Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlar kızlar,hayırdır sitenin rengine ne olmuş böyleee,ben hiç sevmem pembe rengi hele de bu tonu içimi sıkar neyse alışıcaz artık.:ssz::ssz:Sevgili arkadaşlarım bugün size diyet için gayet ideal,doyurucu ve de lezzetli bir yemek tarifi vermek istiyorum,hani geçenlerde menümde de vardı bilmem farkettiniz mi?Efenim yemeğimizin adı "BAT".Bizim buranın yöresel bir yemeği,gelelim malzemelere.ölçümüz çorba kasesi olsun
MALZEMELER:
-1 kase yeşil mercimek
-yarım kase ince bulgur
-2 çorba kaşığı salça
-1-2 limon
-arzu ettiğiniz miktarda tuz
-bol maydanoz
-dereotu
-yeşil veya kuru soğan
-ve tabii tokat yaprağı
YAPILIŞI
Mercimekler haşlanır,ince bulgur henüz yeni haşlanmış mercimeğin içine katılır ve şişmesi beklenir,salça,limon ve tuz mercimeğe eklenir ve güzelce karıştırılır,karışıma orta derecede sulu olacak şekilde soğuk su katılır ve en son bütün yeşillikler kıyılmış olarak katılır,iyice soğuduktan sonra servis edilir ve tokat yaprağına sarılarak(sarılmadan da) yenilir,salça,limon ve tuz damak tadına göre ayarlanır.

Eklentiler

• $İçerik.webp
    $İçerik.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 31
hazalcım merhabaaa:)
gördük miniği 6,7 cm olmuşşş :))) dr herşey çok güzel dedi kesesini,suyunu gelişimini kalp atışlarını çok beğendi, ekstra ilaç vermedi sadece folike devam dedi.
Beslenmeye dikkat dedi. Ultrasonu dört boyutlu değil sanırım çok net değil uzanmış yatıyordu bıdık:))
amaaa neyalan söyleyim youtubede gördüüğüm 11 haftalık bebbek gibi bekliyoırdum öyle olmadı uştrasonun azizliği sanırım:( birde göbekten baktıı onunda etkisi var sanırım:(

ay yerim ben senin bebişini hemşom

neslihancım evet bende hiç sevmedim yazılarda küçülmüş hoş olmamış

bu bat burdada meşhur hep diyolar ama yemek kısmet olmadı

ayşee emine nasılsınız aşağıda gördüm sizi :54:

herkese merhaba.arkadaşlar ben malesef ayrılıyorum.zaman ayıramaz oldum.arkadaşlarımla spora gitmeye başladık.tezsiz yüksek lisans yapmaya karar verdim alese hazırlanıcam.ev işi derken nete giremiyorum.diyet devam ediyor bırakmıyacam ara sıra girip sizinle yazışmak isterim izniniz olursa.
inşallah kilo veririsiniz.
çıkmadan: aslıcım bu hafta çok az yedin ama niye kilo veremedin hayret ettim. emine de okadar güzel spor yapıyordu. birşeyi yanlış yapıyorsunuz demekki lütfen dikkat edin.kilo verin.ben bu hafta 800gr.verdim.spor ve diyetle mutlaka veriliyor.yeni şeyler öğrendiğimde gelip sizinle paylaşmak isterim.faceden de görüşebiliriz.benimle konuşan herkese çook teşekkür ediyorum.paylaşımlarınız benim için çok kıymetliydi.

dilerim herkes hayal ettiği herşeye kavuşur.sevgilerimle:54::54::54:

keşke zaman ayırıp ta bizimle kalsaydın canım.burası çok motive ediyor insanı.ben buraya yazmasam hiç de dikkatli diyet yapamam.her zaman bekleriz gel canım

bgn yediklerim

sabah 3 çatal omlet
yarım pide
1kk peynir 4 adet zeytin
2 kupa şekersiz çay
ara 1 adet elma
öğlen 4 yk yoğurda 2 yk yulaf ezmesi
ara 1 kk peynir 1 adet yeşil soğan yarım dilim ekmek
akşam 1 kepçe tarhan çorbası
aralarda bol bol su ve ödem çayından içtim...

harika bir menü canım afiyet olsun

ee napıosunuz kızlar

ferihayı bekliorum özet var daha yaaaaa

napayım canım bende yalan dünyaya bakıyorum daha eğlenceli

merhaba canım.iyiyim sen nasılsın

sağol canım bende iyiyim
bugün 20 cm kar vardı hatta sabah belediye anons yaptı okullar tatil diye sonra tekrar bir anons sadece taşımalı öğrenciler gelmeyecekmiş bizde gittik okula ama her sınıfta 6-7 öğrenci vardı

merhabaaa kızlarrrrrrrrrr menümü yazayımmmmm
:))))

sabah:4 çeri domates 1 yumurtayla yapılmış melemen,1 bardak süt, 1,5 dilim ekmek
ara:4 kayısı kurusu
öğlen:3 minik köfte,2 dilim ekmek,salata,2 yk pilav
ara:2 ceviz
akşam:1 kase çorba,2 minik köfte,1 soğa,3 çeri domates,4 parmak dilim patates,1 kepçe sütlaç:D

sabah:4 çeri domates 1 yumurtayla yapılmış melemen,1 bardak süt, 1,5 dilim ekmek
akşam:1 kase çorba,2 minik köfte,1 soğa,3 çeri domates,4 parmak dilim patates,1 kepçe sütlaç:D

aynı şeyleri yemişsin canım
bu arada bebişin çok iyiymiş çok sevindim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yaşasın sonunda senden bir hamile menüsü geldi.hadi canım azıcık da meyve ye süper ötesi olsun

kızlar utana sıkıla bende menümü yazayım.hemen şımardım 900 gr.verdim diye

sabah:birşey yemedim
öğle:adana kebap+3 dilim pide
saat 15:2 dilim baklava
akşam:salata

Back
X