Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çalişcam ki birazdan=))))))))ne kızıyonnnnnnnnnnnnn kötü öğretmen=))))))))))))))

valla çalış takip ediyorum burdan seni....bak benim arkadaşlar sıktı dişini kazandı..artı onlarda deneyime gitmişlerdi..az kaldı bi sürü konu var bol test çözmen lazım..NE karışıyon desende bana küsene kadar sıkıştıracam seni...:29::29::29::29::29:

valla çalış takip ediyorum burdan seni....bak benim arkadaşlar sıktı dişini kazandı..artı onlarda deneyime gitmişlerdi..az kaldı bi sürü konu var bol test çözmen lazım..NE karışıyon desende bana küsene kadar sıkıştıracam seni...:29::29::29::29::29:

yaaa strese sokma benii hain kızzzzzzzz=))))))biliyorum canım çalişmaya çalişiyorum zaten..bakma buraya girdiğimde mutfakta oluyorum hep başinda değilim yani=)laptop mutfakta duruyor bizim o yüzden sanmaki hep başindayım hehehehe..sıkıştır sıkıştırrr benii
Günaydın kızlar.. Cumaya az kaldı bu hafta sıkalım dişimizı be anam :)
günaydın pisi pisi

hazalcımmmm nasılsınnn tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ilkoşummmmmmmmiyiyim tatlım sen nasılsınn özletiyorsun kendini yaaaa..bu arada gittiğim dershanede 3 aylık hamile bi kız varr aklıma sen geliyorsun=) ama onun karnı kocamannn kendi zapzayıf ama karnı bi büyük kü görmen lazım 5 aylık gibi=) senin çıkmadı mı göbüşş halaaa

ayşe bu arada sen kızdın diye tam 144 tane coğrafya çözdüm sonracıma kızın nevresimlerini ütüledim şimdi hem onun hem kendi nevresimlerimizi değiştircem o uyanıkken 2 saat sonra falan öğle uykusuna yatar o zaman da eğitim tekrar yapıcam işlediğimizi ve test çözcemm sen kızma bana hehehe=)

ilkoşummmmmmmmiyiyim tatlım sen nasılsınn özletiyorsun kendini yaaaa..bu arada gittiğim dershanede 3 aylık hamile bi kız varr aklıma sen geliyorsun=) ama onun karnı kocamannn kendi zapzayıf ama karnı bi büyük kü görmen lazım 5 aylık gibi=) senin çıkmadı mı göbüşş halaaa

bende sizi özlüyorum hayatım yaaaa:((( genelde istirahat halindeiym nette oyun oynayıp duruyorum girincede:DDD
benim göbiş bazen belli oluyor bazen hiç olmuyor ama genelde belirsizz şuanda çok belli:DDD
gaz olayı ve wc ye çıkamama çok etkiliyor 4 gündür çıkamıyorum:(((

şimdik düğmelerim sonuna kadar açık oturuyorum hehe:DD bıdık kendinii belli ediyor artıkkk sıkma beni diyorrr:)

bende sizi özlüyorum hayatım yaaaa:((( genelde istirahat halindeiym nette oyun oynayıp duruyorum girincede:DDD
benim göbiş bazen belli oluyor bazen hiç olmuyor ama genelde belirsizz şuanda çok belli:DDD
gaz olayı ve wc ye çıkamama çok etkiliyor 4 gündür çıkamıyorum:(((

şimdik düğmelerim sonuna kadar açık oturuyorum hehe:DD bıdık kendinii belli ediyor artıkkk sıkma beni diyorrr:)

ayy hamilleğin en kötü yanlarından biri gaz sorunu vee çok çiş gelmesi hehehheayyy kıyamam düğmeler artık rahat ettirmez kiki..sıkma çocuğumu sakınnn

Kahvaltıda babam sen diyet yapma hasta olursun dedi.. Sabah 2 dilim çavdar yedim açlıktan bayılıcan diyo.. Tabi eskiden yarım ekmekten aşağısı kurtarmıyordu beni:) alışamadılar hala:) insan gizli diyet yapamazki:)

Back
X