- Konu Sahibi Pinarbartu
- #69.081
canım minnoş uyuyyor uyandırcam birazdan=) akşam çok huysuzduu yaaa bitirdi beni yine zilli=)süpersin hazalımm...
gunaydın minnoş nasılsın
heheheh aynı bennn=) bende okuldayken öyleydim ya ders bitsede eve gitsem yesem de yesemmm...ya da tenefüs olsa yesem de yesem=))))kiki.zaten öğrencileri iyi besliyordu beni=) bi biri bi biri bişeyler getiriyordu öğretmenim bişey ister misiniz alıyıum mı falan diyeeee=):))) hazalcım sevmek seni :))
kız az yiyemiyrum sorun ordaaaaD sabahevde ekmek arası sandiviç yaptım yedim geldim bürodaa yarım paket N**** (Siyahi) yedim çayla
DD hala ne yesem diye bakınıyorum biryandadna gözüm saatte 12 olsada yemeğe gitsem diyorum
![]()
valla bilmem artık boş zamanlarını degerlendir artık..rahata er..kadrolu oldugunu düşün..bir daha kpss çalışmayacagını düşün..kendi maaşın olacagını ve daha geniş imkanlara kavuşacagını düşün..sürekli evde olmayacagını sosyalleşeğini düşün..yeni bebler yeni insanlar tanıyacagını düşün..İnşallah olur canım ya..ben mezun olup hemen atandım ama sözleşmeli kadroya gecmek için o nefret kpss'yle cok ugraştımm..o yuzden ne düşünsen haklısın ama gaz coklazım oluyor![]()
ayy evet ya bende aynı çalişip normal paramı kazanmak istiyorum 3 sene çaliştim yarı ücret kazandım bi zoruma gidiyordu kiii