Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

süpersin hazalımm...
gunaydın minnoş nasılsın
canım minnoş uyuyyor uyandırcam birazdan=) akşam çok huysuzduu yaaa bitirdi beni yine zilli=)
:))) hazalcım sevmek seni :))
kız az yiyemiyrum sorun ordaaaa:DD sabahevde ekmek arası sandiviç yaptım yedim geldim bürodaa yarım paket N**** (Siyahi) yedim çayla:DDD hala ne yesem diye bakınıyorum biryandadna gözüm saatte 12 olsada yemeğe gitsem diyorum:D
heheheh aynı bennn=) bende okuldayken öyleydim ya ders bitsede eve gitsem yesem de yesemmm...ya da tenefüs olsa yesem de yesem=))))kiki.zaten öğrencileri iyi besliyordu beni=) bi biri bi biri bişeyler getiriyordu öğretmenim bişey ister misiniz alıyıum mı falan diyeeee=)
valla bilmem artık boş zamanlarını degerlendir artık..rahata er..kadrolu oldugunu düşün..bir daha kpss çalışmayacagını düşün..kendi maaşın olacagını ve daha geniş imkanlara kavuşacagını düşün..sürekli evde olmayacagını sosyalleşeğini düşün..yeni bebler yeni insanlar tanıyacagını düşün..İnşallah olur canım ya..ben mezun olup hemen atandım ama sözleşmeli kadroya gecmek için o nefret kpss'yle cok ugraştımm..o yuzden ne düşünsen haklısın ama gaz coklazım oluyor :34::34::34:

ayy evet ya bende aynı çalişip normal paramı kazanmak istiyorum 3 sene çaliştim yarı ücret kazandım bi zoruma gidiyordu kiii

günaydın kızlar nasılsınız.??sevgili takım kaptanım ve çok sevgili arkadaşlarım ben takımdan ayrılmak istiyorum..çünkü artık verimli olamadığımı düşünüyorum ve kilo vermem nerdeyse durdu motivasyonumda çok düşük..tam istediğim kiloya inebilmem için menülerimi bayaa bi azaltmam gerek ama ben emzirdiğim için o kadarını yapamam...kilomun şimdilik bundan daha aşağıya inebileceğini sanmıyorum..burda kurduğum arkadaşlıklardan çok memnunum ve hepinizi çok seviyorum ara ara girip yine sizi takip ederim yavruşlar...

aaaaaaaaaaaaaa nasıl yaniiii........gitmeeeeeeeeeeee:53::53::53::53::53:

günaydın kızlar nasılsınız.??sevgili takım kaptanım ve çok sevgili arkadaşlarım ben takımdan ayrılmak istiyorum..çünkü artık verimli olamadığımı düşünüyorum ve kilo vermem nerdeyse durdu motivasyonumda çok düşük..tam istediğim kiloya inebilmem için menülerimi bayaa bi azaltmam gerek ama ben emzirdiğim için o kadarını yapamam...kilomun şimdilik bundan daha aşağıya inebileceğini sanmıyorum..burda kurduğum arkadaşlıklardan çok memnunum ve hepinizi çok seviyorum ara ara girip yine sizi takip ederim yavruşlar...

aaa özgişşş bu ne demek şimdi ama yaaaaaaaaaaaaaa..bende verimli değilim artık ama ne yapalım bizde 100 200 gram veriyoruz...kilomuz artık ne yapalımmmmmmmm..saçamalama ayrılamazsın izin vermiyorum sen ayrılırsan bende ayrılırım o zman hıhhhhhh

aaaa aaaaaa çok şaşırıdm aamaaa:( sensizbu takımı düşünemiyorum ama amaaaa:(

aaaaaaaaaaaaaa nasıl yaniiii........gitmeeeeeeeeeeee:53::53::53::53::53:

aaa özgişşş bu ne demek şimdi ama yaaaaaaaaaaaaaa..bende verimli değilim artık ama ne yapalım bizde 100 200 gram veriyoruz...kilomuz artık ne yapalımmmmmmmm..saçamalama ayrılamazsın izin vermiyorum sen ayrılırsan bende ayrılırım o zman hıhhhhhh

aaaa aaaaaa çok şaşırıdm aamaaa:( sensizbu takımı düşünemiyorum ama amaaaa:(

ayy kızlar saolun yaa bilemiyorum artık çok fazla giremiyorum birde defne şimdi en zor döneminde sürekli üstümde beni odanın dışına bile yollamıyor bi onla uğraşmaktan bi evle uğraşmaktan bi tuhaf oldum..bir de kiloda gitmeyince ne biliyim daha verimli olacak arkadaşlar alınsa daha iyi olur diye düşündüm...çünkü gerçekten kilom sabitleşti arık direnç mi yapıyor ne yapıyorsa ama yani o direnci kırmak için yemeği bayaa bi azaltmam lazım bunuda yapsam defnoşa süt olmıycak...aslıcığımda bi görsün ona da bi danışıyımda ona göre bi daha düşüneyim..

ayy kızlar saolun yaa bilemiyorum artık çok fazla giremiyorum birde defne şimdi en zor döneminde sürekli üstümde beni odanın dışına bile yollamıyor bi onla uğraşmaktan bi evle uğraşmaktan bi tuhaf oldum..bir de kiloda gitmeyince ne biliyim daha verimli olacak arkadaşlar alınsa daha iyi olur diye düşündüm...çünkü gerçekten kilom sabitleşti arık direnç mi yapıyor ne yapıyorsa ama yani o direnci kırmak için yemeği bayaa bi azaltmam lazım bunuda yapsam defnoşa süt olmıycak...aslıcığımda bi görsün ona da bi danışıyımda ona göre bi daha düşüneyim..

:((( özgecim sen doğrusunu bilirsin ama inan burası öyle bir alışkanlık yapıyorki uzak duramıyor insan, dayanamazsın fıstık direnç uyguluyor olaiblir vucudun kızların yaptığı şu ballı tarçınlı karışmlardan yapsan belki metabolizmanı hızlandırır.
Ama gitme yaaa:(

bencede bi daha düşünnnnnnnnnnnnnn

ıyy kusucam tarih çalişiyorum pöhhhhhhhhhhhhhhhhh öğğğğğğğğğğğğğğğğ böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

Yeşilcim form çaylarının içinde sinameki de oluyor sanırım ve sürekli kullanıldığında bağırsak tembelliğine yol açıyormuş dikkatli kullan istersen,sürekli içemesen iyi olur.

canım ya bende de bağırsak tembelli,ği var .. ne yapacağım bilmiyorum 3 günden aşağı büyük tuvalatime çıkamıyorum.. sinameki faydalı olur diye o form çayları içiyorum öneriniz var mı :2:

ellerine sağlık cnım

annem açaili olanı kullanıyorduu tadı güzel diyordu ama beni onlar çok fena cırcır yapıyor karnımı ağrıtıyorr

keşke bende de öyle bir şey yapsa. hemoroid olacağım diye korkuyorum
geçmiş olsun canım. ben bu kadar şişmanım bende insulin direnci yokmus:s ben bu bunyeleri hiç anlamıyorum zaten. umarım iyileşirsin cabucak

genetik canım hiç belli olmuyor kimde çıkacağı ...:2:

bu bağırsakları çalıştırmak için ne yapmam gerek.. hemoroid olmaktan korkuyorum. yukarıda da yazmıştım.. :26:

bu bağırsakları çalıştırmak için ne yapmam gerek.. hemoroid olmaktan korkuyorum. yukarıda da yazmıştım.. :26:

bağırsak konusunda ihtisas yaptım:) genetik olarak ailede var.. Ben yıllarca uğraştım 20 gün hiç wc ye cikamadigim oldu.. Şuan neredeyse tamamen kurtuldum.. Şikayetini yazarsan sana yardımcı olmak isterim

özgeee ya nereye gidiyorsun :( öyle takımdan ayrılmak falan yok.. Zayıflamayi bıraksanda foruma girmeye devam et minnos

slm kızlar nasılsınız bugün teftiş olduk bu streste bitti böylelikle
ohh ne güzel kurtulmussun..bende dışarı gittim kocişin doğum günü yarın da ona hediye aldım bide pasta yapicim ona malzeme aldım=) bide kzıma rende ve mama önlüğü aldım hehehhe
canım ya bende de bağırsak tembelli,ği var .. ne yapacağım bilmiyorum 3 günden aşağı büyük tuvalatime çıkamıyorum.. sinameki faydalı olur diye o form çayları içiyorum öneriniz var mı :2:

keşke bende de öyle bir şey yapsa. hemoroid olacağım diye korkuyorum

genetik canım hiç belli olmuyor kimde çıkacağı ...:2:
canım annem içiyor o form çaylarını ama hergün değil3 günde bir falan içiyo bazedn hiç içmiyor..bence en akıllıca çözüm sabahları aç karnına 1 yemek kaşiği zeytinyağı için çok faydalı hemen çıkarır

bağırsak konusunda ihtisas yaptım:) genetik olarak ailede var.. Ben yıllarca uğraştım 20 gün hiç wc ye cikamadigim oldu.. Şuan neredeyse tamamen kurtuldum.. Şikayetini yazarsan sana yardımcı olmak isterim

canım yardım edebilirsen çok mutlu olurum . gerçekten muzadribim. ne kadar su içsem de günde kayısı da yesem 3 günden önce çıkamıyorum. ve çok katı zorlamadan çıkaramıyorum. afedersiniz bu arada .. nasıl anlatacağımı bilmiyorum..:2: şeker ilacı kullanıyorum normalde insanları kabız etmez ama bende öncesinde de vardı yani onun neden olduğunu sanmıyorum. sen nasıl başardın çok merak ediyorum canım. hemoroid muyanesi bile yaptırdım bir çatlağım oluşmuş doktor kabız olmamaya çalış diyor ama ben uğraştıkta o geri tepiyor. hala düzene koyamadım...:43:

sabah
1 kase nesfit yarım yağlı sütle

öğle
1 dilim ekmek 1 kaşık nutalla
1 kaşık krem peynir
1 poğaca

akşam patlıcan kebabı 1 porsiyon
salata
elimden biraz büyük lavaş

elinin büyüklügünü görmek lazımmmmmmmm:44:

şaka şaka afiyet olsun güzel olmuş ama lavaş olmayabilirdi...

bugün ki menum:

sabah 1 tane ülker altınbaşak( hani tahta gibi olanlardan ama 1 paket değil sadece 1 tane)

öğle: 1 kase çorba, 1 kase cacık, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, 2 yemekı kaşığı et sote

ara: 1 küçük elma

saat:17:30 2 tane biskrem

akşam kepekli ekmekli yağsız tost 1 bardak vişne suyu

spor yapmadım ama bütün gün koşturdum. eve şimdi geldim beynim gözümden çıkacakmış gibi agrıyor.

vav menü güzel canımmmmmm

Back
X