- Konu Sahibi Pinarbartu
- #67.761
aayyyy ne beceriksizim halıya kömür döktüümm :26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlar 50 sayfa ne konuştunuz bi bakim :)
merhaba güzeller benim kilom aynı bu hafta 95 sanırım bu haftaki bazı kaçamaklarım ve düzensiz sporum ve az su içmemden kaynaklanmış defterimi kontrol ettigimde çıkan sonuç![]()
kilom 65.5 biraz şaşırdım nedeni her şey olabilir :))
kilom 57,1...of ya artık gıdım gıdım gidiyorrrr kaplumbağa gibiii pofssssssssss
hazalcım merhabaaa:)
gördük miniği 6,7 cm olmuşşş :))) dr herşey çok güzel dedi kesesini,suyunu gelişimini kalp atışlarını çok beğendi, ekstra ilaç vermedi sadece folike devam dedi.
Beslenmeye dikkat dedi. Ultrasonu dört boyutlu değil sanırım çok net değil uzanmış yatıyordu bıdık:))
amaaa neyalan söyleyim youtubede gördüüğüm 11 haftalık bebbek gibi bekliyoırdum öyle olmadı uştrasonun azizliği sanırımbirde göbekten baktıı onunda etkisi var sanırım
![]()
Eveeet kilo hususunda az da olsa bir gelişme oldu dünkü sayıyı yakalayamadım ama olsun gördüm nasılsa 1-2 güne benimsim 79.....
Kilo bildirimim:
geçen hafta:80,5
bu hafta:80,2
giden:300 gr
herkese merhaba.arkadaşlar ben malesef ayrılıyorum.zaman ayıramaz oldum.arkadaşlarımla spora gitmeye başladık.tezsiz yüksek lisans yapmaya karar verdim alese hazırlanıcam.ev işi derken nete giremiyorum.diyet devam ediyor bırakmıyacam ara sıra girip sizinle yazışmak isterim izniniz olursa.
inşallah kilo veririsiniz.
çıkmadan: aslıcım bu hafta çok az yedin ama niye kilo veremedin hayret ettim. emine de okadar güzel spor yapıyordu. birşeyi yanlış yapıyorsunuz demekki lütfen dikkat edin.kilo verin.ben bu hafta 800gr.verdim.spor ve diyetle mutlaka veriliyor.yeni şeyler öğrendiğimde gelip sizinle paylaşmak isterim.faceden de görüşebiliriz.benimle konuşan herkese çook teşekkür ediyorum.paylaşımlarınız benim için çok kıymetliydi.
dilerim herkes hayal ettiği herşeye kavuşur.sevgilerimle![]()
tebrikler canım ben bekliyodum ama senden bu haftaaa
bgn yediklerim
sabah 3 çatal omlet
yarım pide
1kk peynir 4 adet zeytin
2 kupa şekersiz çay
ara 1 adet elma
öğlen 4 yk yoğurda 2 yk yulaf ezmesi
ara 1 kk peynir 1 adet yeşil soğan yarım dilim ekmek
akşam 1 kepçe tarhan çorbası
aralarda bol bol su ve ödem çayından içtim...
neslihancım evet bende hiç sevmedim yazılarda küçülmüş hoş olmamış
bu bat burdada meşhur hep diyolar ama yemek kısmet olmadı
ayşee emine nasılsınız aşağıda gördüm sizi![]()
ee napıosunuz kızlar
ferihayı bekliorum özet var daha yaaaaa
merhaba canım.iyiyim sen nasılsın
merhabaaa kızlarrrrrrrrrr menümü yazayımmmmm
:))))
sabah:4 çeri domates 1 yumurtayla yapılmış melemen,1 bardak süt, 1,5 dilim ekmek
ara:4 kayısı kurusu
öğlen:3 minik köfte,2 dilim ekmek,salata,2 yk pilav
ara:2 ceviz
akşam:1 kase çorba,2 minik köfte,1 soğa,3 çeri domates,4 parmak dilim patates,1 kepçe sütlaç![]()
merhabaaa kızlarrrrrrrrrr menümü yazayımmmmm
:))))
sabah:4 çeri domates 1 yumurtayla yapılmış melemen,1 bardak süt, 1,5 dilim ekmek
ara:4 kayısı kurusu
öğlen:3 minik köfte,2 dilim ekmek,salata,2 yk pilav
ara:2 ceviz
akşam:1 kase çorba,2 minik köfte,1 soğa,3 çeri domates,4 parmak dilim patates,1 kepçe sütlaç![]()