- Konu Sahibi Pinarbartu
- #69.461
bugünkü menüm
sabah
2 dilim çavdar
1 kk peynir
1 çk reçel
öğle
1 tabak pırasa
1tabak salata
ara
yarım muz
akşam
yarım kase yoğurt
1 tabak salata
bol bol rezene+yeşilçay
vav süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünkü menüm
sabah
2 dilim çavdar
1 kk peynir
1 çk reçel
öğle
1 tabak pırasa
1tabak salata
ara
yarım muz
akşam
yarım kase yoğurt
1 tabak salata
bol bol rezene+yeşilçay
kızlar 1 saat leslieler bitti pisiklete gidiyom şapır şapır terledimm sonra duşa girerim gelirim geceyeeeeeeeeeeeee
kızlar napıosunuz ben yeni geldm eve ark a ev baktık
ben de iyiyim canım sağol,tabikii anne-baban ve senden başka daha kıymetli kimse yoktur hayatta bunu unutma ve sürekli kendine hatırlat canım kimse için,kimsenin yaptıkları için kendini üzmemeye çalış.bilmem ki nasılım... yine de iyi hissediyorumm.. sen naasısn
gel gel öppp:))kızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpem mi![]()
güzel bir menü ancak akşam bari sebze yeseymişsin daha iyi olurdudünkü menüm
sabah
1 pişi
2 tk kuşburnu ezmesi
öğle
1 tabak salata
1 kase çorba
akşam
2 kase çorba
toparlamaya çalışıyorum kendimi ama yarına yetişmeyeceği kesin,yaa torpil değilde Emine dün saatin hiç farkında değildim bi baktım kii 00.03 yazıyo :18::18::18:afiyet olsun güzel menüüüüüüüüüü meyve var et var sebze var ve ölçülüüü
ha haha çok hoş kendine torpilmi geçiyon yaniiiii
teşekkürler canıummmm
ben de iyiyim canım sağol,tabikii anne-baban ve senden başka daha kıymetli kimse yoktur hayatta bunu unutma ve sürekli kendine hatırlat canım kimse için,kimsenin yaptıkları için kendini üzmemeye çalış.
onları siliyorum yavaş yavaş hatırlamamaya gayret ediyorum.. kendim için en iyisi bu
güzel bir menü ancak akşam bari sebze yeseymişsin daha iyi olurdu
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ben çıkıyom hepinize mutlu akşamlar..sabaha zayıflamış olarak gelin.hatta hadi o narin popişlerinizi kaldırın da acık spor yapın
hoşgeldin canım,bu soğukta ev için dolanmakta zordur,buldunuz mu bari?
ben çıkıyom hepinize mutlu akşamlar..sabaha zayıflamış olarak gelin.hatta hadi o narin popişlerinizi kaldırın da acık spor yapın
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler![]()
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler![]()
süpersin emoşum tbbbbbbbb
ya ben yazmaya üşendiğim için fazla çeşit yemiyorum![]()
toparlamaya çalışıyorum kendimi ama yarına yetişmeyeceği kesin,yaa torpil değilde Emine dün saatin hiç farkında değildim bi baktım kii 00.03 yazıyo :18::18::18:![]()
başım dönüyo midem bulaıyo sinüzitim tuttu(((