- Konu Sahibi Pinarbartu
- #67.981
kızlar kpss için dershaneye kaydımı yaptırmış bulunmaktayım=)) hafta sonları sabah 9-15.00 arası..iki haftada haftaiçi 2 gün akşam gitcem dersler başlamış çünkü telafi içinnnn=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar,güya dün işleri bitirmiştim bugün de bu saate kadar dolandım ve hala işim var çocukları yıkıycam,arkadaşlar ben sürekli yemek istiyorum bu aralar umarım hafta içi toparlanırım...
aslı bişi söyliycem..
akşam erende kadının bi tanesi yazın karşılaşmıştık ama çok tanışmıyoruz da uzaktan akrabalardan biri..
bana dediki siz 3 kız kardeşmisiniz.evet dedim.
sizin bide ablanız vardı kilolu olan o gelmedimi dedi.
ben de o kilolu olan benim zaten dedim.ailedeki kilolu tek benim zaten ablamda kardeşimde zayıflardır.
annemde allah vergisi diyo..allah beni verdiginde böylemiydim anne dedim..
ama herkes ay ne kadar zayıflamışın dediler..
kardeşimin kayın validesi popon bile küçülmüş diyo![]()
Sabah için pogaca yapicim şimdi.. babam sabah erkenden işe gidiyor.. Süpriz olur:)
kızlar kpss için dershaneye kaydımı yaptırmış bulunmaktayım=)) hafta sonları sabah 9-15.00 arası..iki haftada haftaiçi 2 gün akşam gitcem dersler başlamış çünkü telafi içinnnn=)
merhaba kızlar,güya dün işleri bitirmiştim bugün de bu saate kadar dolandım ve hala işim var çocukları yıkıycam,arkadaşlar ben sürekli yemek istiyorum bu aralar umarım hafta içi toparlanırım...
bugün çooookk miskinim ben yaaa![]()
ben bgn kendimi spor manyağı yapıcam dün çok yedim misafirlikte hepsini yakmam lazım...
heheheheh o da güzelmiş benimki çok sevdii ya nasıl emiyor görmen lazımmm...ilk eline verdim önce çıngırak sandı salladıı baktı ses yok bi ağzina götürdüü baktı bunda meyve varrr şapır şupur emdii=)))ama alnı yanaklar heryer elme olduu çok şirindi yaaaa..aman bencede ver batırsın üstünü başını nolcak hiçbişey bebişlerimizden önemli değil...ama çilek vermeyin diyorlar1 yaşina kadar alerji falan içinn?
kimseler gelmemiş daha..kızlar ben kpss için dershane bakmaya gidiyorum bi gidip konuscam ona göre seçicem birini bi daha ki haftasonu da başlıcam insallah=((((kızı da babişene bırakcam artık mama vercek mecburen ben gelene kadar=(
hayırdır cok mu uyudun
görmuyon aslım galiba sonra gorusuruzz
canım kusura bakma
çok uyumadımda canım hiç bişi yapmak istemiyo![]()
kızlar cok begendiniz filmler varsa adını yazında indireyim..
evde kimse yok mu?dinlen olmadı bi film aç yat karsısınaa
ben biraz gerilim severim sende seversen eğer
hücre, kimlik, iskelet anahtar tavsiye ederim
Ne güzel Emine,kiloyu kendimiz için veriyoruz elbette ama başkaların da bunu farkedip takdir etmesi insanı daha da gaza getiriyor .aslı bişi söyliycem..
akşam erende kadının bi tanesi yazın karşılaşmıştık ama çok tanışmıyoruz da uzaktan akrabalardan biri..
bana dediki siz 3 kız kardeşmisiniz.evet dedim.
sizin bide ablanız vardı kilolu olan o gelmedimi dedi.
ben de o kilolu olan benim zaten dedim.ailedeki kilolu tek benim zaten ablamda kardeşimde zayıflardır.
annemde allah vergisi diyo..allah beni verdiginde böylemiydim anne dedim..
ama herkes ay ne kadar zayıflamışın dediler..
kardeşimin kayın validesi popon bile küçülmüş diyo![]()