama sonra yemedimmm bu da bi başarııı=))) hahahah

ayy yok anamm benim deli uyumazzz hala uyumadı mesela=)))akşam yıkadık hatunuuu az önce meme emerken bi kaka yaptıı beline kadarrr sanki yeni yıkamadıkkk=))))))))))

:20::20: hmm 3 dilim börek olmuşşşşş

canım bebeklikleri zor ama sonra çok özlüyo insan.bide ben çalıştıgımdan nasıl geçti hatırlamıyorum yaşarken zordu ama şimdi çok özlüyorum o günlerini..

kızlar bgn eşimin dayısının yemekli mevlüdü vardı ama kociş çok hasta gidemiycez...acaba ayıp olur mu ki diye düşünüyorum ama cenaze yapılırken çok yhağmur vardı benimki hem çok ıslandı hemde çok üzüldü anlarlar heralde hastalanmış dediğiklerinde...

e herhalde adam hastaymış canım bu kışta bu sogukta anlayışlı olmalılar zaten

sabah sabah bi bakem dedim ama pazar psabahı herkes uykuda sanırsam aslımda yollarda.iyi yolculuklar kaptanımmmm:16::16::16::16::16:

deniz hanım dönüyormuş öyleeeemii anam bu kız dansöz mü olcak başımıza
ay bilemiyorum valla zilliii tam

saat 2 ye geliyo gidip uyuyaım ii geceler hazalcımmm
canım çıkmıştım ben görmemeişimm

hahahahahahaaa kız kaplumbağa gibi bi kere dönünce bir daha dönemiyolar debelenip duruyolar benimkide otururken kendini öne doğru atıp yüzüstü düşüyor sonra geri dönemeye basıyor çığlığı bazen artık bi bakıyom yerde yatmış yanağınıda yere dayamış beni bekliyor oluyor..napıcaz büyüyene kadar o hallerinin tadını çıkarıcaz canım ben bayılıyorum o hallerine :)))))))))))

he valla ya doğru diyorsun kaplumbağa gibi heheheheh..bende bayılıyorum ya biz düzeltiyoruz o dönğyooo çok şirinnnnn
hahahhahaa ilahi hazal özge çayı hangisi kız rezeneli yeşil çaylı olan mı :))))
evet canımmm oo içiyorum hergün

canım çok bekletme zaten soğukta içebilirsiniz diyolar ama bende sevmiyorum bekliyince..birde yeşil çay karın bölgesinde ki yağları yakmada çok yardımcı oluyormuş her gün iç canım bu karışımdan..yaza bişi kalmadı pöööffff bikiniler için hazır olmalıyız
evet bekleyince acı oluyo içilmiyooooooooooo

aa geçmiş olsun canımmm..e napcak gidemez tabi anlarlar yanii
:16:
günaydın 14. takımın güzelleriii
günaydın emoşş

canım bebeklikleri zor ama sonra çok özlüyo insan.bide ben çalıştıgımdan nasıl geçti hatırlamıyorum yaşarken zordu ama şimdi çok özlüyorum o günlerini..
ya aynı seyi ben az önce dedim kocişe acaba özlermiyiz bebekliiklerin diye hehee

Günaydın kızlar, bugün tatilin son günü malum,ben de biraz yemek yapıp dolaba atıcam,börek falan sarayım diyorum,sonradan elimde bulunur iyi olur, gün boyu mutfakla uğraşırım artık akşama görüşürüz inşaallah...

günaydın kızlar nasılsınızzzzz
günaydın ilkincimmmmmmmmmmm..dün cam silmiştim salonla balkon kalmıştı onları hallettim=))))

Günaydın kızlar, bugün tatilin son günü malum,ben de biraz yemek yapıp dolaba atıcam,börek falan sarayım diyorum,sonradan elimde bulunur iyi olur, gün boyu mutfakla uğraşırım artık akşama görüşürüz inşaallah...
bencede iyi yapıyuorsun bende atıyorum buzluğa iyi oluyor elinin altında olması herdakka uğraşılmıyorrr

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2 dilim salam
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 kupa çay

ara
1 portakal

akşam
1 kase çorba
2 kaşık patlıcan yemeği
salata
1 dilim ekmek

ara
1 avuç çekirdek
oo süper birazcıkda jimnastik yap harika.bu hafta iyi bir performans göster bak yaza az kaldı.:32::32::32:

bgn ki menüm
sabah 1 adet haşlanmış yumurta 4 adet zeytin 1 dilim salam 1 fincan şekersiz çay
1 dilim ekmek
ara yok
öğlen 2 adet közlenmiş kırmızı biber 1 adet ceviz 1 dilim ekmek (ne saçma bi öğlen yemeği olmuş)
ara 1 fincan yeşil çay
akşam 1 kase salata

saçma sapan bi menü olmuş bgn niye böle oldu bilmiyom..

çok güldüm ya az yemişsin işte.detoks olsun:54::54::54:

Esencim inan ben de spor yapacağım günleri umutla bekliyorum,aslında evimiz şehir stadyumunun yanında ve stadın içinde yürüyüş yolları,spor parkları var herkes yürüyüş yapıyor güzel havalarda, ben de havalar ısınınca başlamayı düşünüyorum,hem yürüyüş en sağlıklı ve en az tehlikeli spor benim için ayrıca bel kaslarını da en iyi geliştiren spor en kısa zaman da başlarım İnşaallah.

harika bende stada yakınım.havalar düzelse harika oluyor

Back
X